- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 83
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.481
Yavrumu bana getirecek malzemeler diyim de bari olumlu olsun azıcıkSemaaa bunlar ne
ben de kayınvalideme söylememiştim tedabiyi . eşimin hala kızı tedavi görüyor diye anlatıyordu. pozitf dedi önce sonra dış gebelikmiş onun bugün ögrendim. çok üzüldüm. onlar bilmiyor beni tedavi gördügümü .Sol tupumde kuzum keseyi de görmüştüm
Heryerde öyle galiba bizdede hep hemşirelerle konuşuyoruzinsan kendinin doktoru oluyor resmen @fly
sende benim gibisin . bende opudan önce kendim baktırdım progestrona hoca hiç bakmadı bile.
artık tam netleşsin yarın kan vericem bende . test günümde. ikimizinde 10. uncu günü
bakalım kendi doktorum hangi gün kese kalpe git dicek. hoş biz herseyi hemşirelerle konusuyorız.
onlar yönlendirir yine.
ilaçlarımı da onlar yazdılar .
ama Allahtan bilgililer
okdr yer varken gidip tüpe tutunuyo yaramazlar.benm bir tüp gitti oyüzden diğerinide bağlattım.tüpsüzüm artıkSol tupumde kuzum keseyi de görmüştüm
yaa asıl yeni başlıyor bitermi hiç.transfer sonrası hep ilaç .her drun protokolü farklı işte ama sonuç hep ilaçHepsi farklı bişey yapıyor acaba hangisininki doğruTransferden sonra da bitmiyor ilaca devam Allah yardımcımız olsun
Hg bebemmmSemaaa bunlar ne
Önce keseye bakıyor, sonra bir daha çağırıyor kalp atışı için, sonra bir dahaBenıde cumartesi cagrdı kalp atısı için ama sacma geldi cok erken degıl mi ya herkesin 6 haftalık falanken duyulmuş sanırım
En temiziokdr yer varken gidip tüpe tutunuyo yaramazlar.benm bir tüp gitti oyüzden diğerinide bağlattım.tüpsüzüm artık
Benim 4 gün sonra olmuştu, bende sancılı olur sandım ama normal geçti.Kızlar ben pazar günü ilaçları bırakmıştım. Bugün 4. Gün ama regl olamadım hala heryerim ağrıyo. Pazartesi de normalde regl günümdü. Siz negatif gördükten kaç gün sonra regl oldunuz? Sanki bu reglim çok sancılı gelecekmiş gibi. Nasıl olmuştu regliniz?
Yuh okdr kötü demek .ama ameliyattan ve snraki ağrılardan iidir emin ol neyseki takipteymişin Allah kimseye yaşatmasn cok kötü birşey.Artık akıllı uslu gitsinler rahim hanıma tutunsunlar fırlamalara bak sen yaEn temiziben tup bebk olduğu için çok önce öğrenip takip ettik iğne ile dusuruldu ama o iğne yok mu o iğne hayatımın en kötü ani felç oldum diye çıktım hastaneden
senin tüp bebek yaptırma sebebin ne peki canım? amh düşüklüğümü eşinle ilgili bir sıkıntı mı ? yoksa tüplerde sıkıntı mı vardıHepimiizin bu yolda yaşadığı aksilikler var canım. Korkuların olması çok normal ama tekrar ayniisi yaşanacak diye bir şey yok. İlk denememde dış gebelik yaşadım şu an beta değerine göre hamileyim ama keseyi normal yerinde görünce rahatlicam bir nebze o dasende rahat ol rabbim ol desin yeter zamanı geldiyse bebeğinin seninle olmaya devam edecek zaten
Daha kese görmedik ama kan da pozitif geldi. Ben ilk üç gün minik turlar atma dışında hep yattım. İnsanın kendini dinlememesi çok zor biliyorum bende belirtim yok diye kahroluyordum sürekli kafamda kuruyordum ama boşunaymış. Öyle yada böyle zamanı geldiyse hiç birşey engel olamıyor, münküb oldukça kendini rahatlatSizin sonucunuz pozitif mi oldu peki? Zaten başka da hiçbir farklılık hissetmiyorum öyle çok ta yatmiyorum yavaş hareketlerle ev temizlemek dışında her işimi yapıyorum stres oluyor insan yatınca artık kısmet bakalım
Aynen canım. Rabbim kimseye yaşatmasın keseyi gördüm aglayarak çıktım ıgnemi oldum bebek dussuun diye gerçekten zor bir süreç. Artık doğru yolu bulsunlar bencedeYuh okdr kötü demek .ama ameliyattan ve snraki ağrılardan iidir emin ol neyseki takipteymişin Allah kimseye yaşatmasn cok kötü birşey.Artık akıllı uslu gitsinler rahim hanıma tutunsunlar fırlamalara bak sen ya
Hiç bir sorun yok kuzumsenin tüp bebek yaptırma sebebin ne peki canım? amh düşüklüğümü eşinle ilgili bir sıkıntı mı ? yoksa tüplerde sıkıntı mı vardı
Sebepsizsenin tüp bebek yaptırma sebebin ne peki canım? amh düşüklüğümü eşinle ilgili bir sıkıntı mı ? yoksa tüplerde sıkıntı mı vardı
PKOS benim sorunum,eşimde bı sıkıntı yok.senin tüp bebek yaptırma sebebin ne peki canım? amh düşüklüğümü eşinle ilgili bir sıkıntı mı ? yoksa tüplerde sıkıntı mı vardı
Taze transfer mi oldun canımMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olur musunuz bana
dış gebelikte tüplerde sıkıntı varsa dış gebelik olma ihtimali yüksek yazmışlarda ondan sordum. sag tarafım cok rahatsız etti beni .korkmaya başladım . kese görmeden rahat etmicem bendeHiç bir sorun yok kuzum
ahaahha bak ne güzel acılarımıza güler oldukAynen canım. Rabbim kimseye yaşatmasın keseyi gördüm aglayarak çıktım ıgnemi oldum bebek dussuun diye gerçekten zor bir süreç. Artık doğru yolu bulsunlar bencededaha ne kadar deldirecez kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?