Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bencede oyle yapın ben gecen hafta yaptrdım bu hafta adet olacagım için

Tüplerin kapalı olması en kolay iş bence😃 benım sebepsiz canım doktor hiç bişey bulamadı. Aaaa ne guzel desene transfer hazırlıkları başlasın🥰
Bakalım yarın ne diyecek doktorum Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ınsallah

Tüplerin kapalı olması en kolay iş bence😃 benım sebepsiz canım doktor hiç bişey bulamadı. Aaaa ne guzel desene transfer hazırlıkları başlasın🥰
Vallahi hiç de kolay değil😅önce çikolata kisti ameliyatı sonrada transfer öncesi belki yine laparoskopi yapıp tüplere bakabiliriz dedi doktor bence en zo şeylerden biri tüp işi.

pembiş transfer olmadan önce kan tahlili ve rahime bakıyor mu eray hoca ,
bir de kan tahlilini adet günü mü yaptırıyor .
okandaki asistanına sinir oluyorum.
bir de ignelere baslamak için yasmin verdi bana rahmim ince degilmiş diye . incelsin diye
bir sonraki kontrolüme adetin 4 üncü günü mü gitsem bilemedim cünkü sehir dısından geliyorum ben .
canım ben daha evvel aşılama yaptırmıştım tahlillerim yeniydi, rahim filmim falan vardı bu yüzden yeniden tahlil yapılmadı bana , rahime bakıyor adetin 3.günü

inşallah hayırlı haberler alabilelim bende kasım ayında transfer olacağım inşallah
Inslahh yüzümüz güler bu sefer🙏 şuan bi ilaç fln kullaniyrmusnz doktorum bana cycloprognav die bi hap bide lucrin iğne verdi bi tane tarnsfer öncesibnde adetini bekliyrm iste kasımın ilk haftası fln olurum bütün ihtimal

13 yumurtadan kaç tanesi döllendi ?
9 tanesi 1. Gun 9uda duruyordu 2. Gun 7 tane kaldi
3. Gun de 7 tane 4. Gun 4 tane 5. Gun 2 tane
5.gun genetige gonderdiler 1 tanesi saglikli gelmis 😔
Kızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedir🌸 benım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam🥰
Benim 6 ya da 7 kasım adet tarihim

Inslahh yüzümüz güler bu sefer🙏 şuan bi ilaç fln kullaniyrmusnz doktorum bana cycloprognav die bi hap bide lucrin iğne verdi bi tane tarnsfer öncesibnde adetini bekliyrm iste kasımın ilk haftası fln olurum bütün ihtimal
Bana hicbir sey vermedi sadece benim surekli kimyasal gebeliklerim oluyordu onun icin prednol verdi

Kızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedir🌸 benım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam🥰
Selam canım benim BAT 5 Kasım.. Hayırlısı ile o zaman belli olacak inşallah Allah izin verirse. Peki kaçıncı gün transfer oluyor ben 20.gün diye okumuştum doğru mudur? yoksa döngümüze göre yumurtlama+embriyonun günü bu şekilde mi?

canım ben şuanda prowomen diye bir takviye kullanıyorum hatta bugün bitti doktor diofol verdi yarın onu kullanmaya başlayacağım

Selam kızlarrrr :KK71:

24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm :KK56:

Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr :KK33:
Merhabalar ben ağustos ayında op oldum. Hala ikinci adetimin gelmesini bekliyorum. Büyük ihtimalle kasım ayında transfer olacağım ben de

Merhaba canım ben 15 ekimde adet oldum transfer hazırlığına başladık, 30unda kontrolüm var. İnşallah sen de haftasonu olup başlarsın🤗

Lucrini adetın 21. Gunu mu vurdun? Bana doktorum oyle verdi gecen perşembe vuruldum

Adet oluldun mu peki? Ben adetin 2. Günü vuruldum ve adetim 2 ay 2 hafta gecikti.
Adetlıyken vurulunca gecıcı menepoza sokuyo doktor diye duydum ben adetsızkn vuruldum 21. Gunu transfer hazırlığı için verdi doktor adetınlede gel dedı. Dozu neydı lucrının? Cikolata kıstı mı var?

Çikolata kisti çok küçük yaşlarda gecirmisim ve dağılmış. O yüzden vurundum rahmi temizliyelim dedi.suan dozunu unuttum. Rahmim de bir sey yok

X