- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 10 tane güzel bir sayı içinizi ferah tutunİnşAllah güzel bir sonuç alırım teşekkür ederim cumartesi pazara yumurta toplanacak sanırım öyle söyledi
Çatlatma iğnelerini sormuşsun canim. Aslında o iğnelerin görevi yumurtayı çatlatmak değil, son gelişimini tamamlatmak yumurtaya. O iğneti takriben 36 saat sonra yumurta son demine geliyor ve catlıyor.12 saydı ama bana 10 tane dedi sonra
Ben sırf onlar yüzünden ilk zamanlar aşırı sıkı korunmuştum,ne olur ne olmaz aman herkes ilk geceden kalıyor diye Geçmişe dönüp kendime sarılmak istiyorum hatta sarılıp “içindeki bu saf ruhu hiç yitirme” demek istiyorumAy evet onlar efsane zaten en sevdiğim grup o grup zaten
tabi ki kaliteyi etkileme sebebi spermin aldıgı yol.Siz de hareket iyiymiş. Onları seçerler döllerken. Ama dediğim gibi kaliteyi de etkiliyor. Siz bir danışın bence de.
O kadar iyi anlıyorum ki seni canım. İlk transferde gene kaldım ama kalp atışı oluşmadı, kürtaj oldum. İnsanlar geçmiş olsun diyeceğini meraklı meraklı, nasıl oldu kaç haftalık, boş gebelik mi vb çok saçma sapan sorular sorup çok yordu. Cok üzdü beni bu sefer pozitif olursa ilk 3 ay olabildiğince az kişiyle paylaşmak istiyorum, negatif insanlar olabildiğince duymasınBen de ailem dışında 2 tane çok yakın arkadaşıma söyledim o kadar.Daha tedaviye başlamamışken "tıp gelişti tüp bebek deneyin bence " diyen bazı hadsiz akrabalarım oldu.Hiç düşünememiştik zaten 4 yıl boyunca çocuğumuz olmadığında tüp bebek yapmayı!Ay bir de pozisyon önerileri vs gelmişti bana ilk zamanlar oralara hiç girmiyorum bile.Yatak odası mahremdir ama başkalarının yatak odası nedense magazin konusu gibi gelebiliyor bazı insanlara.Oysa ben bu kişilerin eşleriyle münasebetlerini hiç merak etmiyordum Şimdi sadece çekirdek ailem biliyor herkes bilse rahatsız olurdum büyük ihtimalle pandemi sağ olsun kimseyle görüşme imkanım da olmadığı için çok mutluyum bu durumdan.Fiziken ve ruhen gerçekten üzen de bir süreç keşke biraz empati yapılabilse.Zaten genek anlamda toplumca problemimiz empati eksikliği maalesef.Neyse özetle az kişinin bilmesi= çok huzur.
O iğne de yumurtaların kendi kendine çatlamasın diye vuruluyor. Vurunca hafif kizarip tatli tatli kasinabilir. Yapiyo öyle şeylerAnlıyorm bugun 6. Günü cetrotide diye bir iğne verdi süreci bilmediğim için çok tedirginim
Aahahha aynısını bende yaptım biliyor musun? aman dedim herkes hemen farketmeden hamile kalıyor, zamanı geldiğini hissedene kadar dikkat edeyim. Sonra korunmayı bırakınca baktım 1 ay olmadı 2 ay geçti yok 1 sene geçti yokBen sırf onlar yüzünden ilk zamanlar aşırı sıkı korunmuştum,ne olur ne olmaz aman herkes ilk geceden kalıyor diye Geçmişe dönüp kendime sarılmak istiyorum hatta sarılıp “içindeki bu saf ruhu hiç yitirme” demek istiyorum
Allah razı olsun transfer günüm belli olursa ben de yazdırırım tarihİnşallah 10 tane güzel bir sayı içinizi ferah tutun
Ben de çok detaycıyım çok iyi anliyorum. Ömrümüzün sonuna kadar Tüp bebek yaptiracak halimiz yok sonuçta. Herşey en iyi şekilde olsun içim rahat etsin isterim. Gerisi Allah'ın takdiritabi ki kaliteyi etkileme sebebi spermin aldıgı yol.
oradan cıkmaya calışmak için kanallalrdan gececek .
evrt saglam kalan saglam kalır ama işte en iyisini seceriz diyorlar sormak lazım . ben cok detaycıyım .
doktor cok despot ama işinde iyi . o yüzden bi soralım bakalım belki de bizim için umut olur
Evet güzel haberlerini alalımAllah razı olsun transfer günüm belli olursa ben de yazdırırım tarih
Birde bana olmazsa niye canını sıkıyor sun evlatlık alırsınız diyorlar. Ve bunu söyleyenlerin 2 _3 çocukları varBide öğüt vermiyolar mı? Sanki Biz bilmiyoruz çocuk nasıl yapılır. Hatta bizler daha iyi biliyoruz yalan mi? ☹
Evet bugun kaşıntı yaptı bir de şeyi merak ettim o zman bunlar dan başka iğne vurunmayacağım değil miO iğne de yumurtaların kendi kendine çatlamasın diye vuruluyor. Vurunca hafif kizarip tatli tatli kasinabilir. Yapiyo öyle şeyler
Ya ben? Eşimle ne çok disiştim 1 sene çocuk istemiyorum diye Tüp bebek merkezlerinde kuyruğa girdik şimdi deAahahha aynısını bende yaptım biliyor musun? aman dedim herkes hemen farketmeden hamile kalıyor, zamanı geldiğini hissedene kadar dikkat edeyim. Sonra korunmayı bırakınca baktım 1 ay olmadı 2 ay geçti yok 1 sene geçti yok
İnşAllah bende sizlerin hamilelik haberlerinizi okurum da bana da umut olurEvet güzel haberlerini alalım
Çocuksuz hayat planı yaparsın şart mı yani diyem de oluyorBirde bana olmazsa niye canını sıkıyor sun evlatlık alırsınız diyorlar. Ve bunu söyleyenlerin 2 _3 çocukları var
Ayy eridim inşallah insallah canımTek git bebişlerle dön inşaallah
Yok canım en son çatlatma iğnesini vuruyorsun sonra opu oluyor opudan sonra ben antibiyotik kullanmıştım. Transfer öncesi ve sonrası ilaclr var ama yinede bitmiyor yani,Evet bugun kaşıntı yaptı bir de şeyi merak ettim o zman bunlar dan başka iğne vurunmayacağım değil mi
Ay hadi harika haberlerle dön bize şans getirBu arada bana haber geldi. Yarın 3 te transfer oluyorum dualarınıza talibim kızlar
ALLAH iyiliğini versin emi koptum bu yorumaAynen madalya takılsa biz sondan birinci bile olamayız amuda kalktık yine olmadı