Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar bende bu ay tüp bebeğe başladım şuan iğne kullanıyorum bu ay transfer de olur diye düşünüyordum ama doktor fazla yumurta oluştuğunu Rahmi dinlendirmek gerektiğini söyledi neden 2 adet bekleniyor ben onu anlayamadım mesela ben bu ay adet olsam sonra kasımda transfer olsa olmuyor mu olmama sebebi nedir bilen biri açıklayabilir mi
merhaba canım benimde aynısı oldu zaten toplama işleminden bi 7-10 gün sonra hastalanıyorsun sonra diğer hastalığında kontrole gidiyorsun. rahimin kendini toparlaması için bekliyorlar

Kızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedir🌸 benım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam🥰
canım bende ekim sonu kasım başı gibi adet olacağım heyecanla bekliyorum kontrolden sonra söyleyecekler transfer günü inşallah

merhaba canım benimde aynısı oldu zaten toplama işleminden bi 7-10 gün sonra hastalanıyorsun sonra diğer hastalığında kontrole gidiyorsun. rahimin kendini toparlaması için bekliyorlar
Evet öyleymiş bugün doktora gittim dondurulacak yumurtalarım geç olsun güç olmasın inşallah 🥰

evet canım irtibat halinde olalım inşallah :KK200:
pembiş transfer olmadan önce kan tahlili ve rahime bakıyor mu eray hoca ,
bir de kan tahlilini adet günü mü yaptırıyor .
okandaki asistanına sinir oluyorum.
bir de ignelere baslamak için yasmin verdi bana rahmim ince degilmiş diye . incelsin diye
bir sonraki kontrolüme adetin 4 üncü günü mü gitsem bilemedim cünkü sehir dısından geliyorum ben .

X