• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

kofi kofi PlutonMerkez PlutonMerkez hanımlar sanırım genelde 20ö gün transfer yapılıyor. Sizin 20. günleriniz hangi tarihler? PlutonMerkez PlutonMerkez diğer sayfada 3 kişiydik ama biri bizi geçti sanki 🤪
Ayin 14'ünde adet bekliyorum. Bakalım 14'ünde olucak mı? Geçen ay opu olunca erken geldi malum. Bi adetim başlasın, sonra hesap kitap işlerine dalıcam 😁 sen ne aşamadasın?

acaba hap olarakta kullansammi yarin dr. gidecem bunu soracagim geecen sene kasim ayinda tek embryo trasferiyle tek yumurta ikizlerine hamileydim 6 haftalikkn kaybettim aklmda kalmasn diye bi danisayim
Canım kanamam falan mı vardı nasıl kaybettin. Rabbım bir daha yaşatmasın inşallah

6 ımcı haftadan önce fark edilmedi mi cnm ?
peki beta artımı düzenli mi oldu 2 günde 2 katına cıktı mı? birde bentransferin 4 uncu günü idrar da ögrendim silik cizgi ile .
2 embryo kondu 5 .nci gün . bu kadar erkn ögrenmem de dış gebelikten dolayo olabilir mi?
Canm benm doğal yollaydı.tüp bebekte sıkı takip olduğu için erken farkediliyor.ama doğalda bazen zor oluyr tespit artış evet cok düzenliydi hatta 1hafta önden gitmiş erken döllenmeden dolayı.senin 2embriyo ikiside tutmuş olabilir 4.gün görmen ondandır die düşünüyorum.dış gebelk öle kasıkta batma ağrı gibi birşey değil.6haftadan önce ağrı yapmadı yaptıgındada öleyim die dua ettim öle bir ağrıydı .böle küçük ağrılar gebeliğin basında normal.ben ilk gebelıgımde adet ağrıları gibi ağrı çwkmiştim yerleşme kanamam da olmuştu.kötüyü düşünme hiç kuzum

Canım kendini strese sokma seninki dış gebelik degildir.dis gebelikte hemne öyle ağrılar olmuyor kese tüpte büyünce ağrı oluyor Allah korusun patlıyor tüp. Benim transferin 7.gunu değerim 3 çıkmıştı zaten belliydi yani sağlıksız olduğu sonra katlandı ama sağlıklı bir katlanmış değildi. Ilaclarimi bıraktım adet olmayı bekledim ki normal adet kanaması yaşadım. 1 hafta sonra betan yine artmıştı ve dış gebelik tanısi konuldu
inş canım. kimse yaşamasın.
agrım olunca korktum inş herkesin saglıklıdır 🥰🥰😍🥳😊☺️

Canm benm doğal yollaydı.tüp bebekte sıkı takip olduğu için erken farkediliyor.ama doğalda bazen zor oluyr tespit artış evet cok düzenliydi hatta 1hafta önden gitmiş erken döllenmeden dolayı.senin 2embriyo ikiside tutmuş olabilir 4.gün görmen ondandır die düşünüyorum.dış gebelk öle kasıkta batma ağrı gibi birşey değil.6haftadan önce ağrı yapmadı yaptıgındada öleyim die dua ettim öle bir ağrıydı .böle küçük ağrılar gebeliğin basında normal.ben ilk gebelıgımde adet ağrıları gibi ağrı çwkmiştim yerleşme kanamam da olmuştu.kötüyü düşünme hiç kuzum
çok teşekkür ederim.
valla burda 2-3 kişi sagolsun bana laf anlattı 😂anca ferahladım şuan .
bebişlerimiz olsa da yakın şehirdekişer görüşsek

çok teşekkür ederim.
valla burda 2-3 kişi sagolsun bana laf anlattı 😂anca ferahladım şuan .
bebişlerimiz olsa da yakın şehirdekişer görüşsek
tabikide anlatrz bebem senin için rahatlıcaksa sabaha kdr anlatırım ben sana😂 inşlhh bebişler bi gelsinde toplnma günleri bile yapılır ah ahh hayali bile misss🥰

Ayin 14'ünde adet bekliyorum. Bakalım 14'ünde olucak mı? Geçen ay opu olunca erken geldi malum. Bi adetim başlasın, sonra hesap kitap işlerine dalıcam 😁 sen ne aşamadasın?
He sen daha transfer moduna gelemedim😅 PlutonMerkez PlutonMerkez ile son konuşmalarınızı okuyabildim de demek ki ben yanlış anlamışım 😅 bende işte bu ay inş transfer olacak bi adetin 2. Günü gittim birde 13. Günü çağırdı bakalım ne diyecek

Canım kendini strese sokma seninki dış gebelik degildir.dis gebelikte hemne öyle ağrılar olmuyor kese tüpte büyünce ağrı oluyor Allah korusun patlıyor tüp. Benim transferin 7.gunu değerim 3 çıkmıştı zaten belliydi yani sağlıksız olduğu sonra katlandı ama sağlıklı bir katlanmış değildi. Ilaclarimi bıraktım adet olmayı bekledim ki normal adet kanaması yaşadım. 1 hafta sonra betan yine artmıştı ve dış gebelik tanısi konuldu
Adetten 1 hafta sonra niye beta baktırmıştın?

Evet bahçeci de öyle bir fiyat var rahim dinlendirme için ve biz de ödedik. Herkes için aynı fiyat. Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıcakla gelir inşallah 🤲🏻🤗 kalbini dinlediniz mi kaçıncı haftalar uygun acaba kalbini dinlemek için ?
Malesef öyleymiş Allah kolaylık versin herkese. Teşekkür ederim 5+6 günlükken duyduk kalbini çok şükür. Sizin transfer oldumu

Arkadaşlar bir şey soracaktım yumurta toplama işleminden önce doktor covid testi istiyor sizlerden de istedi mi bir de eşlerinizden de istiypr mu onu sormayı unuttum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Evet ben de dun verdim canım eşimden istemedi yarın yumurta toplamam var dualarınıza talibim

Adetten 1 hafta sonra niye beta baktırmıştın?
Canım doktor sağlıksız bir gebelik ilaçları bırak bir hafta sonra beta baktr dedi sifirlnmasini görmek için. Ben ilaçları bıraktım iki gün sonra sanırım adet oldum normal bir adet süreci yaşadım ağrı kesici falan içtim ki dış gebelikte iç kanama riski var içmemek gerekirmiş. Sonra bir daha beta baktırdım 60 tan 500 çıkmış. Muayene etmeden direk dış gebelik dedi doktor ki zaten sol tupumde gördük ☺️

Back