- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.689
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.421
Ahahaha yaaa tabi keşke öle olsa hepimiz isteriz beni geçici komaya soksalar doğurcam gün uyandırsalarBaşlıcam inşallah, kist mist yoksa ve hormonlar iyiyse. Çaktırmadan koysalar keşke, burnuma bişey koklatsalar bayılsam, bi uyansam test günü gelmiş olsa
kız sen nerelerdesinnnnn napıon nedir durumlarOda sıcaklığında bekletiyorum ben dolaba koyun diye bişey demediler
vardır inş daha idrara karışmamıştır canım .Bnde bugün evde test yaptım varsa çıkar belki dedim malesfe yok kızlar silik bişey bile yokbugün 11.günüm olsa çıkardı çünkü yarın kan vermeye bile gidesim yok artik yarın günüm çünkü
Peki bu 7.8.9.günlerde yapanlar in nasıl cikiyr sonuçta aynı tüp bebek degilmi 5.gün yada 3.gün embriyoları oluyr genelde idrara onlrn karisiyr bnm nie karismayasinki diyrm ne bilim öyle olmuyormuinş
vardır inş daha idrara karışmamıştır canım .
inş isteyen herkesin olur , olmazsa da allahtan napalım . allah kararlar diyorum ben . bugğn cok bunaldım fetih suresi okudum sende oku .
Özlemem mi hiç denk gelemedik demekkikız sen nerelerdesinnnnn napıon nedir durumlarözlemedin mi beni
Yaaa çok üzüldüm canım inşallah bi mucize olurda kanda çıkar yarınBnde bugün evde test yaptım varsa çıkar belki dedim malesfe yok kızlar silik bişey bile yokbugün 11.günüm olsa çıkardı çünkü yarın kan vermeye bile gidesim yok artik yarın günüm çünkü
inş
vardır inş daha idrara karışmamıştır canım .
inş isteyen herkesin olur , olmazsa da allahtan napalım . allah kararlar diyorum ben . bugğn cok bunaldım fetih sur
Peki bu 7.8.9.günlerde yapanlar in nasıl cikiyr sonuçta aynı tüp bebek degilmi 5.gün yada 3.gün embriyoları oluyr genelde idrara onlrn karisiyr bnm nie karismayasinki diyrm ne bilim öyle olmuyormu
kimisine karısıyor kimisine karısmayabilir . son anda tutunur allah bilir onu. ben idrarda görmeyip kanda gören cok kişi okudum burda
Kan ver yarın canım en net kandan cıkarPeki bu 7.8.9.günlerde yapanlar in nasıl cikiyr sonuçta aynı tüp bebek degilmi 5.gün yada 3.gün embriyoları oluyr genelde idrara onlrn karisiyr bnm nie karismayasinki diyrm ne bilim öyle olmuyormu
Canm üzüldüm;( ama vazgeçmek pes etmek yok ümit olduğu sürece pes etmek yok dilerim Allahtan birdahaki denemende evladına kavuşursunKızlar bugün kan verdim sonuç malesef negatif oldu benim
Ayyy pzt mi sevinçli vrya onunda pzt transferÖzlemem mi hiç denk gelemedik demekkiilaç kullanmaya devam bi dünya ilaç kullanıyorum pazartesi öğleden sonra transferim var inşallah. Şeninde yarın belli olacak heralde transfer günü
canım seninde ara ara ğöğüs ağrın bel ağrın oluyor mu ???Kan ver yarın canım en net kandan cıkar
Kuzummm;( kan ver bi bakalm ne cıkacak.umarım çıkarBnde bugün evde test yaptım varsa çıkar belki dedim malesfe yok kızlar silik bişey bile yokbugün 11.günüm olsa çıkardı çünkü yarın kan vermeye bile gidesim yok artik yarın günüm çünkü
Hiç umudum yok artık yarın yazarım buraya sonucuKuzummm;( kan ver bi bakalm ne cıkacak.umarım çıkar
Günde 3 fitil az. Düşük çıkması normal yani. Iğne çok etkili. Fitili de 6'ya çıkarmış. 3 güne toparlarKızlar merhaba bişey sorucam size ben dün doktora gittim hcg değeri 4159 çıktı transferimin 14. Günü. Ve vajinal ultrasonla muayene edince doktorum keseyi gördü haftaya cumayada yani transferimin 23 ü günü kalp atışını duymak için gel dedi. Fakat benim progestronum fitil kullananmama rağmen günde üç kere 8.33 çıktı doktor düşük dedi bu sebeple bana progestron iğnesi verdi günde bir defa ve fitil olarak aldığım progestronu altıya çıkardı. Merak ettiğim şu sizin değeriniz kaç benim gibi progestronu düşük olan varmı korkuyorum iğneyle düzelir mi çok mu düşük değerim lütfen yorum yapın
Aynn cnm öyle yapicam ama umudum yok artıkKan ver yarın canım en net kandan cıkar
Senin kaçtı canım progestan değerinCanım benimde fitilimi günde 6 ya cikardi ve bende dün igneye başladım. Geçen transferimde de iğneden sonra değerim artmıştı. Artar mutlaka korkma.
Sağol canım ya içimi rahatlattınGünde 3 fitil az. Düşük çıkması normal yani. Iğne çok etkili. Fitili de 6'ya çıkarmış. 3 güne toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?