• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim benim son adet 30 ekimdi.. Tedavi sürecinde dr başta dozunu az verdiği için tedavimin 18. Gününde opu oldum bide adetin 4. Günü başladım igne tedavisine ondan dolayı gecikti transferim yani şöyle söyleyeyim benim sat ile transfer aram 25 gün 😊
Anladim canim evet farkliymis senin benimde 7 kasimdi 19 gun sonrada transferdi hayirlisi olsun inslalah saglikla ilerlesinde😊😊

5+5te kalp duydum canım 5+0san kalbi duymasan bile hareketini görürsün pıt pıt pıt
Suan 5+0 im canim sali gunu gidince 5+3 olurum sat a gore ama tabi ultrasyon ne derse ay duyayimda hayirsiyla saglikla ilerlesinde insallah😊😊arada kasiklarima agri batiyo gibi birde belime

Gözün aydın canım 😍 ben de bugün 5+5te birinin kalp atışını duydum diğerinin kesesi 10 mm olmuş yolk kesesini gördük çok şükür. Nasip olursa haftaya onun da kalbini duyabileceğiz 🤗
Rabbim herkese yaşatsın inşallah önce tüp bebek annelerine🤗
Kuzum çok sevindim 🥰 rabbim iki yavrunuda sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kızlar merhaba tedavisi tutanlar hayırlı olsun. Hayırlı gebelik ile sonunda hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah 🥰🤲
bilenler biliyor transferim geçen ay iptal olmuştu kist ve hormonlar yüzünden. Bu ay kist erimiş hormonlar düzelmiş başladık hazırlığa. Bugün estrofemde 3.günüm 18 aralıkta kontrole çağırdı.

İlaca başlangıç ile kontrol arası çok uzun geldi bana ama sizlerde nasıldı?

Kızlar merhaba tedavisi tutanlar hayırlı olsun. Hayırlı gebelik ile sonunda hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah 🥰🤲
bilenler biliyor transferim geçen ay iptal olmuştu kist ve hormonlar yüzünden. Bu ay kist erimiş hormonlar düzelmiş başladık hazırlığa. Bugün estrofemde 3.günüm 18 aralıkta kontrole çağırdı.

İlaca başlangıç ile kontrol arası çok uzun geldi bana ama sizlerde nasıldı?
Merhaba grupta hayırlı haberler eksik olmasın :) bende yeni katıldım gruba , ilaca başlangıç ve kontrol arası normal bende 12 gün estrofem kullandım adetimin 15. günü kontrole çağırdılar muayene ve hormon testlerine göre , o ay transfer yapılıp yapılmayacağı netleşiyor muayene de de rahim kalınlığına bakıyor , sonrasında 6 ilaç daha eklendi transfere kadar onları kullanıyorum bende

Anladim canim evet farkliymis senin benimde 7 kasimdi 19 gun sonrada transferdi hayirlisi olsun inslalah saglikla ilerlesinde😊😊
Aynen canım önemli olan o tabii😊 belirti sormussun da onu atlamışım. Bende arada bi giren sancı ve göğüs agirisi dışında biseyim yok sanci sıklığı önceye göre azaldı. Bide koku alamıyorum hiç ve baş ağrım oluyor sürekli. Hamile kalmadan önce öyle sıkıntılarım yoktu. Sen hangi belirtileri yaşıyorsun 😊

Aynen canım önemli olan o tabii😊 belirti sormussun da onu atlamışım. Bende arada bi giren sancı ve göğüs agirisi dışında biseyim yok sanci sıklığı önceye göre azaldı. Bide koku alamıyorum hiç ve baş ağrım oluyor sürekli. Hamile kalmadan önce öyle sıkıntılarım yoktu. Sen hangi belirtileri yaşıyorsun 😊
Koku alamamak garip bende tam tersi kokuya karsi cok hassasiyetim var 😊dun ve dunden onceki gun cok bacaklarim agridi bugun daha iyiyim arada kasiklarima boyle batma seklinde agrilar olabiliyo ama cok degil.. bugun kabizlik cekiyorum yaa kotu oldu o o yuzdende kasik agrim olabiliyo

Koku alamamak garip bende tam tersi kokuya karsi cok hassasiyetim var 😊dun ve dunden onceki gun cok bacaklarim agridi bugun daha iyiyim arada kasiklarima boyle batma seklinde agrilar olabiliyo ama cok degil.. bugun kabizlik cekiyorum yaa kotu oldu o o yuzdende kasik agrim olabiliyo
Bazı hamileliklerde kokuya karşı aşırı duyarlılık oluyormus bazılarında da da benim gibi kokuya duyarsızlık olabiliyormus yani kayınvalidem öyle dedi 😊 kasık ağrısı cokk normal eminim bahsettiğimiz ağrılar aynı orandadır 😊 kabızlık için tek yapabilecegimiz kuru kayısı ve kuru incir ıslayıp yemek canım bende onun sıkıntısını yaşıyorum valla transferden beridir.. Yeni yeni düzene girebildim inşallah sende girersin canım benim ♥️

canım bende 4+1 im son adet tarihne göre . sen keseyi tam ne zaman görmüştün ben 5+0 da kese için gitmeyi düşünüyorum

Bazı hamileliklerde kokuya karşı aşırı duyarlılık oluyormus bazılarında da da benim gibi kokuya duyarsızlık olabiliyormus yani kayınvalidem öyle dedi 😊 kasık ağrısı cokk normal eminim bahsettiğimiz ağrılar aynı orandadır 😊 kabızlık için tek yapabilecegimiz kuru kayısı ve kuru incir ıslayıp yemek canım bende onun sıkıntısını yaşıyorum valla transferden beridir.. Yeni yeni düzene girebildim inşallah sende girersin canım benim ♥️
Sorma bende hergun kefir ve kuru kayisi ac karnına yiyordum ama bakalim bu igneler yuzundende oluyo galiba dikkat etmeye calisiyorum ama ekemk vs bile yemiyorum hic😊😊

Koku alamama, baş ağrısı, göğüs ağrısı covid enfeksiyonu olmasın?? Çok dikkat edin, en ufak kötüleşmede hastaneye gidin. İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız :)

Back