Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

pembiş gecmiş olsun . enfeksiyonu nasıl anladınz? bende senin bugün transferin var diye seni merak etmiştim .
çok geçmiş olsun geç olsun da güç olmasın inş
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımm, aynen öyle erteleniyorsa vardır Rabbimin bir bildiği :) ben cumartesi günü progestan iğne vurulmaya başladım üstünden bir kaç saat geçti bende ishal, vücut ağırısı özellikle de sırt ağrısı yani sırtımı koltuğa bile dayayamıyordum , ateş basması oldu. biz ilkten ilaçtan sandık çünkü prospektüste de bu belirtiler yazıyordu pazartesi günü artık dayanamadım gittim doktoruma, bu ilaç yapmaz dedi benim hemen dahiliyeye yönlendirdi sonra orada 7 tane tahlil birde sürüntü yapıldı. tahliller sonucu öğrendim vücudumda enfeksiyon olduğunu

Ben tüm bunları yeni görüyorum ve üzüldüm açıkçası.Çünkü bahsedilen kişinin buradan biri olduğunu bilmiyordum bile Ben arkadaşa forum dışından biri yazdı sandım konuşmaları okumadım ki okumama imkan da yok sürekli sayfa atlanıyor ve yoğun çalışıyorum.Meğerse arkadaşlar kendi aralarında konuşmuşlar onun üzerine ben yorum yapmış gibi oldum.Tüh keşke gece görseydim belki kendimi de anlatma fırsatı bulabilirdim.
Bir sürü ilaç kullanıyoruz,zorlu süreçten geçiyoruz kimse kimseyi bilerek incitmek istemez birbirimizi tanımıyoruz bile.Kafamız dağılsın diye buradayız.Forum kurallarını da bilmiyorum o derece yabancıyım aslında umarım okuyabilir ve konunun mesajımın onunla alakalı olmadığını bilir

Canım benimde öyle merak etme ben keseyi gördüm doktora gittiğinde sende göreceksin keseyi

Kızlar günaydın size birşey danışacağım salı 1 de transferim olmuştu bu sabah 5 te uçağım vardı ve yola çıktık uçaktan somra 2.5 saat de arabayla seyahatım oldu yollar engebelli biraz sizce erken mi yola cıktım zarar gelmişmidir deneyimlerden net bir açıklamaya ihtiyacım var çok mu erken çıktım yola acaba kofi herşeyde mamtıklı cevaplar veriyor etiketlemeyi bilmiyorum bilsem onu etiketleyecektim

Değil canım ben işim gereği arabanın tepesinden inmiyorum ve bütün yolculuğum sürekli sallanarak geçiyor ama rabbime şükür hiçbir sorunum olmadı İnan şeninde olmaz içini ferah tut

Birsey olmaz canim merak etme ilk 2 gun biraz daha onnemli ben klinikten ciktigimda dedim metroyla gidebilir miyim ustersen yuru istersen kos dedi hemsire metro arti taksi yaptim takside o kadar uyarmamiza ragmen haldur huldur gitti tumsekelrden gecti bende korkmustum cok sukur birsey olmadi.. ki sen sali olmussun sıkıntı etme

İnşallah ya yolda eşime de sinirlendim dikkatli kullan diye adamıda kırdım inşallah bişey olmamıştır kuzum senın embriyoların kalitesi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…