- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.181
Kevgire dönmeye hazır mısınVışş 10kutumu 3ay devam mı ozamn aneyyyyy
Benimkinede alttan bakildi herhangi bir sikinti olmuyor bebege zaten cok kucuk oldugu icin gobekten iyi gozukmeyebiliyor kesepeki bişi dicem . alttan muayane kese için baktırır mısın fly bazıları göbekten bakalım diyormuş,
ne diyosun zararı olur mu alttan ?
merak ediyorum çok bunu .
Canim benimde ara ara agriyor sanki kanaman vesayre yok degilmiz? Goguslerinde hala hassasiyet varsa korkma benim dusuklerimde goguslerimin agrilari azalmisti..Kızlar bugün biraz gerildim çok stres oldum karnım ve belim biraz ağrıyor bişi olmaz umarım şimdide nie bukadar kastım die üzülüyorum
Canim bizim hemsirelerde artik TR de uretilmiyor dedi.. o yuzden bende bir kutu crinoneyi bitirip lutisan a gecmek zorunda kaldim malesefKaç tane eczaneye sordum piyasada yok o ilac diyorlar beni mi kandırıyor bunlar
Evet her gün.50’lik ama 2 ampul vuruluyorum.100’lük diyelim ona.Sen her gün mü yaptırıyorsun canm kaçlık senin iğne.
Ayyy masallahh 2 miEvet her gün.50’lik ama 2 ampul vuruluyorum.100’lük diyelim ona.
Yok bakmadılar belki yarınki kanda bakarlar.Hem vajinadan kapsül(sabah akşam) hem 2 ampul progestan bence düşük değildir ya.Daha düşükse de ben insan değilimAyyy masallahh 2 mideğerine bakıldı mi canım beta verince
Ayy değildir kuzum yaa iki iğne yeter artar zatenYok bakmadılar belki yarınki kanda bakarlar.Hem vajinadan kapsül(sabah akşam) hem 2 ampul progestan bence düşük değildir ya.Daha düşükse de ben insan değilim
Ben eminim yarayacak bak iğneden önce 0.38 mi neydi transfere yüksek bir değerle girdim.İğne her zaman daha hızlı etki eder o sebeple toparlayacaktırAyy değildir kuzum yaa iki iğne yeter artar zatenkeske bende baştan baslasaymisim fiitl yetmedi bana. Biraz ona canım sıkkın ama yapacak Bi şey yok. İse yaraması tek temennim
inşlh inşlh sen ayakta kal ki ben de kalayım dedim ya idolümsün10 kutu 1 ay anca yetiyo kuzum ya 10 kutu 70 tane yapiyor gunde 2 kez 35 gun anca yetiyor 16 haftaya kadar kullanicaz dedibebegim saglikli gelissin de inslalah yakınmıyorum
Yok canım çok şükür kanama filan hassasiyette var şimdi daha iyiyim canımCanim benimde ara ara agriyor sanki kanaman vesayre yok degilmiz? Goguslerinde hala hassasiyet varsa korkma benim dusuklerimde goguslerimin agrilari azalmisti..
survivor gibi hayata bak.kevgiri bile eleriz okadar delikle.hava kaçırma yaparmı acabaKevgire dönmeye hazır mısın
Aynen öyle haklısın ama o an onu düşünemedimYat dinlen bence hiç bişey için de gerilmemeni tavsiye ederim değmez çünkü onca acıya biz katlanıyoruz
Yaaaa ne güldüm canım ya çok yasa sensurvivor gibi hayata bak.kevgiri bile eleriz okadar delikle.hava kaçırma yaparmı acaba
Yapacak birsey yok basa gelen katlanir
Ayni Benim gibi canim Benimde aciklanamayan kisirlik diyorlar daha once dogal yollardan da kalabilmistim kayip da olsa. Sonradan basladi bu burda ilgilenselerde turk doktorlar kadar anlamiyorlar saniirmAnladım canım hiç bir sorun yok dediler. Tüplerime falan da bakıldı açık dediler. Rahim filmi çekilmedi mesela.ilk demememiz negatifti2. De pozitif oldu bi kızım var. 3 yıl sonda tekrar denedik ama hiç güzel ilgilenmiyorlar memnun değilim
Yaaaa ne güldüm canım ya çok yasa sen
tabi saldın korkuyu bize öle 35 70 felan bak kızı bile halaya durdurdunYapacak birsey yok basa gelen katlanir
Valla daha sonrası ne kadar gelicek ben onu merak ediyorumkorkudan sıtma oldum şuan. yaşlı başlı kadınım ben kalbime inecek az kaldı.okdr iğneyi hayal ederken bile zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?