- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.161
Normlde ağrılı ama bugün benim hiç ağrımadi galiba yapanlanda alakalı kızın eli çok hafifti yanabilir dedi yanmadı sonra biraz yürüdüm tabi şu an ağrıyor ama idare ederBende tanıdık eczaneden alıyorum progestan nasıl kalçadan ağrı yapıyor mu ben prolutex istedim göbekten bugün ilk ignemi oldum çok ağrıyo
Evet şişti malesefKalçadan olan da ağrı yapıyor yağlı bir ilaç olduğu malesef ki şişiyor acıyor sıkıntı yani
Hadi ya maşallah ne güzel vallaNormlde ağrılı ama bugün benim hiç ağrımadi galiba yapanlanda alakalı kızın eli çok hafifti yanabilir dedi yanmadı sonra biraz yürüdüm tabi şu an ağrıyor ama idare eder
Sorcam bi kontrole gidinceYani gercekten sıkıcı ama prolutex rahat bulunuyo bi doktoruna danis istersen
Yok ya tanıdık eczane dedi işte piyasada yok diye. Proluton kullanıyordum bu bitince yine ona dönem o en azından 3 günde birdiBende progestan in iğnesini vuruluyorum rahat bulunuyor. Ama dex i ilk defa duydum Tanıdık eczane varsa senin iicn ayırsın canım bir süre
bak idolumsün ona göre sen kalesin sen düşersen bende düşerim cesaretim sana bağlıYok dun bi acidi biraz sisti gibi oldu oda benim hatam girmedi diye bastirdim ondan oldu az morardi
Ahaha onu bende anlayamadmEvet aynen gebelik vaad ediyorsa ben de illa hepsi 5aa olsun derdinde değilim. Tutan tutuyor da bu bilinmezlik de hoş değil. Morula nedir ya?
Ben hep aynı hemşireye olmama rağmen bazen sonrasında ağrı oluyor.Hemşire sağolsun çok yavaş vuruyor o an acı vs hissetmiyorum.Eve gelince arnica jel ile masaj yapıyorum eğer şişme varsa hafiften gece önce jel sonra sıcak havluyla masaj yapıyorum hiçbir şişme,morarma olmuyor.Aklınızda olsunNormlde ağrılı ama bugün benim hiç ağrımadi galiba yapanlanda alakalı kızın eli çok hafifti yanabilir dedi yanmadı sonra biraz yürüdüm tabi şu an ağrıyor ama idare eder
Aynen benimde sonradan oluyor zaten ağrı şu an da da var üzerine otururkenBen hep aynı hemşireye olmama rağmen bazen sonrasında ağrı oluyor.Hemşire sağolsun çok yavaş vuruyor o an acı vs hissetmiyorum.Eve gelince arnica jel ile masaj yapıyorum eğer şişme varsa hafiften gece önce jel sonra sıcak havluyla masaj yapıyorum hiçbir şişme,morarma olmuyor.Aklınızda olsun
Ben saydım da bugün benim 17.iğnemmiş.2 ampul bir de.Garip biçimde alıştım artık.Şişme hemen hemen hiç olmuyorAynen benimde sonradan oluyor zaten ağrı şu an da da var üzerine otururkeniğneler arttıkça o ağrı başka bir hal alacak. Sorun değil ne iğneler olduk
bak idolumsün ona göre sen kalesin sen düşersen bende düşerim cesaretim sana bağlı
Ooo sen baya vurulmussun canım yaBen saydım da bugün benim 17.iğnemmiş.2 ampul bir de.Garip biçimde alıştım artık.Şişme hemen hemen hiç olmuyorBence vücudum baktı yapacak bir şey yok tepki vermeyeyim bari dedi
Canim keseye baktiklarinda kac haftaliksin dediler icerde herhangi biseyler gozuktu mu sende?aynen canım bende keseyi gördüm ama kalp atışı için beklerken herşey için tedirgin oluyorum batma ve kramplar normal o zaman korkmama gerek yok herhalde
Kesin yarar.Benim doktor hatta bana hatırlat Cumartesi günü tek ampule düşürelim dedi.İğne hemen arttırıyor.Transfer öncesi de vurulduk ya oradaki değerden biliyorum 3 günde hemen arttırmıştıOoo sen baya vurulmussun canım yaben bugün başladım değerim dusuk çıktı insallah ise yarar.
Sen her gün mü yaptırıyorsun canm kaçlık senin iğne.Kesin yarar.Benim doktor hatta bana hatırlat Cumartesi günü tek ampule düşürelim dedi.İğne hemen arttırıyor.Transfer öncesi de vurulduk ya oradaki değerden biliyorum 3 günde hemen arttırmıştı
Yat dinlen bence hiç bişey için de gerilmemeni tavsiye ederim değmez çünkü onca acıya biz katlanıyoruzKızlar bugün biraz gerildim çok stres oldum karnım ve belim biraz ağrıyor bişi olmaz umarım şimdide nie bukadar kastım die üzülüyorum
Hayırlı olsun canım çok sevindimAynen canım insallahh benim değerimde senin gibi artr şimdide onun derdi varbana doktor değerin güzel bir hafta sonra ver kan dedi ama ben iki gün sonra yaptrcam kese için çağırdı mi canım
Saol canım. En kısa zmanda senden de güzel haber almak nasip olsunHayırlı olsun canım çok sevindimAllah kucağına aldırsın
Vışş 10kutumu 3ay devam mı ozamn aneyyyyybazen cok rahat vuruyorum bazen zorluyo direk girince hic sikinti yok ama zorla girince aciyo bi sekilde alisicaz daha yeni 10 kutu aldim kanka gibi olduk artik
10 kutu 1 ay anca yetiyo kuzum ya 10 kutu 70 tane yapiyor gunde 2 kez 35 gun anca yetiyor 16 haftaya kadar kullanicaz dediVışş 10kutumu 3ay devam mı ozamn aneyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?