- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.001
Hiç bir sebep söylenmedi 3 tane düşük olacak ki araştıralım dedi. Sonraki hamileliğimde az kanamam oldu progestan kullandım çok şükür sağlıkla dogdutesadüf yorumunuza denk geldim merak ettigim konu var eger sizi rahatsz etmeyecek ise, benimde 6 haftalik bir düşüğüm var sebebi ne olarak soyledi dr.nuz dusume sebebi olarak
Korkmak yok her şeyin üstesinden gelinir maşallah diyelim bizler cesur kızlarız tüp bebek her yiğidin harcı değildir başarırsınbizim ki istedi diye öift koydurduk bizde . herkes suan ki beta öa göre ikiz diyor .
inş tutunmuştur ikisi orası ayrı ama bende cok korkuyorum cogul gebelik diye
Yine beni geçtinMerhaba kızlar
Bugün regl oldum ve daha 24.gün bugün. Biliyorsunuz ki enfeksiyondan ötürü erteledik bir sonraki regle ama bu kadarda erken beklemiyordum♀ sizin başınıza geldi mi böyle bir şey ? Doktorumun asistanına yazdım ama sizede sormak istedim var mı başına gelen diye
Senin son adet tarihin ne zamandi canomOo erkencisin masallah benim haftaya gel demisti sali gidicem inslalah seni ne zamandi transfer
Sonuç şu şekilde oldu
Tam transfer esnasında doktorum 2embryo enjekte ediyoruz dedi nee dedimiptal mi edelim dedi yok dedim siz uygun gördüyseniz sıkıntı yok hocam dedim bakalım zaten 2. Nin tutunma ihtimali %10 muş bakalım
Allah tüm bekleyenlere hayırlısı ile nasip etsinHadi bakalım hayırlı sonuçlarla inşallah ikisi de tutar
Amin canım benimAllah tüm bekleyenlere hayırlısı ile nasip etsin
Allah hayırlısını versinGözünaydin canım ikincisi gizli gizli yerleşmis desene sonradan atak yaptısağlıkla gelsinler annesi
Hayirli olsun canim cok sevindim ikisininde iyi olmasinaAllah hayırlısını versingerçekten hiç umudumuz yoktu arap atı gibi sonradan depar atmis yavrucak. Rekabetçi olacak belli
Yaşama sevinçleri bol olsun bebislerin sımsıkı tutunsunlar büyüsünler yavrucaklar inşallahhhAllah hayırlısını versingerçekten hiç umudumuz yoktu arap atı gibi sonradan depar atmis yavrucak. Rekabetçi olacak belli
Evt canim bende 25 inde olmustum pazartesu gittiğimde haftaya gel demisti inslalah onumuzdeki sali gidicem Rabbim devamini getirsin saglikla inslalahErken mi geç mi anlamadım kuzum keseyi gördüm ya bi nebze rahatladım buraya kadar göstermeyi nasip eden Rabbim devamını da gösterir inşallahben 24 Kasım transfer olmuştum sende 25 di sanırım dimi?
7 kasim canimSenin son adet tarihin ne zamandi canom
Ayy haftaya sen kalp atisini da birlikte duycaksin inşallahEvt canim bende 25 inde olmustum pazartesu gittiğimde haftaya gel demisti inslalah onumuzdeki sali gidicem Rabbim devamini getirsin saglikla inslalah
Bilmemki inslalah hayirlisiyla ama bana haftaya keseye sonraki hafta kalbe demisti ikiside omursa supriz olur olmazsada diger haftaya insallah o olur saglikli olsunda senin son adet ne zamandi.. birde belitielrin varmi ne durumdasinAyy haftaya sen kalp atisini da birlikte duycaksin inşallah
Canim benim son adet 30 ekimdi.. Tedavi sürecinde dr başta dozunu az verdiği için tedavimin 18. Gününde opu oldum bide adetin 4. Günü başladım igne tedavisine ondan dolayı gecikti transferim yani şöyle söyleyeyim benim sat ile transfer aram 25 günBilmemki inslalah hayirlisiyla ama bana haftaya keseye sonraki hafta kalbe demisti ikiside omursa supriz olur olmazsada diger haftaya insallah o olur saglikli olsunda senin son adet ne zamandi.. birde belitielrin varmi ne durumdasin
5+5te kalp duydum canım 5+0san kalbi duymasan bile hareketini görürsün pıt pıt pıtBilmemki inslalah hayirlisiyla ama bana haftaya keseye sonraki hafta kalbe demisti ikiside omursa supriz olur olmazsada diger haftaya insallah o olur saglikli olsunda senin son adet ne zamandi.. birde belitielrin varmi ne durumdasin
Amin canım beniminsal
Bende kullanıyorum o bandı ama kalçaya uygulanıyor iki tarafa da yumurta toplamadan sonea başladı iki haftadir kullanıyorumBnde ilk kez duydum biraz açıklama alalım mı
2 aylık mı oldun sen7 kasim canimbugun tam 5+0
Valla bu ne kadar doğru bilmiyorum ama bende bu sefer taze transfer olacağım , bizim spermlerde de ciddi sıkıntı varAy hadi güzel sonuçlar al inşallahbende iyiyim, iş yoğunluğu tavan yaptı yeni merkezle görüştüm tedaviye başlayacağız. Ama öncesinde sağlam takviye kullanacağız. Bizim spermler baya sıkıntılı çıktı, doktor bazen embriyo dondurulunca sperm kırılıyor ondan sizde dondurulmuş hiç bir transfer tutmamış olabilir dedi. Taze deneyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?