- Konu Sahibi pembiss123
Tüplerin kapalı olması en kolay iş bence benım sebepsiz canım doktor hiç bişey bulamadı. Aaaa ne guzel desene transfer hazırlıkları başlasınTüpler kapalı canım senşn bugun de adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüplerin kapalı olması en kolay iş bence benım sebepsiz canım doktor hiç bişey bulamadı. Aaaa ne guzel desene transfer hazırlıkları başlasınTüpler kapalı canım senşn bugun de adet oldum
Bencede oyle yapın ben gecen hafta yaptrdım bu hafta adet olacagım için
Bakalım yarın ne diyecek doktorum Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ınsallahTüplerin kapalı olması en kolay iş bence benım sebepsiz canım doktor hiç bişey bulamadı. Aaaa ne guzel desene transfer hazırlıkları başlasın
Vallahi hiç de kolay değilönce çikolata kisti ameliyatı sonrada transfer öncesi belki yine laparoskopi yapıp tüplere bakabiliriz dedi doktor bence en zo şeylerden biri tüp işi.Tüplerin kapalı olması en kolay iş bence benım sebepsiz canım doktor hiç bişey bulamadı. Aaaa ne guzel desene transfer hazırlıkları başlasın
hayır kullanmıyorum daha evvel doktora gitmiştim ama ggerekli görmemiştiİlaç kullanıyorsun dimi normalde troid için
canım ben daha evvel aşılama yaptırmıştım tahlillerim yeniydi, rahim filmim falan vardı bu yüzden yeniden tahlil yapılmadı bana , rahime bakıyor adetin 3.günüpembiş transfer olmadan önce kan tahlili ve rahime bakıyor mu eray hoca ,
bir de kan tahlilini adet günü mü yaptırıyor .
okandaki asistanına sinir oluyorum.
bir de ignelere baslamak için yasmin verdi bana rahmim ince degilmiş diye . incelsin diye
bir sonraki kontrolüme adetin 4 üncü günü mü gitsem bilemedim cünkü sehir dısından geliyorum ben .
Inslahh yüzümüz güler bu sefer şuan bi ilaç fln kullaniyrmusnz doktorum bana cycloprognav die bi hap bide lucrin iğne verdi bi tane tarnsfer öncesibnde adetini bekliyrm iste kasımın ilk haftası fln olurum bütün ihtimalinşallah hayırlı haberler alabilelim bende kasım ayında transfer olacağım inşallah
9 tanesi 1. Gun 9uda duruyordu 2. Gun 7 tane kaldi13 yumurtadan kaç tanesi döllendi ?
Benim 6 ya da 7 kasım adet tarihimKızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedir benım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam
Bana hicbir sey vermedi sadece benim surekli kimyasal gebeliklerim oluyordu onun icin prednol verdiInslahh yüzümüz güler bu sefer şuan bi ilaç fln kullaniyrmusnz doktorum bana cycloprognav die bi hap bide lucrin iğne verdi bi tane tarnsfer öncesibnde adetini bekliyrm iste kasımın ilk haftası fln olurum bütün ihtimal
Selam canım benim BAT 5 Kasım.. Hayırlısı ile o zaman belli olacak inşallah Allah izin verirse. Peki kaçıncı gün transfer oluyor ben 20.gün diye okumuştum doğru mudur? yoksa döngümüze göre yumurtlama+embriyonun günü bu şekilde mi?Kızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedir benım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam
canım ben şuanda prowomen diye bir takviye kullanıyorum hatta bugün bitti doktor diofol verdi yarın onu kullanmaya başlayacağımInslahh yüzümüz güler bu sefer şuan bi ilaç fln kullaniyrmusnz doktorum bana cycloprognav die bi hap bide lucrin iğne verdi bi tane tarnsfer öncesibnde adetini bekliyrm iste kasımın ilk haftası fln olurum bütün ihtimal
Merhabalar ben ağustos ayında op oldum. Hala ikinci adetimin gelmesini bekliyorum. Büyük ihtimalle kasım ayında transfer olacağım ben deSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Merhaba canım ben 15 ekimde adet oldum transfer hazırlığına başladık, 30unda kontrolüm var. İnşallah sen de haftasonu olup başlarsınKızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedir benım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam
Lucrini adetın 21. Gunu mu vurdun? Bana doktorum oyle verdi gecen perşembe vuruldumInslahh yüzümüz güler bu sefer şuan bi ilaç fln kullaniyrmusnz doktorum bana cycloprognav die bi hap bide lucrin iğne verdi bi tane tarnsfer öncesibnde adetini bekliyrm iste kasımın ilk haftası fln olurum bütün ihtimal
Canım saglıklı gelmiş ya 1 tanesi9 tanesi 1. Gun 9uda duruyordu 2. Gun 7 tane kaldi
3. Gun de 7 tane 4. Gun 4 tane 5. Gun 2 tane
5.gun genetige gonderdiler 1 tanesi saglikli gelmis
Benim 6 ya da 7 kasım adet tarihim
Oooo senın başlamış bıle ne guzel inşallah 2 aydır bu adetımı beklıyorum gunler gecmıyorrrrrMerhaba canım ben 15 ekimde adet oldum transfer hazırlığına başladık, 30unda kontrolüm var. İnşallah sen de haftasonu olup başlarsın
Ben kullandım tek doz adetın 21. Gunu vuruldum transfer için hazırlıktaKızlar aranızda lucrin kullanan var mi?
Adet oluldun mu peki? Ben adetin 2. Günü vuruldum ve adetim 2 ay 2 hafta gecikti.Ben kullandım tek doz adetın 21. Gunu vuruldum transfer için hazırlıkta
Adetlıyken vurulunca gecıcı menepoza sokuyo doktor diye duydum ben adetsızkn vuruldum 21. Gunu transfer hazırlığı için verdi doktor adetınlede gel dedı. Dozu neydı lucrının? Cikolata kıstı mı var?Adet oluldun mu peki? Ben adetin 2. Günü vuruldum ve adetim 2 ay 2 hafta gecikti.