- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.401
korkma canım ipne daha etkili diye biliyorum. fitil akıyor bazen diyorlardı .Kızlar merhaba bişey sorucam size ben dün doktora gittim hcg değeri 4159 çıktı transferimin 14. Günü. Ve vajinal ultrasonla muayene edince doktorum keseyi gördü haftaya cumayada yani transferimin 23 ü günü kalp atışını duymak için gel dedi. Fakat benim progestronum fitil kullananmama rağmen günde üç kere 8.33 çıktı doktor düşük dedi bu sebeple bana progestron iğnesi verdi günde bir defa ve fitil olarak aldığım progestronu altıya çıkardı. Merak ettiğim şu sizin değeriniz kaç benim gibi progestronu düşük olan varmı korkuyorum iğneyle düzelir mi çok mu düşük değerim lütfen yorum yapın
Evet kuzum inşallahHiç belli olmaz bebem valla oladabilir.Allah yeterki istesin.en güzeli stressiz olup brz akışına bırakmak.sen önce bi sakince kendini dinlendir.sonra kaç gel buralaraaaaaaa
Donmuş 5. Gün embryosu canım o yüzden sanki düşükmü acaba dedim doktrum normal değer iki gün sonra tekrar edelm dediGayet güzel bence değer. Kaçıncı gün su embiriyo taze donmuş?
Sorma bağımlılık yapıyorlarevt 1olsun hele 2yide yaparız hızımızı alamasak hazır alstk iğnelere 3e kdr yolu var
Evet o da mümkün öyle de yapabilirimCanım Allah tekrarını yaşatmasın, ne güzel varmış 1 embriyon daha, eğer kafanda türkiyede başlamak gibi bir düşünce varsa bence orda o embriyoya bir şans ver, vakit kaybetmeden koydur dene, türkiyeye de karnında bebişinle gidersin
seninde güzel haberlerini alcaz bebeğim durmak yok yola devamSorma bağımlılık yapıyorlarsizin güzel haberlerinizi alayım da bu da beni mutlu ediyor
İnşAllah hiçbirimizin gerek kalmazİnşallah pozitif olur gerek kalmaz. Ama olurda da ben negatif alırsam beni kriter olarak çok benimseme çünkü ben tek yumurta ile yola çıktım. Senin daha güzel olabilir
Bence sizin iyi benimde 5. Gün embriyomdu 5. Gün 64 Dü bir tık daha yüksek olabilir demişti ama önemli olan artış olması benim artmadı. Yani 2 gün sonra 2 katı artış göstermesi önemli inşallah katlanır değerinizDonmuş 5. Gün embryosu canım o yüzden sanki düşükmü acaba dedim doktrum normal değer iki gün sonra tekrar edelm dedi
Pardon 10. Gün 64 Dü 5. Gün yazmışım yanlışlıklaDonmuş 5. Gün embryosu canım o yüzden sanki düşükmü acaba dedim doktrum normal değer iki gün sonra tekrar edelm dedi
Cnm okudugm kadaroyla diğer forumlarda iğneyle yükselıyor birde sana tavsiyem hergün 1avuç ceviz ye doğal progestan kaynağıBen daha dört haftalık hamileyim ve 8.33 çıkmış değerim bana o yüzden iğne verdi
Aslında doğru 5aayla tutmayıp 4bc 3bc tutan bir dünya kişi vr buda nasip işi.cesaretini topladığında belki dediğin gibi bir işarettir.hangisi can bulur Allah bilirEvet o da mümkün öyle de yapabilirimbelki de diyorum bu bi işaret. Keşke direk onu mu koydursaydım.. ama nasip işte inşallah dediğiin gibi olur canım
Cyclo son 2 tabletim kaldıAslında doğru 5aayla tutmayıp 4bc 3bc tutan bir dünya kişi vr buda nasip işi.cesaretini topladığında belki dediğin gibi bir işarettir.hangisi can bulur Allah bilir
hormonlar iyidr cnm regl olunca hepsi dengeleniyor vücut topluyor kendini sıkma canını hiçCyclo son 2 tabletim kaldısanırım haftaya regl olurum, korkuyorum biraz bacım yaa, bakalım hormonlar ne durumda
Merhaba :) benimde 4bb var transfer için adet olmayi bekliyorum dediğiniz gibi hiç belli olmuyor bu kalite işi kalite önemli diyorlar ama 2bc kalitede bile tutan embriyolar varAslında doğru 5aayla tutmayıp 4bc 3bc tutan bir dünya kişi vr buda nasip işi.cesaretini topladığında belki dediğin gibi bir işarettir.hangisi can bulur Allah bilir
Başlıcam inşallah, kist mist yoksa ve hormonlar iyiyse. Çaktırmadan koysalar keşke, burnuma bişey koklatsalar bayılsam, bi uyansam test günü gelmiş olsahormonlar iyidr cnm regl olunca hepsi dengeleniyor vücut topluyor kendini sıkma canını hiçtransfer hazırlığına başlıcan demi
Oda sıcaklığında bekletiyorum ben dolaba koyun diye bişey demedilerBana bakın hele bacılar bu prolutex iğneyi dolaptamı dışardamı saklıyorsunuz.bi el atın hele cvp yazın bana
Geçmiş olsun canım, negatif sonuçları da kabul ederek giriyoruz bu yola, ama işte üzülmemek elde değil, hayalimiz var ümidimiz var... sende yumurta eşinde de sperm olduğu sürece vazgeçmek yok yola devam. Doktorum bana çok doğru bir şey söyledi, “kendi yumurta ve sperminizden kendi embriyonuzun oluştuğuna şükretmeniz lazım, öyle ümitsiz hastalarım var ki sizin yerinizde olmak için neler vermezler”Kızlar bugün kan verdim sonuç malesef negatif oldu benim
çok güzel örnek verdinGeçmiş olsun canım, negatif sonuçları da kabul ederek giriyoruz bu yola, ama işte üzülmemek elde değil, hayalimiz var ümidimiz var... sende yumurta eşinde de sperm olduğu sürece vazgeçmek yok yola devam. Doktorum bana çok doğru bir şey söyledi, “kendi yumurta ve sperminizden kendi embriyonuzun oluştuğuna şükretmeniz lazım, öyle ümitsiz hastalarım var ki sizin yerinizde olmak için neler vermezler”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?