- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.801
Inslalah inslalah dualarim seninle Rabbimin izniyle tutarBenımde 4bb 2 tane inşallah benımde tutar ya hangi gün idrar testi yapsam sence
Ay hadi canim masallah igneler ise yaramis deseneKızlar bugün 10.gun transferin değerim 260 olmuş
Transfer hariç 6. Gün yapıyım o zaman bendeInslalah inslalah dualarim seninle Rabbimin izniyle tutarben 5.gun yapmistim hic silik dahi gormemistim canim sıkılmıştı 6.gun yaptim cok hafif silik görmüştüm o yuzden en erken 6 yada 7 de yap cunku bazen 5 6 da cikmayabiliyor omce kana karisiyor sonra idrara cunku
Yani bende oyle transfer haric 6.gunde yapmistim ilk idrarla daha belli oluyo ama yinede bazen cikmayabiliyor 7 8 dede cikan oluyo moralimi bozulur cok etkilenirim dersen 7 yi bekle daha net olabilirTransfer hariç 6. Gün yapıyım o zaman bende
Ben daha çarşamba başladım progestan hap verdi ama fitil olarak kullanıyorum onu günde 3 defa transfer öncesi tekrar mı bakacaklar o değere acabaIgne mi fitil mi kullaniyorsunuz?
Bakalım hayırlısı 1 tanesı tutsada yeterYani bende oyle transfer haric 6.gunde yapmistim ilk idrarla daha belli oluyo ama yinede bazen cikmayabiliyor 7 8 dede cikan oluyo moralimi bozulur cok etkilenirim dersen 7 yi bekle daha net olabilir
Canım benimde tek tüpüm tıkalı. Diğeri de geçen sene alınmıştı. Sen transfer oldum ve tutmadı mı ? Geçmiş konuşmalar çoktu okuyamadım k bakmaTek tüpüm tıkalı açılmadı oda cnm
Evet cnm olmadı yineCanım benimde tek tüpüm tıkalı. Diğeri de geçen sene alınmıştı. Sen transfer oldum ve tutmadı mı ? Geçmiş konuşmalar çoktu okuyamadım k bakma
canım ben 4 te vercem işteyim şimdi. işleri bitirdim de bakacagım konusmalarınızaaatugce9192 canim naptin verdinmi kan
Hadi Gözünaydin canımHaftaya cuma kizlar transfer tarihim
Biraz üzüntünü yaşa ve hemen toparlan. Bu da kısmet degilmis,ben inanıyorum 3. Denememde olacak. Sadece biraz sabır ve pozitiflikKızlar 0.100 cıktı değerim olmadı gene2.denememdi bu yine olmadı ilaçları bıraktım zaten artık doktorla da görüşmeye gitmedim ne söyleyebilirdi ki bu zmana kadr herşey yolunda deyip deyip durdu zaten sinirlerim bozuldu artik
Anladim canim olsun verirsin bakalimcanım ben 4 te vercem işteyim şimdi. işleri bitirdim de bakacagım konusmalarınızaaa
sag kasıktaki agrım da geçti cok şükür. sabah uyandıgımda bişi yoktuAnladim canim olsun verirsin bakalim
Hâlâ ediyorm doktor evet kanama yapar ama bebek için çok önemli diyor
Gozun aydin canim Allah tamamini erdirsin guzel haberlerini alirizHaftaya cuma kizlar transfer tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?