Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

korkma canım ipne daha etkili diye biliyorum. fitil akıyor bazen diyorlardı .
igne kullandıgın sürece sıkıntı olmaz allahın izni ile

Hiç belli olmaz bebem valla oladabilir.Allah yeterki istesin.en güzeli stressiz olup brz akışına bırakmak.sen önce bi sakince kendini dinlendir.sonra kaç gel buralaraaaaaaa
Evet kuzum inşallah şuan zaten saldım vardır bir hayır diyorum

Evet o da mümkün öyle de yapabilirim belki de diyorum bu bi işaret. Keşke direk onu mu koydursaydım.. ama nasip işte inşallah dediğiin gibi olur canım

İnşallah pozitif olur gerek kalmaz. Ama olurda da ben negatif alırsam beni kriter olarak çok benimseme çünkü ben tek yumurta ile yola çıktım. Senin daha güzel olabilir
İnşAllah hiçbirimizin gerek kalmaz sen de olumsuz olma sonuçta her birimiz 1 embriyodan gelmedik mi inşallah tutunmuştur bebeğin canı gönülden dilerim

Donmuş 5. Gün embryosu canım o yüzden sanki düşükmü acaba dedim doktrum normal değer iki gün sonra tekrar edelm dedi
Bence sizin iyi benimde 5. Gün embriyomdu 5. Gün 64 Dü bir tık daha yüksek olabilir demişti ama önemli olan artış olması benim artmadı. Yani 2 gün sonra 2 katı artış göstermesi önemli inşallah katlanır değeriniz

Evet o da mümkün öyle de yapabilirim belki de diyorum bu bi işaret. Keşke direk onu mu koydursaydım.. ama nasip işte inşallah dediğiin gibi olur canım
Aslında doğru 5aayla tutmayıp 4bc 3bc tutan bir dünya kişi vr buda nasip işi.cesaretini topladığında belki dediğin gibi bir işarettir.hangisi can bulur Allah bilir

Aslında doğru 5aayla tutmayıp 4bc 3bc tutan bir dünya kişi vr buda nasip işi.cesaretini topladığında belki dediğin gibi bir işarettir.hangisi can bulur Allah bilir
Cyclo son 2 tabletim kaldı sanırım haftaya regl olurum, korkuyorum biraz bacım yaa, bakalım hormonlar ne durumda

Merhaba :) benimde 4bb var transfer için adet olmayi bekliyorum dediğiniz gibi hiç belli olmuyor bu kalite işi kalite önemli diyorlar ama 2bc kalitede bile tutan embriyolar var

Bana bakın hele bacılar bu prolutex iğneyi dolaptamı dışardamı saklıyorsunuz.bi el atın hele cvp yazın bana

hormonlar iyidr cnm regl olunca hepsi dengeleniyor vücut topluyor kendini sıkma canını hiçtransfer hazırlığına başlıcan demi
Başlıcam inşallah, kist mist yoksa ve hormonlar iyiyse. Çaktırmadan koysalar keşke, burnuma bişey koklatsalar bayılsam, bi uyansam test günü gelmiş olsa

Kızlar bugün kan verdim sonuç malesef negatif oldu benim
Geçmiş olsun canım, negatif sonuçları da kabul ederek giriyoruz bu yola, ama işte üzülmemek elde değil, hayalimiz var ümidimiz var... sende yumurta eşinde de sperm olduğu sürece vazgeçmek yok yola devam. Doktorum bana çok doğru bir şey söyledi, “kendi yumurta ve sperminizden kendi embriyonuzun oluştuğuna şükretmeniz lazım, öyle ümitsiz hastalarım var ki sizin yerinizde olmak için neler vermezler”

çok güzel örnek verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…