Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sağol canım haklısın bizler aslında çok şanslıyız inşallah bir sonraki sefer Allah'ın izni ve bağışıyla hayırlısıyla olur

Şükür geldi bı günler ama benm yrn 15.gün 20.günü çarşambaya gelio sanmıom pzt olmaz venm zaten 2şer gün vr aramızda beraber beklicez kaçarı yok
Hayırlı sonuçlar alalım da 2–3 gün önemli değil aşağı yukarı aynı günlerde de sonuçları alıcaz

Ahahaha yaaa tabi keşke öle olsa hepimiz isteriz beni geçici komaya soksalar doğurcam gün uyandırsalar
Ayy o günler de gelecek mii doğuracağımız gün transfer Hazırlıklarımı yapıyorum ben şimdiden bacı, kemik suyu kaynatıp attım buzluğa, transferden sonra kolaylık olsun diye sarma falan sarıp atacam buzluğa yine, benim yanımda kimsem yok İş başa düşüyor mecbur, temizliğe de kocam bey yardım eder sağolsun

Dün transferin 8.gunuydu 12.5 çıktı. Sana ilk test yapıldığında progestron a bakilmadi mi canım
canım bu progestrona sen kan tahlilin günü mü yaptırdın ? doktor mu istedi. şimdi benim de kandam sonra kontrole gittigim doktor progestron degeri ister mi kontrol etmek için .

ay kuzu ya aynı bende o durumdayım ailem herkes ankarada eşiminkiler izmirde biz istblda.iş başa düşüyor bende senin gibi yapçam transfer den önce hazırlıcam yemeklerimi)) temizlik zaten kocadan sorulcak kaçarları yok

canım bu progestrona sen kan tahlilin günü mü yaptırdın ? doktor mu istedi. şimdi benim de kandam sonra kontrole gittigim doktor progestron degeri ister mi kontrol etmek için .
Canım geçen denememde sıkıntı vardı o zman ilk kendi doktorum bakmisti. O yüzden bende artık her gittigimde baktiriyordum. Ama acilde bakılmıyor kadın doğuma çıkmak gerekiyor

insan kendinin doktoru oluyor resmen F fly
Canım geçen denememde sıkıntı vardı o zman ilk kendi doktorum bakmisti. O yüzden bende artık her gittigimde baktiriyordum. Ama acilde bakılmıyor kadın doğuma çıkmak gerekiyor
sende benim gibisin . bende opudan önce kendim baktırdım progestrona hoca hiç bakmadı bile.
artık tam netleşsin yarın kan vericem bende . test günümde. ikimizinde 10. uncu günü
bakalım kendi doktorum hangi gün kese kalpe git dicek. hoş biz herseyi hemşirelerle konusuyorız.
onlar yönlendirir yine.
ilaçlarımı da onlar yazdılar .
ama Allahtan bilgililer

akşsam 4 ten sonra işten sonra artık test yaptırcam hem sabahtan daha yüksek cıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…