- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.021
Anladim canim evet farkliymis senin benimde 7 kasimdi 19 gun sonrada transferdi hayirlisi olsun inslalah saglikla ilerlesindeCanim benim son adet 30 ekimdi.. Tedavi sürecinde dr başta dozunu az verdiği için tedavimin 18. Gününde opu oldum bide adetin 4. Günü başladım igne tedavisine ondan dolayı gecikti transferim yani şöyle söyleyeyim benim sat ile transfer aram 25 gün
Suan 5+0 im canim sali gunu gidince 5+3 olurum sat a gore ama tabi ultrasyon ne derse ay duyayimda hayirsiyla saglikla ilerlesinde insallah5+5te kalp duydum canım 5+0san kalbi duymasan bile hareketini görürsün pıt pıt pıt
35 gunlukmus canim tam bakalim olsun gec olsun guc olmasin acele etmiyorum yeterki saglikli olsun2 aylık mı oldun senbi arkadaş 5+5'te kalbini duymuştu. Belki sen de yakalarsın dedim ama erkenmiş daha
Kuzum çok sevindimGözün aydın canımben de bugün 5+5te birinin kalp atışını duydum diğerinin kesesi 10 mm olmuş yolk kesesini gördük çok şükür. Nasip olursa haftaya onun da kalbini duyabileceğiz
Rabbim herkese yaşatsın inşallah önce tüp bebek annelerine
Kız şok oldum amaYine beni geçtinhiçbir fikrim yok pembişkuş
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim. Tek embriyo idi diye hatırlıyorum sonradan bölünmüş mü napmış minnoşlar öyle5+5te kalp duydum canım 5+0san kalbi duymasan bile hareketini görürsün pıt pıt pıt
Merhaba grupta hayırlı haberler eksik olmasın :) bende yeni katıldım gruba , ilaca başlangıç ve kontrol arası normal bende 12 gün estrofem kullandım adetimin 15. günü kontrole çağırdılar muayene ve hormon testlerine göre , o ay transfer yapılıp yapılmayacağı netleşiyor muayene de de rahim kalınlığına bakıyor , sonrasında 6 ilaç daha eklendi transfere kadar onları kullanıyorum bendeKızlar merhaba tedavisi tutanlar hayırlı olsun. Hayırlı gebelik ile sonunda hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
bilenler biliyor transferim geçen ay iptal olmuştu kist ve hormonlar yüzünden. Bu ay kist erimiş hormonlar düzelmiş başladık hazırlığa. Bugün estrofemde 3.günüm 18 aralıkta kontrole çağırdı.
İlaca başlangıç ile kontrol arası çok uzun geldi bana ama sizlerde nasıldı?
Bende de var aynısı vajinal kesin gözükürSuan 5+0 im canim sali gunu gidince 5+3 olurum sat a gore ama tabi ultrasyon ne derse ay duyayimda hayirsiyla saglikla ilerlesinde insallaharada kasiklarima agri batiyo gibi birde belime
Bana vermediler ikinci transferden önce vereceklermis ilkinde niye vermediler zaten kalinmiydikiYumurta toplamadan sonra
Canım yumurta toplama işleminden sonra verdiler. Sırt kısmına yapıştır diye . Rahmin kalinlasmasina yardımcı oluyormuş
Aynen canım önemli olan o tabiiAnladim canim evet farkliymis senin benimde 7 kasimdi 19 gun sonrada transferdi hayirlisi olsun inslalah saglikla ilerlesinde
Inslalah inslalah bakalim ya birde kabizlik var olmuyodum uzun zmaandir bugun o mahfetti beniBende de var aynısı vajinal kesin gözükür
Koku alamamak garip bende tam tersi kokuya karsi cok hassasiyetim varAynen canım önemli olan o tabiibelirti sormussun da onu atlamışım. Bende arada bi giren sancı ve göğüs agirisi dışında biseyim yok sanci sıklığı önceye göre azaldı. Bide koku alamıyorum hiç ve baş ağrım oluyor sürekli. Hamile kalmadan önce öyle sıkıntılarım yoktu. Sen hangi belirtileri yaşıyorsun
Haklısın amin canım inşaallah35 gunlukmus canim tam bakalim olsun gec olsun guc olmasin acele etmiyorum yeterki saglikli olsun
Güzel şoklar bunlarKız şok oldum ama
Bazı hamileliklerde kokuya karşı aşırı duyarlılık oluyormus bazılarında da da benim gibi kokuya duyarsızlık olabiliyormus yani kayınvalidem öyle dediKoku alamamak garip bende tam tersi kokuya karsi cok hassasiyetim vardun ve dunden onceki gun cok bacaklarim agridi bugun daha iyiyim arada kasiklarima boyle batma seklinde agrilar olabiliyo ama cok degil.. bugun kabizlik cekiyorum yaa kotu oldu o o yuzdende kasik agrim olabiliyo
canım bende 4+1 im son adet tarihne göre . sen keseyi tam ne zaman görmüştün ben 5+0 da kese için gitmeyi düşünüyorumKoku alamamak garip bende tam tersi kokuya karsi cok hassasiyetim vardun ve dunden onceki gun cok bacaklarim agridi bugun daha iyiyim arada kasiklarima boyle batma seklinde agrilar olabiliyo ama cok degil.. bugun kabizlik cekiyorum yaa kotu oldu o o yuzdende kasik agrim olabiliyo
Sorma bende hergun kefir ve kuru kayisi ac karnına yiyordum ama bakalim bu igneler yuzundende oluyo galiba dikkat etmeye calisiyorum ama ekemk vs bile yemiyorum hicBazı hamileliklerde kokuya karşı aşırı duyarlılık oluyormus bazılarında da da benim gibi kokuya duyarsızlık olabiliyormus yani kayınvalidem öyle dedikasık ağrısı cokk normal eminim bahsettiğimiz ağrılar aynı orandadır kabızlık için tek yapabilecegimiz kuru kayısı ve kuru incir ıslayıp yemek canım bende onun sıkıntısını yaşıyorum valla transferden beridir.. Yeni yeni düzene girebildim inşallah sende girersin canım benim
Ben gormedim canim henuzcanım bende 4+1 im son adet tarihne göre . sen keseyi tam ne zaman görmüştün ben 5+0 da kese için gitmeyi düşünüyorum
Aynen canım önemli olan o tabiibelirti sormussun da onu atlamışım. Bende arada bi giren sancı ve göğüs agirisi dışında biseyim yok sanci sıklığı önceye göre azaldı. Bide koku alamıyorum hiç ve baş ağrım oluyor sürekli. Hamile kalmadan önce öyle sıkıntılarım yoktu. Sen hangi belirtileri yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?