• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

tesadüf yorumunuza denk geldim merak ettigim konu var eger sizi rahatsz etmeyecek ise, benimde 6 haftalik bir düşüğüm var sebebi ne olarak soyledi dr.nuz dusume sebebi olarak
Hiç bir sebep söylenmedi 3 tane düşük olacak ki araştıralım dedi. Sonraki hamileliğimde az kanamam oldu progestan kullandım çok şükür sağlıkla dogdu

Merhaba kızlar 🤗
Bugün regl oldum ve daha 24.gün bugün. Biliyorsunuz ki enfeksiyondan ötürü erteledik bir sonraki regle ama bu kadarda erken beklemiyordum 🤦🏼‍♀🙃 sizin başınıza geldi mi böyle bir şey ? Doktorumun asistanına yazdım ama sizede sormak istedim var mı başına gelen diye
Yine beni geçtin 😁 hiçbir fikrim yok pembişkuş

Erken mi geç mi anlamadım kuzum keseyi gördüm ya bi nebze rahatladım buraya kadar göstermeyi nasip eden Rabbim devamını da gösterir inşallah 🤲🤲 ben 24 Kasım transfer olmuştum sende 25 di sanırım dimi?
Evt canim bende 25 inde olmustum pazartesu gittiğimde haftaya gel demisti inslalah onumuzdeki sali gidicem Rabbim devamini getirsin saglikla inslalah 😊

Bilmemki inslalah hayirlisiyla ama bana haftaya keseye sonraki hafta kalbe demisti ikiside omursa supriz olur olmazsada diger haftaya insallah o olur saglikli olsunda senin son adet ne zamandi.. birde belitielrin varmi ne durumdasin😊😊
Canim benim son adet 30 ekimdi.. Tedavi sürecinde dr başta dozunu az verdiği için tedavimin 18. Gününde opu oldum bide adetin 4. Günü başladım igne tedavisine ondan dolayı gecikti transferim yani şöyle söyleyeyim benim sat ile transfer aram 25 gün 😊

Bilmemki inslalah hayirlisiyla ama bana haftaya keseye sonraki hafta kalbe demisti ikiside omursa supriz olur olmazsada diger haftaya insallah o olur saglikli olsunda senin son adet ne zamandi.. birde belitielrin varmi ne durumdasin😊😊
5+5te kalp duydum canım 5+0san kalbi duymasan bile hareketini görürsün pıt pıt pıt

Merhaba ben de beş senelik evliyim ve dort senedir çocuk istiyoruz 5 Aralık'ta transfer oldum çift ve 4. Gun embriyosu 17 su de sonuç günüm ama hiçbir belirtim yok bel ağrısı dışında sizin belirtilerinin olmuş muydu

Ay hadi güzel sonuçlar al inşallah 😊🤲🥰bende iyiyim, iş yoğunluğu tavan yaptı 🥴 yeni merkezle görüştüm tedaviye başlayacağız. Ama öncesinde sağlam takviye kullanacağız. Bizim spermler baya sıkıntılı çıktı, doktor bazen embriyo dondurulunca sperm kırılıyor ondan sizde dondurulmuş hiç bir transfer tutmamış olabilir dedi. Taze deneyelim dedi 😊
Valla bu ne kadar doğru bilmiyorum ama bende bu sefer taze transfer olacağım , bizim spermlerde de ciddi sıkıntı var

Back