- 24 Nisan 2019
- 132
- 95
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.861
Eşim sabırsızlığım için kızıyor kendisi oğlak olduğu için sanırım full sabır6 haftayı geç bir kaç gün sonra git istersen çok sabredemezsen eğer zor çünkü sabretmek insan bir an önce duymak istiyor kalp sesini
Bende öyleydim tedavi görürken gidip 36 beden pantolon almaya devam ediyordum nasıl olsa olmayacak diye ama öyle yapmamaya çalış dua et inşallah nasibinde varsa olurSizlerin ikisi de pozitif sanırım hadi İnşallah darısı başıma ama farkında olmadan kendimi kötüye mi alıştırmaya çalışıyorum bilmiyorum da hep olmayacak hissi var içimde olumsuz düşünme değil zaten olmadı der gibi
Amin amin . Hoşbulduk canımCok sagol canim darisi sana ve tum tupbebek annelerimize inshaAllahAynen birbirimize destek oluyoruz en azindan hosgeldin aramiza l nerde tedavi goruyorsun
Hayirli olsun canim Allah tamamini erdirsin insh transfer nezamanAmin amin . Hoşbulduk canımaynn kesinlikle, Antep'te başladım tedaviye
Amin canım . İşte hala belli değilHayirli olsun canim Allah tamamini erdirsin insh transfer nezaman
Hayırlısı olsun. Sen nerde tedavi görüyordunKızlar 0.100 cıktı değerim olmadı gene2.denememdi bu yine olmadı ilaçları bıraktım zaten artık doktorla da görüşmeye gitmedim ne söyleyebilirdi ki bu zmana kadr herşey yolunda deyip deyip durdu zaten sinirlerim bozuldu artik
Öyle değil işte. Benim teki alındı. Şimdi 2. De sıvı birikimi var dedi doktor. Transfer olacağım ama ihtimali çok düşük. Sırf biz deneyelim dedik diye transfer edecek. Eğer tutmaz ise tekrar tüp tedaivis ile embriyo oluşturup 2. Tüpü de alacak yada bağlayacak. O sıvı rahim içine akarak bebeğin tutunmasına engel oluyor.Tüp bebek için sorun da değil tüpün tıkalı olması. Bahçeci de pozitifi görürsün inşaallah
Sen 8. Gün yaptığın da çok silikmiydi.Evet canım sabah yap daha doğru sonuç alırsın
Hayırlısı olsun. Sen nerde tedavi görüyordun
Maşallah canım , gözün aydınNosking kızlarrr şükürler olsun bugün 5+5de kalp atışını duydum darısı buradaki herkesin başına inşallah
Evet canım silikti erken gebeliktiSen 8. Gün yaptığın da çok silikmiydi.
Teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsinMaşallah canım , gözün aydın
Diyarbakır memorielHayırlısı olsun. Sen nerde tedavi görüyordun
Canım maşallah sağlıcakla da kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin
Inslahh CnmTüp bebek için sorun da değil tüpün tıkalı olması. Bahçeci de pozitifi görürsün inşaallah
Tıkalı olduğu için değil, sıvı biriktiği için sorun olmuş sen de. O sıvı tedavi edilebiliyor diye biliyorum. Burda bir arkadaş yazmıştı diye hatırlıyorumÖyle değil işte. Benim teki alındı. Şimdi 2. De sıvı birikimi var dedi doktor. Transfer olacağım ama ihtimali çok düşük. Sırf biz deneyelim dedik diye transfer edecek. Eğer tutmaz ise tekrar tüp tedaivis ile embriyo oluşturup 2. Tüpü de alacak yada bağlayacak. O sıvı rahim içine akarak bebeğin tutunmasına engel oluyor.
ah canım bende son adet görddüğüm tarihe göre tam suan 4. hafta yım . demek bu kadar cabuk duyulabiiyorNosking kızlarrr şükürler olsun bugün 5+5de kalp atışını duydum darısı buradaki herkesin başına inşallah
Evet canım karından baktı birde ne mutlu bizeah canım bende son adet görddüğüm tarihe göre tam suan 4. hafta yım . demek bu kadar cabuk duyulabiiyor
Emin canım hepimiz inşallahCanım maşallah sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım. Nasipten öte yol yokKızlar 0.100 cıktı değerim olmadı gene2.denememdi bu yine olmadı ilaçları bıraktım zaten artık doktorla da görüşmeye gitmedim ne söyleyebilirdi ki bu zmana kadr herşey yolunda deyip deyip durdu zaten sinirlerim bozuldu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?