- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.981
Canım kaçıncı gün EMBRİYOsu kaç tane olacak
Ayy bosversene hazırlıklar başlasınnnnMerhaba kızlar
Bugün regl oldum ve daha 24.gün bugün. Biliyorsunuz ki enfeksiyondan ötürü erteledik bir sonraki regle ama bu kadarda erken beklemiyordum♀ sizin başınıza geldi mi böyle bir şey ? Doktorumun asistanına yazdım ama sizede sormak istedim var mı başına gelen diye
5. gün embryosu 2 tane 18 aralik transfer tarihimCanım kaçıncı gün EMBRİYOsu kaç tane olacak
Gözün aydın canımNosking kızlarrr şükürler olsun bugün 5+5de kalp atışını duydum darısı buradaki herkesin başına inşallah
Gözünaydin canım ikincisi gizli gizli yerleşmis desene sonradan atak yaptıGözün aydın canımben de bugün 5+5te birinin kalp atışını duydum diğerinin kesesi 10 mm olmuş yolk kesesini gördük çok şükür. Nasip olursa haftaya onun da kalbini duyabileceğiz
Rabbim herkese yaşatsın inşallah önce tüp bebek annelerine
Amin canım ne güzel bak diğeri de yetişiyor peşineGözün aydın canımben de bugün 5+5te birinin kalp atışını duydum diğerinin kesesi 10 mm olmuş yolk kesesini gördük çok şükür. Nasip olursa haftaya onun da kalbini duyabileceğiz
Rabbim herkese yaşatsın inşallah önce tüp bebek annelerine
Canim onu bende kullandim poponun ustune veya sirtinin alt sag veya sol tarafina yapistiriyosun temiz ve kuru biyereArkadaş ya climara Forte bandi nasıl kullanıyorsunuz. Eşim sanki bugün fazla yukarı yapistirdi sırtımda etki eder mi ki
Benimkide cok erken olmustu bu guzel bisey insh onumuzdeki aya baslarsin canimMerhaba kızlar
Bugün regl oldum ve daha 24.gün bugün. Biliyorsunuz ki enfeksiyondan ötürü erteledik bir sonraki regle ama bu kadarda erken beklemiyordum♀ sizin başınıza geldi mi böyle bir şey ? Doktorumun asistanına yazdım ama sizede sormak istedim var mı başına gelen diye
Canim senden naber gittinmi bi daha doktora kese icinAyy bosversene hazırlıklar başlasınnnn
Gittim teyzesi gördüm fındık kesemizi yusyuvarlak bi şeymişCanim senden naber gittinmi bi daha doktora kese icin
Oo erkencisin masallah benim haftaya gel demisti sali gidicem inslalah seni ne zamandi transferGittim teyzesi gördüm fındık kesemizi yusyuvarlak bi şeymişpersembe günü de tüp bebek doktoruma randevum var insallah kalp atisini da dinler geliriz senden ne haber inşallah
Ailede herkeste bi tüp bebek durumu var aile biliyor o nedenle çünkü çnce hep beni sıkıştırdılar neden çocuğunuz olmuyor senin yüzünden diye sonra bir baktılar durum farklı kendilerinden ötürü bu nedenle tüm sürecin içindelerböyle özel konuları neden kayınvalideniz ile konusuyorsunuz? bu karar sizinle eşinize ait . ben de tek istiyordum eşim çift koyalım dedi diye izin verdim . kayınvalidem tedaviyi bile bilmiyor iyi ki de bilmiyor bu süreci hiç rahat geciremezdim
Erken mi geç mi anlamadım kuzum keseyi gördüm ya bi nebze rahatladım buraya kadar göstermeyi nasip eden Rabbim devamını da gösterir inşallahOo erkencisin masallah benim haftaya gel demisti sali gidicem inslalah seni ne zamandi transfer
Sonuç şu şekilde olduben de Allah nasip ederse çift embiryo koymayı düşünüyorum. Ve bu kararım da yaşım çok etkili 35 olduğum için çift koydurmayi daha uygun buldum. Sizin yaşınız daha Gencse tek olabilir ama bence sizde ben yaslarimdaysaniz bence kayınvalide iz de kulak verin
ben de eş kaynaklı gittim tedaviye . kayınvalidem önceden cocuk düşğnmedigimiz bile bile bana laf söylemişti o günden sonra ne tedviden bahsettik ne bişeyden.Ailede herkeste bi tüp bebek durumu var aile biliyor o nedenle çünkü çnce hep beni sıkıştırdılar neden çocuğunuz olmuyor senin yüzünden diye sonra bir baktılar durum farklı kendilerinden ötürü bu nedenle tüm sürecin içindeler
Vallaha ben çift embryo kondu diyince eşimin suratını görmeniz lazım şoka girdi doktor teselli etti %10 tutma ihitimali var diyesaglıklı olsun da tek çift farke tmez. eşimin gazı ile koydurduk cift. ikiz den de korkuyorum ama asli bana umut oldu
inş onun gibi saglıklı ilerle ikizse de
bizim ki istedi diye öift koydurduk bizde . herkes suan ki beta öa göre ikiz diyor .Vallaha ben çift embryo kondu diyince eşimin suratını görmeniz lazım şoka girdi doktor teselli etti %10 tutma ihitimali var diye
Çok haklısın ya bence en doğru politika bu ama etrafın ful onların çevresi kendi ailem uzakta yani patron onlar aslındaben de eş kaynaklı gittim tedaviye . kayınvalidem önceden cocuk düşğnmedigimiz bile bile bana laf söylemişti o günden sonra ne tedviden bahsettik ne bişeyden.
aşlah nasip ederse 3 ayluk olunca söyleyecegim onlara . onların ailesinde de biri tüp bebek deniyor 10yıldır . onun tedavisinden bahsediyordu bana , bilmiyordu biz de tam ondan 1 hafta sonra başladık tedaviye.
bazı şeyler dile düştü mü tadı kacıyor o anlamda dedim.
beniö eşim testis kanseri gecirdi , cok şükür saglıgı yerinde. benim ailem kırk defa düşünür yanında kullandıgı cümleleri.
kayınvalidemler düşünmüyorsa ona göre davranıyorum bende
herkes etme bulma dünyası agzından cıkana dikkat edecek .
Bnde ilk kez duydum biraz açıklama alalım mıArkadaş ya climara Forte bandi nasıl kullanıyorsunuz. Eşim sanki bugün fazla yukarı yapistirdi sırtımda etki eder mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?