• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Pihtilasma sorununuz mu var neden kan sulandiriciya inatla devam ediyor doktor? Bende kese kontrolu icin gittim doktor kan sulandiriciyi kesti bende ki hic kanamamda olmadigi halde. Halbuki herkes kullaniyor kanama oldugunda kesiliyor. Neye gore kullan birak diyorlar anlamadim😂
Öyle bir sorunum olup olmadığını da bilmiyorum canım belki de doktor da riske atmak istemiyor sanırım

Kızlar 0.100 cıktı değerim olmadı gene😭😭😭 2.denememdi bu yine olmadı ilaçları bıraktım zaten artık doktorla da görüşmeye gitmedim ne söyleyebilirdi ki bu zmana kadr herşey yolunda deyip deyip durdu zaten sinirlerim bozuldu artik😭
Aynı doktor ikimizin hep süper diyor iyi işler olacak güzel haberler sonuç hüsran şikayet ettim duygularimiz ile oynuyor bana yanlış tedavi amh değerine bakmadan tedavi etmişti hep para için herşey yapıyor 1 ay ara ile asilama tup yaptıran doktor hemen transfer eden hiç yumurta hakkında bilgimin olmadığı genetiğe göndermeyen böyle transfer yaşadım

Back