• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Pozitif gören arkadaşlar hala arada hafif yumurtalıklarda ağrı hisseden oluyor mu normal mi sizce dış gebelik olursa diye korku sardı. Hayırlısıyla şu ultrason günü bi gelseydi hala endişeliyim🥺

Pozitif gören arkadaşlar hala arada hafif yumurtalıklarda ağrı hisseden oluyor mu normal mi sizce dış gebelik olursa diye korku sardı. Hayırlısıyla şu ultrason günü bi gelseydi hala endişeliyim🥺
Bende oyle canim hisediyorum arada rahmime batmalar oluyo sagli sollu inslaalh kotuyu dusunme goruruz keselerimizi yerli yerinde 😊

Yalnız olmama sevindim ☺️ İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi halde görürüz keseleri, bulmak ne kadar zor şimdi de kaybedicem diye aklım çıkıyor😥
Alalh korusun canim moralini yuksek tut naparsak yapalim olacaga care olmaz biz elimizden geleni yapiyoruz inslalah bol dua bol sabir yaoacak birseyimiz yok 😊sen ne zmaan di transfer ne zaman kese randevun

Hah ne güzel demişsin kuzum aynı durum bende de var üç yılı geçti evleneli evlendiğim günden itibaren kayın validem benim çocuğum olmuyor diye imaları oldu hep sonra öğrendik sorun eşimde hoş yine aynı tavırda bende kimseye söylemedim sonuç güzel olursa söyleyeceğim transfer oldum ayın 10da bekliyorum inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz🤲🏻❤️
inş rabbim isteyen herkese nasip etsin . ben evliligmiz basından beri ugrastım ama adam olmadılar , şimdi politik davranıyorum:)

Sonuç şu şekilde oldu
Tam transfer esnasında doktorum 2embryo enjekte ediyoruz dedi nee dedim 😂😂 iptal mi edelim dedi yok dedim siz uygun gördüyseniz sıkıntı yok hocam dedim bakalım zaten 2. Nin tutunma ihtimali %10 muş bakalım
Canım neden ikincinin tutma ihtimalini %10 dedi doktorunuz anlamadim

Merhaba grupta hayırlı haberler eksik olmasın :) bende yeni katıldım gruba , ilaca başlangıç ve kontrol arası normal bende 12 gün estrofem kullandım adetimin 15. günü kontrole çağırdılar muayene ve hormon testlerine göre , o ay transfer yapılıp yapılmayacağı netleşiyor muayene de de rahim kalınlığına bakıyor , sonrasında 6 ilaç daha eklendi transfere kadar onları kullanıyorum bende
Amiiinnn rabbim isteyen herkese bekletmeden versin müjdeli haberi. Çok teşekkür ederim o halde. Ben 8. Gün kontrole gitmiş olacağım. Hormon testi e2 progesteron lh mı acaba?

Yok bacım son anda çift koydurduk biz ikisi de tutundu çok şükür 😍
Allahım ne güzel haber bu çok güzel olmuş😍🥰İnşallah sağlıcakla ilerlesin canım benim bize de bana da çok dua et 🥰 Banada 3.gün Çift konulacak sanırım doktorum ikidir öyle söylüyor hayırlısı artık. Şu aşamaya gelene kadar canım çıktı 😒 başladım ya gerisi tek çift hallolur sanırım 😁🤣

Yok yok kalinlasmaz benimde rahim incelme kalimlasma gibi sorunum olmadigi halde estrofem gunde 3 kullandim gittigimde 11.6 dedi gayet guzel dedi 5 gun sonrada transfer oldum😊
Çok uzun sürmüyor galiba ama o zaman yaşanırken geçmek bilmiyor 🤣 Bende öyle bir sorun var mı bilmiyorum lakin bana da günde 3 verdi estrofemi canım. Kaç üstü olursa transfere olur veriyorlarmış

Back