• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay evet onlar efsane zaten😂😂 en sevdiğim grup o grup zaten😂
Ben sırf onlar yüzünden ilk zamanlar aşırı sıkı korunmuştum,ne olur ne olmaz aman herkes ilk geceden kalıyor diye 😂😂Geçmişe dönüp kendime sarılmak istiyorum hatta sarılıp “içindeki bu saf ruhu hiç yitirme” demek istiyorum 😂😂😂

Siz de hareket iyiymiş. Onları seçerler döllerken. Ama dediğim gibi kaliteyi de etkiliyor. Siz bir danışın bence de.
tabi ki kaliteyi etkileme sebebi spermin aldıgı yol.
oradan cıkmaya calışmak için kanallalrdan gececek .
evrt saglam kalan saglam kalır ama işte en iyisini seceriz diyorlar sormak lazım . ben cok detaycıyım .
doktor cok despot ama işinde iyi . o yüzden bi soralım bakalım belki de bizim için umut olur ❤️

Ben de ailem dışında 2 tane çok yakın arkadaşıma söyledim o kadar.Daha tedaviye başlamamışken "tıp gelişti tüp bebek deneyin bence " diyen bazı hadsiz akrabalarım oldu.Hiç düşünememiştik zaten 4 yıl boyunca çocuğumuz olmadığında tüp bebek yapmayı!Ay bir de pozisyon önerileri vs gelmişti bana ilk zamanlar oralara hiç girmiyorum bile.Yatak odası mahremdir ama başkalarının yatak odası nedense magazin konusu gibi gelebiliyor bazı insanlara.Oysa ben bu kişilerin eşleriyle münasebetlerini hiç merak etmiyordum 😁Şimdi sadece çekirdek ailem biliyor herkes bilse rahatsız olurdum büyük ihtimalle pandemi sağ olsun kimseyle görüşme imkanım da olmadığı için çok mutluyum bu durumdan.Fiziken ve ruhen gerçekten üzen de bir süreç keşke biraz empati yapılabilse.Zaten genek anlamda toplumca problemimiz empati eksikliği maalesef.Neyse özetle az kişinin bilmesi= çok huzur.🥳
O kadar iyi anlıyorum ki seni canım. İlk transferde gene kaldım ama kalp atışı oluşmadı, kürtaj oldum. İnsanlar geçmiş olsun diyeceğini meraklı meraklı, nasıl oldu kaç haftalık, boş gebelik mi vb çok saçma sapan sorular sorup çok yordu. Cok üzdü beni 😞😞 bu sefer pozitif olursa ilk 3 ay olabildiğince az kişiyle paylaşmak istiyorum, negatif insanlar olabildiğince duymasın

Ben sırf onlar yüzünden ilk zamanlar aşırı sıkı korunmuştum,ne olur ne olmaz aman herkes ilk geceden kalıyor diye 😂😂Geçmişe dönüp kendime sarılmak istiyorum hatta sarılıp “içindeki bu saf ruhu hiç yitirme” demek istiyorum 😂😂😂
Aahahha aynısını bende yaptım biliyor musun? 😂😂 aman dedim herkes hemen farketmeden hamile kalıyor, zamanı geldiğini hissedene kadar dikkat edeyim. Sonra korunmayı bırakınca baktım 1 ay olmadı 2 ay geçti yok 1 sene geçti yok😂😂

tabi ki kaliteyi etkileme sebebi spermin aldıgı yol.
oradan cıkmaya calışmak için kanallalrdan gececek .
evrt saglam kalan saglam kalır ama işte en iyisini seceriz diyorlar sormak lazım . ben cok detaycıyım .
doktor cok despot ama işinde iyi . o yüzden bi soralım bakalım belki de bizim için umut olur ❤️
Ben de çok detaycıyım çok iyi anliyorum. Ömrümüzün sonuna kadar Tüp bebek yaptiracak halimiz yok sonuçta. Herşey en iyi şekilde olsun içim rahat etsin isterim. Gerisi Allah'ın takdiri

O iğne de yumurtaların kendi kendine çatlamasın diye vuruluyor. Vurunca hafif kizarip tatli tatli kasinabilir. Yapiyo öyle şeyler
Evet bugun kaşıntı yaptı 🥰 bir de şeyi merak ettim o zman bunlar dan başka iğne vurunmayacağım değil mi

Aahahha aynısını bende yaptım biliyor musun? 😂😂 aman dedim herkes hemen farketmeden hamile kalıyor, zamanı geldiğini hissedene kadar dikkat edeyim. Sonra korunmayı bırakınca baktım 1 ay olmadı 2 ay geçti yok 1 sene geçti yok😂😂
Ya ben? Eşimle ne çok disiştim 1 sene çocuk istemiyorum diye 🤣🤣🤣Tüp bebek merkezlerinde kuyruğa girdik şimdi de 😅😅😅

Evet bugun kaşıntı yaptı 🥰 bir de şeyi merak ettim o zman bunlar dan başka iğne vurunmayacağım değil mi
Yok canım en son çatlatma iğnesini vuruyorsun sonra opu oluyor opudan sonra ben antibiyotik kullanmıştım. Transfer öncesi ve sonrası ilaclr var ama yinede bitmiyor yani, 😁

Back