- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.821
amin cnm insallah yaaGozun aydin canim Allah tamamini erdirsin guzel haberlerini aliriz
Yap canım erken gebelik yap bendede erken gebelikte çıktı 8. GünKizlarrr 8. Gün oldu. Taze 3. Embriyosu. Çatlatma ignesinin 13. Günü,artık etkisi kalmamıştır. Yapayım mı erken gebelik testi?
Guzel cikar canim koyulasincasag kasıktaki agrım da geçti cok şükür. sabah uyandıgımda bişi yoktuSabahta idrar testi yaptım . elde cokk olunca .koyulaşmıştı göreceğiz artık bugün bakalım kaç
Öyle bir sorunum olup olmadığını da bilmiyorum canım belki de doktor da riske atmak istemiyor sanırımPihtilasma sorununuz mu var neden kan sulandiriciya inatla devam ediyor doktor? Bende kese kontrolu icin gittim doktor kan sulandiriciyi kesti bende ki hic kanamamda olmadigi halde. Halbuki herkes kullaniyor kanama oldugunda kesiliyor. Neye gore kullan birak diyorlar anlamadim
Bugün ikimiz içinde önemli bir gün hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallahcanım ben 4 te vercem işteyim şimdi. işleri bitirdim de bakacagım konusmalarınızaaa
Randevun kaçta canım gümbür gümbür duy gelBugün ikimiz içinde önemli bir gün hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Naptin canim kacta muayeneBugün ikimiz içinde önemli bir gün hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sizin kese ya da kalp miydi . o kadar konustuk kafam karıştıBugün ikimiz içinde önemli bir gün hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bilemiyorum, bence bakmak gerek ki transfer sonrasi ne kadar progrestron almamiz gerek diyeBen daha çarşamba başladım progestan hap verdi ama fitil olarak kullanıyorum onu günde 3 defa transfer öncesi tekrar mı bakacaklar o değere acaba
Ayy çok endişeliyim. Seninki çift embriyoydu benim ki tek. Keşke ben de doktor 2 dediğinde 1 olsun demeseydim. Şansım artardı. Hiç bir şey hissetmiyorum ve yapmayada korkuyorumYap canım erken gebelik yap bendede erken gebelikte çıktı 8. Gün
Aynen kalpsizin kese ya da kalp miydi . o kadar konustuk kafam karıştı
Canım aspirin kullanıyor musun?Öyle bir sorunum olup olmadığını da bilmiyorum canım belki de doktor da riske atmak istemiyor sanırım
2 gibi gidicem canım bakalım bende çok strese girdimNaptin canim kacta muayenesabirsizlandim bende
2 gibi gidicem canım bakalım bende çok strese girdimNaptin canim kacta muayenesabirsizlandim bende
İnşallah canım inşallahRandevun kaçta canım gümbür gümbür duy gel
Evet canım kullanıyorm günde 1 tane hatta oksapar da doktor kesmediCanım aspirin kullanıyor musun?
Yarın ilk idrarla yap benceAyy çok endişeliyim. Seninki çift embriyoydu benim ki tek. Keşke ben de doktor 2 dediğinde 1 olsun demeseydim. Şansım artardı. Hiç bir şey hissetmiyorum ve yapmayada korkuyorum
Sipariş vermiştim netten,dağıtıma çıkmış ama daha fazla tutamadım sabah idrarını,gelmedi testte,artık yarin yaparım ya da gelince,ruh halime bağlıYarın ilk idrarla yap bence
Aynı doktor ikimizin hep süper diyor iyi işler olacak güzel haberler sonuç hüsran şikayet ettim duygularimiz ile oynuyor bana yanlış tedavi amh değerine bakmadan tedavi etmişti hep para için herşey yapıyor 1 ay ara ile asilama tup yaptıran doktor hemen transfer eden hiç yumurta hakkında bilgimin olmadığı genetiğe göndermeyen böyle transfer yaşadımKızlar 0.100 cıktı değerim olmadı gene2.denememdi bu yine olmadı ilaçları bıraktım zaten artık doktorla da görüşmeye gitmedim ne söyleyebilirdi ki bu zmana kadr herşey yolunda deyip deyip durdu zaten sinirlerim bozuldu artik
Evet canım sabah yap daha doğru sonuç alırsınSipariş vermiştim netten,dağıtıma çıkmış ama daha fazla tutamadım sabah idrarını,gelmedi testte,artık yarin yaparım ya da gelince,ruh halime bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?