- 30 Temmuz 2020
- 344
- 467
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.801
evet çoğumuz aynı yoldan yürüyoruz demek kiiiiYa ben? Eşimle ne çok disiştim 1 sene çocuk istemiyorum diye Tüp bebek merkezlerinde kuyruğa girdik şimdi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çoğumuz aynı yoldan yürüyoruz demek kiiiiYa ben? Eşimle ne çok disiştim 1 sene çocuk istemiyorum diye Tüp bebek merkezlerinde kuyruğa girdik şimdi de
Anladım olsun napalım artık bebek gelinde kullanırızYok canım en son çatlatma iğnesini vuruyorsun sonra opu oluyor opudan sonra ben antibiyotik kullanmıştım. Transfer öncesi ve sonrası ilaclr var ama yinede bitmiyor yani,
Canım belki iğnelerin bitince alicaktir. Sen hangi sehirdesin ve hangi merkezde tedavi oluyorsun, kaç gündür iğne vuruluyosun1 ay önce adetin 2. Günü bütün HormonLarıma falan bakmıştı ama tedaviye başladığımdan beri hiç kan almadı
Sürekli akıl vermelerini de anlamiyorum. Sadece çocuğumuz tok aklımız yerinde şuurumuz açık çok şükür. Sanki sana ne? Yoksa benim yok çocuğum. Bide en kıl olduğum şey çok nadir gördüğüm samimi olmadigim insanlarin yüzüme dua etmesi. Çok kalben istiyosan samimiysen görmeyimce et. Dilenci gibi yolunu kesiyolar insanın tövbe tövbeeeBirde bana olmazsa niye canını sıkıyor sun evlatlık alırsınız diyorlar. Ve bunu söyleyenlerin 2 _3 çocukları var
Ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim İstanbul dayım Özel bir klinik doktorumun ismi yasemin çekmez 6 gündür iğne kullanıyorm 225 gonelf 75 merionel bugun de cetrotide başladımCanım belki iğnelerin bitince alicaktir. Sen hangi sehirdesin ve hangi merkezde tedavi oluyorsun, kaç gündür iğne vuruluyosun
Aynen şekerim. Ama avantajlı tarafları da var. Kendi adıma evliliğimi oturtma zamanım oldu. Şuan en olgun dönemimizdeyiz çocuk açısından. Bide böyle yaşamak da güzel. Kimseyi inandıramıyorum arkadaşevet çoğumuz aynı yoldan yürüyoruz demek kiiii
Ay evet ya. Daha iyi çocuk olmaması dünyayı gezin. Bizim yapamadiklarimuzi yaparsınız diyorlar.Çocuksuz hayat planı yaparsın şart mı yani diyem de oluyor
Komşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler çocuğum olmadığı içinmişSürekli akıl vermelerini de anlamiyorum. Sadece çocuğumuz tok aklımız yerinde şuurumuz açık çok şükür. Sanki sana ne? Yoksa benim yok çocuğum. Bide en kıl olduğum şey çok nadir gördüğüm samimi olmadigim insanlarin yüzüme dua etmesi. Çok kalben istiyosan samimiysen görmeyimce et. Dilenci gibi yolunu kesiyolar insanın tövbe tövbeee
Öyle olucak inşaallah. Hep beraber karar alalım. Bu transferlerde olumsuz hiçbir ihtimali aklımıza getirmeyelim. Hep olacak gibi olmuş gibi düşünelimAyy eridim inşallah insallah canım
Yuh!HadsizlerKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler çocuğum olmadığı içinmiş
Ayyy iğrençsiniz ya Allah'ın öfkesinden de hiç korkmuyorlar vallahiKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler çocuğum olmadığı içinmiş
Kesinlikle öylelerYuh!Hadsizler
Amin inşallah inşallah bu sefer bu grup bana çok iyi geldi. Allah razı olsun kızlar sizden hem kendimi yalnız hissetmedim, hem de derdimi anlayan insanlarla sohbet ettimAy hadi harika haberlerle dön bize şans getir
Terbiyesizlikte nirvanaya çıkmışlarKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler çocuğum olmadığı içinmiş
Oda artık yani ayıp. Söyleyecek çok şey var ama burda yazamadım şimdiKomşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler çocuğum olmadığı içinmiş
3 yılda çocuk konusunda ben çok yıpratıcı şeyler duydum malesefAyyy iğrençsiniz ya Allah'ın öfkesinden de hiç korkmuyorlar vallahi
En son çatlatma iğneleri ve kapanış bak çatlatma iğnesinin saatini çok iyi dinle. Onu vuracağın saat çok önemli. Tamam mı canım?Evet bugun kaşıntı yaptı bir de şeyi merak ettim o zman bunlar dan başka iğne vurunmayacağım değil mi
Bu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yine esimde hiç müsait değiliz gelmeyin dediSürekli akıl vermelerini de anlamiyorum. Sadece çocuğumuz tok aklımız yerinde şuurumuz açık çok şükür. Sanki sana ne? Yoksa benim yok çocuğum. Bide en kıl olduğum şey çok nadir gördüğüm samimi olmadigim insanlarin yüzüme dua etmesi. Çok kalben istiyosan samimiysen görmeyimce et. Dilenci gibi yolunu kesiyolar insanın tövbe tövbeee
Yani artık kimsenin çocuğuna dönüp bakmıyorum o derece psikolojim bozulduTerbiyesizlikte nirvanaya çıkmışlar
Saydırdım ne var ne yoksa. Gelini de ne doğurdu sanki . Insan işte. Başka ne doğurabilirOda artık yani ayıp. Söyleyecek çok şey var ama burda yazamadım şimdi