• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Birde bana olmazsa niye canını sıkıyor sun evlatlık alırsınız diyorlar. Ve bunu söyleyenlerin 2 _3 çocukları var
Sürekli akıl vermelerini de anlamiyorum. Sadece çocuğumuz tok aklımız yerinde şuurumuz açık çok şükür. Sanki sana ne? Yoksa benim yok çocuğum. Bide en kıl olduğum şey çok nadir gördüğüm samimi olmadigim insanlarin yüzüme dua etmesi. Çok kalben istiyosan samimiysen görmeyimce et. Dilenci gibi yolunu kesiyolar insanın tövbe tövbeee 😅😅😅

Canım belki iğnelerin bitince alicaktir. Sen hangi sehirdesin ve hangi merkezde tedavi oluyorsun, kaç gündür iğne vuruluyosun
Ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim İstanbul dayım Özel bir klinik doktorumun ismi yasemin çekmez 6 gündür iğne kullanıyorm 225 gonelf 75 merionel bugun de cetrotide başladım

😂😂 evet çoğumuz aynı yoldan yürüyoruz demek kiiii
Aynen şekerim. Ama avantajlı tarafları da var. Kendi adıma evliliğimi oturtma zamanım oldu. Şuan en olgun dönemimizdeyiz çocuk açısından. Bide böyle yaşamak da güzel. Kimseyi inandıramıyorum arkadaş

Sürekli akıl vermelerini de anlamiyorum. Sadece çocuğumuz tok aklımız yerinde şuurumuz açık çok şükür. Sanki sana ne? Yoksa benim yok çocuğum. Bide en kıl olduğum şey çok nadir gördüğüm samimi olmadigim insanlarin yüzüme dua etmesi. Çok kalben istiyosan samimiysen görmeyimce et. Dilenci gibi yolunu kesiyolar insanın tövbe tövbeee 😅😅😅
Komşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler 🙄 çocuğum olmadığı içinmiş

Bu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yine😨 esimde hiç müsait değiliz gelmeyin dedi😂😂😂😂

Back