Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sonucu pozitif işte. 7.gün negatif olmamış. Demek ki o silik çizgi doğru Allah Allah

Bizim genetik te sorun vardi pgt yaptirdik ayriyetten de kromozomlarina baktirdik embryonun ordanda 3 cesit trizomi cikti tek embryoyla gebe kaldim bundan baska yok Allahin izniyle seninde tutar canim Memorial Sisli de yaptirdik ilk denememiz
Amin canım , sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ben düşük tehlikem var deyip kandırdım sık gittim :) önceden düşüğümde olduğu için oda korkuyor
Öyle şeyler söylemeye bile korkuyorum 7 sene bekledik bu bebeği düşük yoktu hiç olmadı yani bizde tüp bebek denedik ilk seferde tuttu elhamdulillah şimdi ağzıma alamıyorum öyle kelimeler aklımdan geçirmeye bile korkuyorum aralıklı olarak kahverengi lekelerim oluyor öyle zamanlarda insanın aklına geliyor tabi gidip kontrol ettiriyorum ama durduk yere söyleyemem öyle

Ee canım senin varmış birde lekelenmeler bende öyle olsa birde hiç duramam. Aynı anda hamile kaldığımız bir akrabamin bebeğinin kalbi durdu çok korkuyorum ya kalbi durursa farketmezsem kanamam olmadan diye birde böyle düşüncelerimden bahsetsem eşim hiç engel olmaz. Bende kısa yoldan tehlike var ilk 3 ay diye zaten yalan değil gittim iki kez. Tabi istersek hergün gidelim olacağın önüne geçilmez

Ben düşük tehlikem var deyip kandırdım sık gittim :) önceden düşüğümde olduğu için oda korkuyor
tesadüf yorumunuza denk geldim merak ettigim konu var eger sizi rahatsz etmeyecek ise, benimde 6 haftalik bir düşüğüm var sebebi ne olarak soyledi dr.nuz dusume sebebi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…