- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.461
Evet canım bende yarın sabah giidp vericem. Ben tedirginim günüme göre duusk geldi beta birde progestron düşuktu. Ben kendi doktorumla telefonda görüşüyorum öyle bir imkanım var her şeyi o ayarlıyor. Bana bir hafta sonra ver dedi ama ben ondan habersiz yarın vericem yoksa catlicz meraktan eşimleinsan kendinin doktoru oluyor resmen @fly
sende benim gibisin . bende opudan önce kendim baktırdım progestrona hoca hiç bakmadı bile.
artık tam netleşsin yarın kan vericem bende . test günümde. ikimizinde 10. uncu günü
bakalım kendi doktorum hangi gün kese kalpe git dicek. hoş biz herseyi hemşirelerle konusuyorız.
onlar yönlendirir yine.
ilaçlarımı da onlar yazdılar .
ama Allahtan bilgililer
Az kalmış size de zaten şu adetten sonrası çok hızlı geçiyor ilaçtı iğneydi derkenHadi inşallah sizden sonra da @kofi ve ben var mı ocakçı başka
Evet bu aşamayı da az beklemedikAynen inşlh hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.bu aşamaya bile gelebilmek güzel geriside nasip artıksende başladnmı iğnelere
Evet canım kırk üstü çıkmıştı 10. Günümde bakılmıştı bana dün bakıldı işte 14. Gün düşmüş 8.33 eDün transferin 8.gunuydu 12.5 çıktı. Sana ilk test yapıldığında progestron a bakilmadi mi canım
Kofi bu rahatlatır ,herşeyi bilir o benim idollerimden birisi
Geçen transferin de ne oldu canım olumsuz mu sonuç aldınDün transferin 8.gunuydu 12.5 çıktı. Sana ilk test yapıldığında progestron a bakilmadi mi canım
Dis gebelik yaşadım canımGeçen transferin de ne oldu canım olumsuz mu sonuç aldın
Geçmiş olsun canım tüp bebekte de oluyor mu dış gebelikDis gebelik yaşadım canım
bizim dr prolutonu 5gnde bir 3adt vermiş .oksaparda yok ilaç olarak ilaveten antibiyotık 3gn kullanımlk ,fitil ve prolutex iğne,dekort hap,folibol,coraspin,progynova sevinçliden öğrendm drumz aynı vay halimize anacımmmEvet bu aşamayı da az beklemedikEvet dün proluton yapıldı bi tane 3 güne bir yapılacak şu an için transferden sonra ne olur bilmiyorum bi sürü ilaç verdi dün ya midem delinecek artık ilaç içmekten
Bende 7. Günden sonra çok oldu gece uyuyamıyordum bacak ağrısından kalçama vuruyordu bazenTransfer sonrası bacak ağrısı olanınız var mı kizlar? Ben mi kendimi dinliyorum diyorum ama hep böyle içten içten ağrıyor bacaklarımumarım ters bir durum değildir
Antibiyotiği ne için veriyorlar kibizim dr prolutonu 5gnde bir 3adt vermiş .oksaparda yok ilaç olarak ilaveten antibiyotık 3gn kullanımlk ,fitil ve prolutex iğne,dekort hap,folibol,coraspin,progynova sevinçliden öğrendm drumz aynı vay halimize anacımmm
Sizin sonucunuz pozitif mi oldu peki? Zaten başka da hiçbir farklılık hissetmiyorum öyle çok ta yatmiyorum yavaş hareketlerle ev temizlemek dışında her işimi yapıyorum stres oluyor insan yatınca artık kısmet bakalımBende 7. Günden sonra çok oldu gece uyuyamıyordum bacak ağrısından kalçama vuruyordu bazen
Aynen bilgili arkdşlar vr tecrübeliler var ne güzel bir topiğiz maşallah herkes minnoş minnoşinsan gerileye panik yapıyor çünkü böyle insanların olması lazım hayatımızda
Evet canım normal gebeliğe göre oranı daha fazla malesefGeçmiş olsun canım tüp bebekte de oluyor mu dış gebelik
olası bir enfeksiyon oluşmasın die bizim dr bağışıklığı baskılıo,antibiyotik verio hepsini baştan tedbirli gidio pimpirikli drumz vrAntibiyotiği ne için veriyorlar ki
Bebem dış gebelik nerde oluştu tüptemi başka bir bölgedemi?Evet canım normal gebeliğe göre oranı daha fazla malesef
Semaaa bunlar neEvet bu aşamayı da az beklemedikEvet dün proluton yapıldı bi tane 3 güne bir yapılacak şu an için transferden sonra ne olur bilmiyorum bi sürü ilaç verdi dün ya midem delinecek artık ilaç içmekten
Sol tupumde kuzum keseyi de görmüştümBebem dış gebelik nerde oluştu tüptemi başka bir bölgedemi?
Hepsi farklı bişey yapıyor acaba hangisininki doğrubizim dr prolutonu 5gnde bir 3adt vermiş .oksaparda yok ilaç olarak ilaveten antibiyotık 3gn kullanımlk ,fitil ve prolutex iğne,dekort hap,folibol,coraspin,progynova sevinçliden öğrendm drumz aynı vay halimize anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?