- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.881
Bu da risk amaÖyle bir sorunum olup olmadığını da bilmiyorum canım belki de doktor da riske atmak istemiyor sanırım
Hayy maşallah@Nosking kızlarrr şükürler olsun bugün 5+5de kalp atışını duydumdarısı buradaki herkesin başına inşallah
Oooo birileri uçuşa geçmiiiiişKızlar bugün 10.gun transferin değerim 260 olmuş
Abla bilmiyorum kafam allak bullak oldu başka doktora mı gitsem napsam bilmiyorumBu da risk ama
Amin canım saolasınHayy maşallahAllah kucağına almayı da nasip etsin canım artık sen de bir gebelik tablosu mu yapsan acaba
Valla bence başka dr'dan da fikir alsan iyi olur. Sana diyecektim işine karışmak istemedim.Abla bilmiyorum kafam allak bullak oldu başka doktora mı gitsem napsam bilmiyorum
Valla nasıl yapiliyo bilmiyorum da, arkadaslar yapiyoya hani bebeğim şu kadarlik bu kadar boyu falan yaziyorAmin canım saolasıngebelik tablosu ne nasıl oluyor
Ya canim hayirli olsun cok mutlu oldum darisi bizim basimiza inslalah@Nosking kızlarrr şükürler olsun bugün 5+5de kalp atışını duydumdarısı buradaki herkesin başına inşallah
O uygulamayı yükledimValla nasıl yapiliyo bilmiyorum da, arkadaslar yapiyoya hani bebeğim şu kadarlik bu kadar boyu falan yaziyorAhsen555 yapmış bak
Amin canım inşallah darısı hepinizin başına aminYa canim hayirli olsun cok mutlu oldum darisi bizim basimiza inslalah
Profiline gir hesap detaylarına tıkla orda hamilelik ile ilgili tarih yeri var. Halledersin oradan.Amin canım saolasıngebelik tablosu ne nasıl oluyor
Taze transfermi olacak ozaman? Dondurulmus degil anladigim kadariyla benimki dondurulmustu genetik arastirma yapildiAmin canım . İşte hala belli değilya yarın ya pazartesi ama hala haber vermedikleri ne göre pazartesiye kalacak yani 6. Gün embiryosu sağlıkla sihhatle olsun da beklerim tabi
Kiz daha yenimi verdin meraktan catlatcan bizikızlar bende verdim kan tahlilini bekliyorum sonucu
Transfer kankaamm@Nosking kızlarrr şükürler olsun bugün 5+5de kalp atışını duydumdarısı buradaki herkesin başına inşallah
yok 4:20 gibi verdim .1 saate belli olur :) bende heyecanladım . öfKiz daha yenimi verdin meraktan catlatcan bizihadi guzel haberini bekliyoz
Bu testi yorumlayabilecek bir babayiğit var mı3. Taze embriyo. Transfer hariç 8. Günüm. Akşam idrarı
Hamissin baci belli silik cizgiBu testi yorumlayabilecek bir babayiğit var mı3. Taze embriyo. Transfer hariç 8. Günüm. Akşam idrarı
O kadar zor bi süreç ki Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bekleyen herkes pozitif sonuçlar sağlıklı bebekler alsınÇok teşekkürler cevabın için..sağlıkla kucağına al inşallah kuzucugubizim için de dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?