Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende tanıdık eczaneden alıyorum progestan nasıl kalçadan ağrı yapıyor mu ben prolutex istedim göbekten bugün ilk ignemi oldum çok ağrıyo
Normlde ağrılı ama bugün benim hiç ağrımadi galiba yapanlanda alakalı kızın eli çok hafifti yanabilir dedi yanmadı sonra biraz yürüdüm tabi şu an ağrıyor ama idare eder

Kalçadan olan da ağrı yapıyor yağlı bir ilaç olduğu malesef ki şişiyor acıyor sıkıntı yani
Evet şişti malesef
Normlde ağrılı ama bugün benim hiç ağrımadi galiba yapanlanda alakalı kızın eli çok hafifti yanabilir dedi yanmadı sonra biraz yürüdüm tabi şu an ağrıyor ama idare eder
Hadi ya maşallah ne güzel valla

Bende progestan in iğnesini vuruluyorum rahat bulunuyor. Ama dex i ilk defa duydum Tanıdık eczane varsa senin iicn ayırsın canım bir süre
Yok ya tanıdık eczane dedi işte piyasada yok diye. Proluton kullanıyordum bu bitince yine ona dönem o en azından 3 günde birdi

Evet aynen gebelik vaad ediyorsa ben de illa hepsi 5aa olsun derdinde değilim. Tutan tutuyor da bu bilinmezlik de hoş değil. Morula nedir ya?
Ahaha onu bende anlayamadm kofimmm bebem benm boğazm şişti iltihap olmus bogazmda birden oldu bugün böyle bir korona başlangıcı yok demi.durduk yere hasta oldm 4saat içinde yatıyom noluyr acaba bana tırstım

Ben hep aynı hemşireye olmama rağmen bazen sonrasında ağrı oluyor.Hemşire sağolsun çok yavaş vuruyor o an acı vs hissetmiyorum.Eve gelince arnica jel ile masaj yapıyorum eğer şişme varsa hafiften gece önce jel sonra sıcak havluyla masaj yapıyorum hiçbir şişme,morarma olmuyor.Aklınızda olsun

Aynen benimde sonradan oluyor zaten ağrı şu an da da var üzerine otururken iğneler arttıkça o ağrı başka bir hal alacak. Sorun değil ne iğneler olduk

Aynen benimde sonradan oluyor zaten ağrı şu an da da var üzerine otururken iğneler arttıkça o ağrı başka bir hal alacak. Sorun değil ne iğneler olduk
Ben saydım da bugün benim 17.iğnemmiş.2 ampul bir de.Garip biçimde alıştım artık.Şişme hemen hemen hiç olmuyorBence vücudum baktı yapacak bir şey yok tepki vermeyeyim bari dedi

Ben saydım da bugün benim 17.iğnemmiş.2 ampul bir de.Garip biçimde alıştım artık.Şişme hemen hemen hiç olmuyorBence vücudum baktı yapacak bir şey yok tepki vermeyeyim bari dedi
Ooo sen baya vurulmussun canım ya ben bugün başladım değerim dusuk çıktı insallah ise yarar.

Ooo sen baya vurulmussun canım ya ben bugün başladım değerim dusuk çıktı insallah ise yarar.
Kesin yarar.Benim doktor hatta bana hatırlat Cumartesi günü tek ampule düşürelim dedi.İğne hemen arttırıyor.Transfer öncesi de vurulduk ya oradaki değerden biliyorum 3 günde hemen arttırmıştı

Kesin yarar.Benim doktor hatta bana hatırlat Cumartesi günü tek ampule düşürelim dedi.İğne hemen arttırıyor.Transfer öncesi de vurulduk ya oradaki değerden biliyorum 3 günde hemen arttırmıştı
Sen her gün mü yaptırıyorsun canm kaçlık senin iğne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…