Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

inş
vardır inş daha idrara karışmamıştır canım .
inş isteyen herkesin olur , olmazsa da allahtan napalım . allah kararlar diyorum ben . bugğn cok bunaldım fetih suresi okudum sende oku .

inş

vardır inş daha idrara karışmamıştır canım .
inş isteyen herkesin olur , olmazsa da allahtan napalım . allah kararlar diyorum ben . bugğn cok bunaldım fetih suresi okudum sende oku .
Peki bu 7.8.9.günlerde yapanlar in nasıl cikiyr sonuçta aynı tüp bebek degilmi 5.gün yada 3.gün embriyoları oluyr genelde idrara onlrn karisiyr bnm nie karismayasinki diyrm ne bilim öyle olmuyormu

kız sen nerelerdesinnnnn napıon nedir durumlarözlemedin mi beni
Özlemem mi hiç denk gelemedik demekki ilaç kullanmaya devam bi dünya ilaç kullanıyorum pazartesi öğleden sonra transferim var inşallah. Şeninde yarın belli olacak heralde transfer günü

Yaaa çok üzüldüm canım inşallah bi mucize olurda kanda çıkar yarın

Özlemem mi hiç denk gelemedik demekki ilaç kullanmaya devam bi dünya ilaç kullanıyorum pazartesi öğleden sonra transferim var inşallah. Şeninde yarın belli olacak heralde transfer günü
Ayyy pzt mi sevinçli vrya onunda pzt transferbenmde muhtemelen sizden 2gün snra olur.sevindm yaaaa nihayet sıra bize geldi

Günde 3 fitil az. Düşük çıkması normal yani. Iğne çok etkili. Fitili de 6'ya çıkarmış. 3 güne toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…