- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.961
ivit bende:) inş güzel seyler olur hepimiz içinOooo süper bak negüzel bide bisürü olumsuz şey düşünüyordun hadi hayırlısı keseye kalp atışınavalla ayrılamıyorum sizden başka topiğe geçemiyorum doğuma kadar burdayız heralde
Yok saymadim. Bu gün de 501 çıktı degerimOyy masallah hayirli olsun cok sevindim güzel güzel katlansın değer inşallah:) peki transfer gününüzü saydınız mi ?
Inslalh canim inslalah hepimzin sagliki bi sekilde ilerlersinHaydi maşallah artarak devam etsin sağlıkla gelsinler inşallah..
Sonucu pozitif işte. 7.gün negatif olmamış. Demek ki o silik çizgi doğru Allah Allah( Tek çizgi bu bence diğer silik gördüğün çizgi ise çıkması gereken 2. çizgi ama çıkmamış . Ben de transferimin 5 . Gününde yaptım tıpkı senin ki gibi çıktı . Bugün 7. Günüm çok şükür çift çizgiyi gördüm. Sizin ki kaç embriyo transferi. )BİR ARKADASİMİZ böyle yazmış,ben de onun gibi düşünüyordum, o yüzden kafam karışık. İnsallah dediğin gibidir
Karından duyduk bizÜstten ultrasonla mı duydunuz canım vajinal ultrasonla mı
Ben düşük tehlikem var deyip kandırdım sık gittim :) önceden düşüğümde olduğu için oda korkuyorEşim sabırsızlığım için kızıyor kendisi oğlak olduğu için sanırım full sabırbakalım sabretmeye çalışcam :)
Amin canım , sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniBizim genetik te sorun vardi pgt yaptirdik ayriyetten de kromozomlarina baktirdik embryonun ordanda 3 cesit trizomi cikti tek embryoyla gebe kaldim bundan baska yok Allahin izniyle seninde tutar canimMemorial Sisli de yaptirdik ilk denememiz
Yanlis anlasilmalardan dolayi ayrildi posttan dun oyle demisti...
O bant ne canım ilk kez duydumArkadaş ya climara Forte bandi nasıl kullanıyorsunuz. Eşim sanki bugün fazla yukarı yapistirdi sırtımda etki eder mi ki
Yaaa ayakta uyuyorum resmenYanlis anlasilmalardan dolayi ayrildi posttan dun oyle demisti...
Öyle şeyler söylemeye bile korkuyorum 7 sene bekledik bu bebeği düşük yoktu hiç olmadı yani bizde tüp bebek denedik ilk seferde tuttu elhamdulillahBen düşük tehlikem var deyip kandırdım sık gittim :) önceden düşüğümde olduğu için oda korkuyor
Ee canım senin varmış birde lekelenmeler bende öyle olsa birde hiç duramam. Aynı anda hamile kaldığımız bir akrabamin bebeğinin kalbi durdu çok korkuyorum ya kalbi durursa farketmezsem kanamam olmadan diye birde böyle düşüncelerimden bahsetsem eşim hiç engel olmaz. Bende kısa yoldan tehlike var ilk 3 ay diye zaten yalan değil gittim iki kez. Tabi istersek hergün gidelim olacağın önüne geçilmezÖyle şeyler söylemeye bile korkuyorum 7 sene bekledik bu bebeği düşük yoktu hiç olmadı yani bizde tüp bebek denedik ilk seferde tuttu elhamdulillahşimdi ağzıma alamıyorum öyle kelimeler aklımdan geçirmeye bile korkuyorum aralıklı olarak kahverengi lekelerim oluyor öyle zamanlarda insanın aklına geliyor tabi gidip kontrol ettiriyorum ama durduk yere söyleyemem öyle
Aynen yanlis anlasilma oldu gercektende bende üzüldümYaaa ayakta uyuyorum resmenüzüldüm ya burda hepimiz dert ortağıyız. Hiç bu tip şeyler yaşanmasa keşke
tesadüf yorumunuza denk geldim merak ettigim konu var eger sizi rahatsz etmeyecek ise, benimde 6 haftalik bir düşüğüm var sebebi ne olarak soyledi dr.nuz dusume sebebi olarakBen düşük tehlikem var deyip kandırdım sık gittim :) önceden düşüğümde olduğu için oda korkuyor
Gözün Aydın canım sağlıkla keseyi görüp arkasına kalp atışını duyarsın inşallah banada dua edin transferim oldu bekliyorum
Çarşamba günü tekrar BHcG baktıracağız. O zamana kadar ilaçlara devam. Tabi ben nasıl dururum o zamana kadar Allah bilirDönüş yaptı mı dr'un?
Allah yardımcın olsun inşaallahÇarşamba günü tekrar BHcG baktıracağız. O zamana kadar ilaçlara devam. Tabi ben nasıl dururum o zamana kadar Allah bilir
Canım yumurta toplama işleminden sonra verdiler. Sırt kısmına yapıştır diye . Rahmin kalinlasmasina yardımcı oluyormuşO bant ne canım ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?