- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.781
Transfer ne zaman hayirlisiyla?Canım benim ki çarşamba yapıldı 0,151 çıkmış
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımm, aynen öyle erteleniyorsa vardır Rabbimin bir bildiği :) ben cumartesi günü progestan iğne vurulmaya başladım üstünden bir kaç saat geçti bende ishal, vücut ağırısı özellikle de sırt ağrısı yani sırtımı koltuğa bile dayayamıyordum , ateş basması oldu. biz ilkten ilaçtan sandık çünkü prospektüste de bu belirtiler yazıyordu pazartesi günü artık dayanamadım gittim doktoruma, bu ilaç yapmaz dedi benim hemen dahiliyeye yönlendirdi sonra orada 7 tane tahlil birde sürüntü yapıldı. tahliller sonucu öğrendim vücudumda enfeksiyon olduğunupembiş gecmiş olsun . enfeksiyonu nasıl anladınz? bende senin bugün transferin var diye seni merak etmiştim .
çok geçmiş olsun geç olsun da güç olmasın inş
canım bizim burdakiler 9 da başlıyorSelam arkadaşlar günaydın sizlere bir sorum olacak sağlık ocağı asm ler sabah 10 da mı başlıyor mesaiye bilgisi olan var mı
Ben tüm bunları yeni görüyorum ve üzüldüm açıkçası.Çünkü bahsedilen kişinin buradan biri olduğunu bilmiyordum bileben hiçbir acıya ağlamadım.gücümden düşmedim.kimseyi bile isteye kırmadım surda sohbet için girdiğim yerde bölesine zalimce eleştirilmeyi haketmedim.suan cidden ilk defa ağladım.neyse boşver kimin hatalı oldugunun bir önemi yok kendini kötü hissetmenede buraya artık yazmak istemiyorum iyi geceler.
Canım benimde öyle merak etme ben keseyi gördüm doktora gittiğinde sende göreceksin keseyiKizlar bugun bankaya gitmek zorunda kaldim disari cikmistim cikmisken evimin yakininda ozel hastane vardi gidip tekrar kan verdim pazartesi 11 30 gibi verdigim 829 hcg bugun 16 gibi yani 3 gun sonra 4000 olmus cok fazla artmamismi farkli hastanelerdi ama yinede bi korktum boyle fazla artan varmı aranizda dış gebelik vs cok artiyo diyorlar
Pazartesi günü nasipse sizin ne zaman olacak sizin değeriniz kaçTransfer ne zaman hayirlisiyla?
Teşekkür ederim canım benimcanım bizim burdakiler 9 da başlıyor
Üstten ultrasonla mı duydunuz canım vajinal ultrasonla mıMalesef öyleymiş Allah kolaylık versin herkese. Teşekkür ederim 5+6 günlükken duyduk kalbini çok şükür. Sizin transfer oldumu
Değil canım ben işim gereği arabanın tepesinden inmiyorum ve bütün yolculuğum sürekli sallanarak geçiyor ama rabbime şükür hiçbir sorunum olmadı İnan şeninde olmaz içini ferah tutKızlar günaydın size birşey danışacağım salı 1 de transferim olmuştu bu sabah 5 te uçağım vardı ve yola çıktık uçaktan somra 2.5 saat de arabayla seyahatım oldu yollar engebelli biraz sizce erken mi yola cıktım zarar gelmişmidir deneyimlerden net bir açıklamaya ihtiyacım var çok mu erken çıktım yola acaba kofi herşeyde mamtıklı cevaplar veriyor etiketlemeyi bilmiyorum bilsem onu etiketleyecektim
Ay inslalah canim bi anda cok artınca panikledim ama normalmis 3 4 kat artan cok oluyormusCanım benimde öyle merak etme ben keseyi gördüm doktora gittiğinde sende göreceksin keseyi
Benim transferim yarin insallahPazartesi günü nasipse sizin ne zaman olacak sizin değeriniz kaç
Igne mi fitil mi kullaniyorsunuz?Pazartesi günü nasipse sizin ne zaman olacak sizin değeriniz kaç
Birsey olmaz canim merak etme ilk 2 gun biraz daha onnemli ben klinikten ciktigimda dedim metroyla gidebilir miyim ustersen yuru istersen kos dedi hemsire metro arti taksi yaptim takside o kadar uyarmamiza ragmen haldur huldur gitti tumsekelrden gecti bende korkmustum cok sukur birsey olmadi.. ki sen sali olmussun sıkıntı etmeKızlar günaydın size birşey danışacağım salı 1 de transferim olmuştu bu sabah 5 te uçağım vardı ve yola çıktık uçaktan somra 2.5 saat de arabayla seyahatım oldu yollar engebelli biraz sizce erken mi yola cıktım zarar gelmişmidir deneyimlerden net bir açıklamaya ihtiyacım var çok mu erken çıktım yola acaba kofi herşeyde mamtıklı cevaplar veriyor etiketlemeyi bilmiyorum bilsem onu etiketleyecektim
İnşallah ya yolda eşime de sinirlendim dikkatli kullan diye adamıda kırdım inşallah bişey olmamıştır kuzum senın embriyoların kalitesi neydiBirsey olmaz canim merak etme ilk 2 gun biraz daha onnemli ben klinikten ciktigimda dedim metroyla gidebilir miyim ustersen yuru istersen kos dedi hemsire metro arti taksi yaptim takside o kadar uyarmamiza ragmen haldur huldur gitti tumsekelrden gecti bende korkmustum cok sukur birsey olmadi.. ki sen sali olmussun sıkıntı etme
Inslalah canim olmaz birsey benim 5.gun embriyosu tek embriyo 4ab idiİnşallah ya yolda eşime de sinirlendim dikkatli kullan diye adamıda kırdım inşallah bişey olmamıştır kuzum senın embriyoların kalitesi neydi
İnşallah ya büyük stres oldu bana yolDeğil canım ben işim gereği arabanın tepesinden inmiyorum ve bütün yolculuğum sürekli sallanarak geçiyor ama rabbime şükür hiçbir sorunum olmadı İnan şeninde olmaz içini ferah tut
Benımde 4bb 2 tane inşallah benımde tutar ya hangi gün idrar testi yapsam senceInslalah canim olmaz birsey benim 5.gun embriyosu tek embriyo 4ab idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?