- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.841
Maşallah canım daim olsun, sağlıkla büyüsün minikKızlar bugün 10.gun transferin değerim 260 olmuş
BenMerhabalar arkadaşlar ya aranizda 6. Gün embiryosu ile transfer olan var mı ?
Süper!İşe yaradı demek ki iğneler deKızlar bugün 10.gun transferin değerim 260 olmuş
İğneyi değil ama bildiğim kadarıyla aspirini kesmesi gerekiyordu.kanamayı yapan iğne değil ama aspirin olabilir.bi de sana pıhtılaşma testi yaptırmalıydı şu an.Anti faktör test diye geçiyor.kandaki pıhtılaşma düzeyine bekılıyor.Ama inşallah doktorun bir bildiği vardırEvet canım kullanıyorm günde 1 tane hatta oksapar da doktor kesmedi
Canım sanırım iğneyi kesecek bulunmuyor ya zaten bulabildiğin yere kadar kullanacaksın bulamazsan yapacak bişey yok aspirine de sanrım 30. Haftaya kadar devam dedi. Anti faktör testini şimdi yaptırsam doğru sonuç verir mi acabaİğneyi değil ama bildiğim kadarıyla aspirini kesmesi gerekiyordu.kanamayı yapan iğne değil ama aspirin olabilir.bi de sana pıhtılaşma testi yaptırmalıydı şu an.Anti faktör test diye geçiyor.kandaki pıhtılaşma düzeyine bekılıyor.Ama inşallah doktorun bir bildiği vardır
Ahsencim kalp atışı için kontrolün ne zaman?Canım sanırım iğneyi kesecek bulunmuyor ya zaten bulabildiğin yere kadar kullanacaksın bulamazsan yapacak bişey yok aspirine de sanrım 30. Haftaya kadar devam dedi. Anti faktör testini şimdi yaptırsam doğru sonuç verir mi acaba
Evet iğne çok zor bulunuyor artık.Ama için rahat olsun sonuçta bebek ve kesede sıkıntı yok.Vajinal bi kanama oluyor demek ki.tecrübelerimden ve burada okuduklarımdan öğrendiğim birşey var eğer kanama oluyorsa birinden birini kesiyor doktorlar ve kanama bitince tekrar başlatıyor.Canım sanırım iğneyi kesecek bulunmuyor ya zaten bulabildiğin yere kadar kullanacaksın bulamazsan yapacak bişey yok aspirine de sanrım 30. Haftaya kadar devam dedi. Anti faktör testini şimdi yaptırsam doğru sonuç verir mi acaba
Tüp bebek için sorun da değil tüpün tıkalı olması. Bahçeci de pozitifi görürsün inşaallahTek tüpüm tıkalı açılmadı oda cnm
Çarşamba günü gittim canım doktor göbekten baktı kalp atışı var dedi. Ben duymadım ama vajinal bakayım istersen dedi bende gerek yok dedimAhsencim kalp atışı için kontrolün ne zaman?
AA görmemişim kusura bakma çok sevindim. İçin rahatlamıştır artıkÇarşamba günü gittim canım doktor göbekten baktı kalp atışı var dedi. Ben duymadım ama vajinal bakayım istersen dedi bende gerek yok dedim
Anladım canım Büyük ihtimalle dediğim gibi iğneyi kesecek zaten. İnşallah sağlıcakla devam ederde gebelik hala korkuyorumEvet iğne çok zor bulunuyor artık.Ama için rahat olsun sonuçta bebek ve kesede sıkıntı yok.Vajinal bi kanama oluyor demek ki.tecrübelerimden ve burada okuduklarımdan öğrendiğim birşey var eğer kanama oluyorsa birinden birini kesiyor doktorlar ve kanama bitince tekrar başlatıyor.
Bir nebze daha rahat canım fakat kanamam hala oluyor arada bi de 9. Haftalar da bu ara o kadar çok kayıp okudum ki insan atamıyor olumsuz düşünceyi kafadanAA görmemişim kusura bakma çok sevindim. İçin rahatlamıştır artık
Yarın belli olur bakalım transferden sonra yazın yine şimdiden hayırlı olsunBilemiyorum, bence bakmak gerek ki transfer sonrasi ne kadar progrestron almamiz gerek diye
Haklısın canım ama her kanama risk anlamına gelmiyor. Benim de 8. Haftada bir kaybım var. Şimdi sorun yok herşey olması gerektiği gibi ama doktor sıkı takip etmek istedi 11. Haftaya kadar her hafta kontrol edecek. Bende sevindim böyle yapmasına içim rahat ediyor hemde bebeği her hafta görmüş olacağızBir nebze daha rahat canım fakat kanamam hala oluyor arada bi de 9. Haftalar da bu ara o kadar çok kayıp okudum ki insan atamıyor olumsuz düşünceyi kafadan
Canım kaybın için üzüldüm neden olmuştu 8. Hafta da. Ayrıca her hafta kontrol etmesi de çok iyiHaklısın canım ama her kanama risk anlamına gelmiyor. Benim de 8. Haftada bir kaybım var. Şimdi sorun yok herşey olması gerektiği gibi ama doktor sıkı takip etmek istedi 11. Haftaya kadar her hafta kontrol edecek. Bende sevindim böyle yapmasına içim rahat ediyor hemde bebeği her hafta görmüş olacağız
Bir sıkıntı olmuyor değil mi inşallah . Sanki çok geç gibi geldi bana beni bugün aradılar ya c tesi (4. Gün embiryosu ) ya da p tesi ( 6 gün embiryosu oluyor) cagiracagiz dediler 6 çok geç olmuyor mu diyince size 2 ile 6 gün arası demiştik dedi
Aşılama ile hamile kalmıştım hcg 12. Gün 20 ile başladı düzgün devam etti ama kalbi durdu. Embriyo da kürtajdan sonra araştırma yapıldı ama herhangi bir anomali çıkmadı. O yüzden 12. Gün hcg değeri ne olacağını anlatıyor. Senin gördüğün 9. Haftada düşükler büyük ihtimalle bu sebeptendir canım. Senin 12. Gün güzel çıkmıştı biz aynı gün transfer olduk o yüzden hatırlıyorum ve seni takip ediyorumCanım kaybın için üzüldüm neden olmuştu 8. Hafta da. Ayrıca her hafta kontrol etmesi de çok iyi
6. Gun de iyi canim tutunmaya daha musait diye biliyorum benimki tuttu cok sukur darisi sana inshaAllah 4 de gayet guzel benim tek embryomdu saglikli kalan pgt den o yuzden uzulme canim veya ikisini birden koydurBir sıkıntı olmuyor değil mi inşallah . Sanki çok geç gibi geldi bana beni bugün aradılar ya c tesi (4. Gün embiryosu ) ya da p tesi ( 6 gün embiryosu oluyor) cagiracagiz dediler 6 çok geç olmuyor mu diyince size 2 ile 6 gün arası demiştik dedi
Çok şükür canim, rabbim saglikla kucağına almanı, buyutmeni nasip etsin6. Gun de iyi canim tutunmaya daha musait diye biliyorum benimki tuttu cok sukur darisi sana inshaAllah 4 de gayet guzel benim tek embryomdu saglikli kalan pgt den o yuzden uzulme canim veya ikisini birden koydur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?