• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sizlerin ikisi de pozitif sanırım hadi İnşallah darısı başıma ama farkında olmadan kendimi kötüye mi alıştırmaya çalışıyorum bilmiyorum da hep olmayacak hissi var içimde olumsuz düşünme değil zaten olmadı der gibi 🤔🙄
Bende öyleydim tedavi görürken gidip 36 beden pantolon almaya devam ediyordum nasıl olsa olmayacak diye ama öyle yapmamaya çalış dua et inşallah nasibinde varsa olur ❤️

Kızlar 0.100 cıktı değerim olmadı gene😭😭😭 2.denememdi bu yine olmadı ilaçları bıraktım zaten artık doktorla da görüşmeye gitmedim ne söyleyebilirdi ki bu zmana kadr herşey yolunda deyip deyip durdu zaten sinirlerim bozuldu artik😭
Hayırlısı olsun. Sen nerde tedavi görüyordun

Tüp bebek için sorun da değil tüpün tıkalı olması. Bahçeci de pozitifi görürsün inşaallah 🤲
Öyle değil işte. Benim teki alındı. Şimdi 2. De sıvı birikimi var dedi doktor. Transfer olacağım ama ihtimali çok düşük. Sırf biz deneyelim dedik diye transfer edecek. Eğer tutmaz ise tekrar tüp tedaivis ile embriyo oluşturup 2. Tüpü de alacak yada bağlayacak. O sıvı rahim içine akarak bebeğin tutunmasına engel oluyor.

Öyle değil işte. Benim teki alındı. Şimdi 2. De sıvı birikimi var dedi doktor. Transfer olacağım ama ihtimali çok düşük. Sırf biz deneyelim dedik diye transfer edecek. Eğer tutmaz ise tekrar tüp tedaivis ile embriyo oluşturup 2. Tüpü de alacak yada bağlayacak. O sıvı rahim içine akarak bebeğin tutunmasına engel oluyor.
Tıkalı olduğu için değil, sıvı biriktiği için sorun olmuş sen de. O sıvı tedavi edilebiliyor diye biliyorum. Burda bir arkadaş yazmıştı diye hatırlıyorum 🤔 denemekle iyi yapmışsın. Allah'ın takdiri çocuk işi.

Kızlar 0.100 cıktı değerim olmadı gene😭😭😭 2.denememdi bu yine olmadı ilaçları bıraktım zaten artık doktorla da görüşmeye gitmedim ne söyleyebilirdi ki bu zmana kadr herşey yolunda deyip deyip durdu zaten sinirlerim bozuldu artik😭
Hakkında hayırlısı olsun canım. Nasipten öte yol yok 😞

Back