- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.201
Napalim artik rutinim sabah aksam ben unutsam alarm hatirlatiyo sagolsuntabi saldın korkuyu bize öle 35 70 felan bak kızı bile halaya durdurdun
Sorma ya opu da bitti demistim basima gelecekleri bilmiyordum meger simdi 16.haftaya kadar dedi doktorValla daha sonrası ne kadar gelicek ben onu merak ediyorumopuan sonra bitti iğneler derken bidaha ver coskuyu
Valla benimde sabah akşam ver coşkuyuNapalim artik rutinim sabah aksam ben unutsam alarm hatirlatiyo sagolsun
Sen kacinci haftadasinValla benimde sabah akşam ver coşkuyu
Haftada 14 iğne 16*14 224-çıkar ordan venim geri kalan hayatımıValla daha sonrası ne kadar gelicek ben onu merak ediyorumopuan sonra bitti iğneler derken bidaha ver coskuyu
Ay bana kaç hafta dicek acabaSorma ya opu da bitti demistim basima gelecekleri bilmiyordum meger simdi 16.haftaya kadar dedi doktor
öyle bir korku saldınki koskaca osmanlı bizansa böyle korku salmamıştırNapalim artik rutinim sabah aksam ben unutsam alarm hatirlatiyo sagolsun
Benim.nasipse pazartesi transferim var canım bugün başladım iğnelere ilaçlaraSen kacinci haftadasin
seni benimi var hayırdır.bana giren hepimize girdi kimsenin kaçarı yokAy bana kaç hafta dicek acaba
Yaa senin hesap güzel benim kafa iyice erorr verdiHaftada 14 iğne 16*14 224-çıkar ordan venim geri kalan hayatımıelde var kevgir hale mu hesap a karşın ben giderdru döverim hırsımı alamam
Kenardan kıvrilmaya çalışıyordum benseni benimi var hayırdır.bana giren hepimize girdi kimsenin kaçarı yok
404 not found eror ben burdan sonrası iptal hakkınızı helal edinYaa senin hesap güzel benim kafa iyice erorr verdi
Ay hadi inslalah bak ben seni hamile sandim Rabbim söyletti herhalde inslalah guzel haberlerini bekliyoruzBenim.nasipse pazartesi transferim var canım bugün başladım iğnelere ilaçlara
Ya sen degilmiydin o kadar operasyonlara muayenelere giren minicik igne onlardan daha kolaydir emin olöyle bir korku saldınki koskaca osmanlı bizansa böyle korku salmamıştır
Ayy bebeğim sağol amin inşallah Allah razı olsunAy hadi inslalah bak ben seni hamile sandim Rabbim söyletti herhalde inslalah guzel haberlerini bekliyoruz
Hayirli olsun canim inslalah guzel haberlerini aliriz hayirlisiylaBenimde transfer bugün oldu ama ben sizler gibi test yapamayacağım. Çünkü bana 3 gün sonra yapmam için çatlatma iğnesi verildi. Test yapsamda iğnenin etkisiyle pozitif çıkarmecbur bekleyeceğim test günümü
yok yokkkk bacımmm .o küçücük iğneler hiç masum değiller operasyon oldu bitti iğne dion 16hafta dion kalbime indirdin ben bu gece nasıl uyucam nasılllYa sen degilmiydin o kadar operasyonlara muayenelere giren minicik igne onlardan daha kolaydir emin ol
Aminnn inşallah. Allah ım emeklerimizi görsün hayırlısıyla nasip etsin hepimizeHayirli olsun canim inslalah guzel haberlerini aliriz hayirlisiylaolsun ya direk kan verirsin sende idrar da srtese sokuyo insani
Ya iğne diyo 16 hafta diyo 30 günde 60 adet 4 ayda 240 te allahm ben nasıl halay başı çekmim şimdiyok yokkkk bacımmm .o küçücük iğneler hiç masum değiller operasyon oldu bitti iğne dion 16hafta dion kalbime indirdin ben bu gece nasıl uyucam nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?