- Konu Sahibi pembiss123
İnşallah canım aynen güzel düşünelim ben düşündükçe yerimde duramıyorum çok heyecanlanıyorumTabı ondada umut oluyodur.. bu sefer Allahın izniyle pozitifi gorcez Pozitif dusunelım pozitif olsun surecımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım aynen güzel düşünelim ben düşündükçe yerimde duramıyorum çok heyecanlanıyorumTabı ondada umut oluyodur.. bu sefer Allahın izniyle pozitifi gorcez Pozitif dusunelım pozitif olsun surecımız
Bu bebekler çok nazlı ne yaptıysak begendiremedik kendimiziSebepsiz mi? Bizimkide sebepsiz rahım kaslarımızda sahiplense ya embrıyoyu neden itiyo ya
Teşekkür ederim canım. Inşallah güzel haberler veririz burdanSelam tedavin hayırlı olsunben de hazırlık aşamasındayım 30unda kontrolüm var. Bi tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek. Muhtemelen kasımın ilk haftası olacağım ben de bi aksilik çıkmazsa
Valla benim de 2 buçuk yıldır olmuyor. Her şey normal ama sebepsiz infertilite deniliyorTüplerin kapalı olması en kolay iş bence benım sebepsiz canım doktor hiç bişey bulamadı. Aaaa ne guzel desene transfer hazırlıkları başlasın
Anladım canım, ilaçlar dengemizi düzenimizi bozuyor onla alakalı olabilir. Bi görüşürsün olmazsa ne diyecek bakalım.Görüştüm canim adet sokturucu verdi. Kullandım bitti şimdi 7 gun oldu 10 güne kadar bekliyecegim olmazsam tekrar arayacağım. Bakalım ne diyecek
Bu ayın sonunda kullanıcam bn 1 taneKızlar aranızda lucrin kullanan var mi?
Evet adetin 21.günü vuruncm bu ayın sonunda oluyor odaLucrini adetın 21. Gunu mu vurdun? Bana doktorum oyle verdi gecen perşembe vuruldum
Merhaba canım senınle konuşmuştuk 3 ay once falandı sanırım hatrladın mı bılemıcem Karyotıp hakkındaydı sanırım. Benımde gecen perşembeydı normalde cuma adet olmam lazım bakalım lucrin etkılıcek mı beklıyorum 1 hafta gecıkme olabılıyomuşEvet adetin 21.günü vuruncm bu ayın sonunda oluyor oda
Evet adetin 21.günü vuruncm bu ayın sonunda oluyor oda
Başlamışsın o zaman canım tedaviye hayrlı olsun inşallah Kaçıncı gun embrıyo transfer edilcek canımSelam kızlar bende kasımda transfer olucam. 4 Kasım olarak tarih belirlendi. Bende ekimde başladım tedaviye, Uzun protekol tedavi olduğu için kasıma kaldı transfer ben izmirde yaptırıyorum Tavmergende. Önceden donmus embriyom olduğu için transfer 3500, ekstra ilaç vitamin yaklaşık 1000 tuttu. Ayrıca histeriskobi yapıldı (1500) ve kan pıhtılaşma bakıldı (1200). Genel total 8 bine yaklaştık. Süreçte haberlesip hep beraber güzel haberler alalım inşallah
inşallah birbirimize güzel haberlerimizi verebilmek nasip olur canımm senden haber bekliyor olacağım ♥Selam kızlar bende kasımda transfer olucam. 4 Kasım olarak tarih belirlendi. Bende ekimde başladım tedaviye, Uzun protekol tedavi olduğu için kasıma kaldı transfer ben izmirde yaptırıyorum Tavmergende. Önceden donmus embriyom olduğu için transfer 3500, ekstra ilaç vitamin yaklaşık 1000 tuttu. Ayrıca histeriskobi yapıldı (1500) ve kan pıhtılaşma bakıldı (1200). Genel total 8 bine yaklaştık. Süreçte haberlesip hep beraber güzel haberler alalım inşallah
ay canım işin zor kısmını atlatmak üzeresin, aslında beklemek daha zormuş Allah yardımcımız olsun inşallahBende varım bu hafta toplancak ve sonra transfer için bekleyecegim.Allah hepimize nasip etsin.
Nar suyu öneriyorlar. Arkadaşım baya bir kullandı nar suyunu kalınlaştırmak için.Merhabalar sanırım benim de kasımın ilk haftası olucak ama daha belli değil. Geçen ağustosta iptal edildi ofis yapıldı Eylül'de. Umarım yine iptal olmaz. Rahim ince kalmis. Rahim kalınlaşması için özel olarak yaptığınız bisiy var mı
Evet cnm hatırladım hadi baklm hayırlısı olsnMerhaba canım senınle konuşmuştuk 3 ay once falandı sanırım hatrladın mı bılemıcem Karyotıp hakkındaydı sanırım. Benımde gecen perşembeydı normalde cuma adet olmam lazım bakalım lucrin etkılıcek mı beklıyorum 1 hafta gecıkme olabılıyomuş
Bnde ilk defa donmuş transfer olucm. Rahimi hazırlamak için verdiğini söyledi bana da.internette araştırdığımda da bu gibi şeyler yazıyor yumurtaları baskilamk fln die.bide cyclo die bi ilaç yazdı ya onunla bazıları hamile kalan bile olmuş ne kdr doğru bilemem ama doktrm tabi öyle bişey demediBana doktorum bu ay yumurtalmıcaksın yumurtalarını baskılıcaz dedı progesteronu kontrol altında tutmak için falan dedı, progesteron hemen yukselebılıyomuş bazen kaçırabılıyolarmış. Lucrını bu yuzden verdıler. Hiç donmuş transfer olmadım bu surecı pek iyi bılmıyorum
Benımde bugun adet olmam gerekiyordu olamadım bakalım bazılarının erken gelmiş lucrinden sonra bazılarının gecıkmiş. Kaç gun gecıkıcek acaba bnde onu beklıyorum yumurtaları baskılayıp progesteronu kontrol altına almakmış galıba amac rahımı kontrol altına alıyolarmış bu şekildeBnde ilk defa donmuş transfer olucm. Rahimi hazırlamak için verdiğini söyledi bana da.internette araştırdığımda da bu gibi şeyler yazıyor yumurtaları baskilamk fln die.bide cyclo die bi ilaç yazdı ya onunla bazıları hamile kalan bile olmuş ne kdr doğru bilemem ama doktrm tabi öyle bişey demedi