Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sol tupumde kuzum keseyi de görmüştüm
ben de kayınvalideme söylememiştim tedabiyi . eşimin hala kızı tedavi görüyor diye anlatıyordu. pozitf dedi önce sonra dış gebelikmiş onun bugün ögrendim. çok üzüldüm. onlar bilmiyor beni tedavi gördügümü .

Heryerde öyle galiba bizdede hep hemşirelerle konuşuyoruz

okdr yer varken gidip tüpe tutunuyo yaramazlar.benm bir tüp gitti oyüzden diğerinide bağlattım.tüpsüzüm artık
En temizi ben tup bebk olduğu için çok önce öğrenip takip ettik iğne ile dusuruldu ama o iğne yok mu o iğne hayatımın en kötü ani felç oldum diye çıktım hastaneden

Benim 4 gün sonra olmuştu, bende sancılı olur sandım ama normal geçti.

Merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olur musunuz bana

En temizi ben tup bebk olduğu için çok önce öğrenip takip ettik iğne ile dusuruldu ama o iğne yok mu o iğne hayatımın en kötü ani felç oldum diye çıktım hastaneden
Yuh okdr kötü demek .ama ameliyattan ve snraki ağrılardan iidir emin ol neyseki takipteymişin Allah kimseye yaşatmasn cok kötü birşey.Artık akıllı uslu gitsinler rahim hanıma tutunsunlar fırlamalara bak sen ya

senin tüp bebek yaptırma sebebin ne peki canım? amh düşüklüğümü eşinle ilgili bir sıkıntı mı ? yoksa tüplerde sıkıntı mı vardı

Daha kese görmedik ama kan da pozitif geldi. Ben ilk üç gün minik turlar atma dışında hep yattım. İnsanın kendini dinlememesi çok zor biliyorum bende belirtim yok diye kahroluyordum sürekli kafamda kuruyordum ama boşunaymış. Öyle yada böyle zamanı geldiyse hiç birşey engel olamıyor, münküb oldukça kendini rahatlat

Aynen canım. Rabbim kimseye yaşatmasın keseyi gördüm aglayarak çıktım ıgnemi oldum bebek dussuun diye gerçekten zor bir süreç. Artık doğru yolu bulsunlar bencede daha ne kadar deldirecez kendimizi

senin tüp bebek yaptırma sebebin ne peki canım? amh düşüklüğümü eşinle ilgili bir sıkıntı mı ? yoksa tüplerde sıkıntı mı vardı
Sebepsiz
PKOS benim sorunum,eşimde bı sıkıntı yok.

Taze transfer mi oldun canım

Aynen canım. Rabbim kimseye yaşatmasın keseyi gördüm aglayarak çıktım ıgnemi oldum bebek dussuun diye gerçekten zor bir süreç. Artık doğru yolu bulsunlar bencede daha ne kadar deldirecez kendimizi
ahaahha bak ne güzel acılarımıza güler olduk daha çok delinicez yeni başladık .ben yolunu bulsun die tabela asçam alt tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…