• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam kızlar : ) Haftasonu Transfer hazırlığına başladık. İlaçları kullanıyorum ayrıca kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim ay sonu kontrolüm var ve muhtemelen 2 veya 3 kasımda transferim olucak. 2 tane 5. gün embriyosu :)

Çikolata kisti çok küçük yaşlarda gecirmisim ve dağılmış. O yüzden vurundum rahmi temizliyelim dedi.suan dozunu unuttum. Rahmim de bir sey yok
Adetlıyken cikolata kistinde vuruluyolar cunku ve gecıcı menepoza sokuyolar. Ne zaman transferın adetın ne zaman gelirse mi Yoksa sokturucu mu vercek doktorun?

Selam kızlar : ) Haftasonu Transfer hazırlığına başladık. İlaçları kullanıyorum ayrıca kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim ay sonu kontrolüm var ve muhtemelen 2 veya 3 kasımda transferim olucak. 2 tane 5. gün embriyosu :)
Ayy ne guzel başlanmış hazırlıklara darısı benım başıma ınşallah🥰 inşallah tutunur sıkı sıkı bebişlerin🤲

Ayy ne guzel başlanmış hazırlıklara darısı benım başıma ınşallah🥰 inşallah tutunur sıkı sıkı bebişlerin🤲
İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Kaliteleri de iyiymiş ama yine de korkularım var tedirginim açıkçası. İlk denememde 7 haftalıkken kürtaj oldum gelişimi durduğu için. Bu 2. denemem oluyor bakalım Allahtan hayırlısını istiyorum.

İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Kaliteleri de iyiymiş ama yine de korkularım var tedirginim açıkçası. İlk denememde 7 haftalıkken kürtaj oldum gelişimi durduğu için. Bu 2. denemem oluyor bakalım Allahtan hayırlısını istiyorum.
Korku ve tedirgınlık hep oluyo canım maleseff. Tutacak mı aman kimyasal mı falan🙄 ama inşallah bu defa olacak. Eylül ayı transferlerının coğu pozitif inşallah ekim ayı olarak bizde bi rekor kırarız😃

Oooo senın başlamış bıle ne guzel🥰 inşallah 2 aydır bu adetımı beklıyorum gunler gecmıyorrrrr😃
Teşekkür ederim senin de başlar yakında🤗 insan zor bekliyor ben hem hemen günü gelsin olayım bitsin istiyorum hem böyle umutlu umutlu kalayım ne güzel diyorum🤭 öyle düşününce günler hemen geçiveriyor🙈

Adet oluldun mu peki? Ben adetin 2. Günü vuruldum ve adetim 2 ay 2 hafta gecikti.
Bu arada ben de 2. Günü vuruldum canım, bir de cyclo diye bi düzenleyici vermişti doktorum. Adeti kesti sonra 11. gün ara kanama geldi, sonrasında bi 16-17 gün sonra adet oldum. Ama parçalı parçalı böyle bi garipti. Ara kanama olunca hastaneyi aradım bu düzenleyici ilaç bittikten sonra(21 gün kullanıyosun) 7-10 gün içinde olmazsa arayın dediler herhalde adet söktürücü vereceklerdi sen doktorunla görüştün mü?

Merhaba kızlar:) benim de bir tane taze transfer negatifim var şimdi dondurulmuş transfer olucam bugün adet oldum cuma günü gidicem natural transfer olacakmışım sanırım kasım 10u gibi olurum diye düşünüyorum cok korkuyorum korkudan temmuzda negatif aldım daha yeni gidebiliyorum 😢 bu son embriyom 😢

Selam tedavin hayırlı olsun🤗ben de hazırlık aşamasındayım 30unda kontrolüm var. Bi tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek. Muhtemelen kasımın ilk haftası olacağım ben de bi aksilik çıkmazsa

Kızlar merhaba herkese 🥰 benimde 2 negatif asilamam var. Haziranda tüp bebeğe başladım temmuzda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Malesef dış gebelik geçirdim. 3 ay korunma süresi vardi. Kasım adetimle birlikte kontrole gıdıcem sıkıntı yoksa tranfser olucam. Su an adet dönemindeyim Kasım sonuna doğru adetim gelicek. Umarım hepimiz 2020 bitmeden mutlu güzel haberler alırız 🙏🏻💕

Teşekkür ederim senin de başlar yakında🤗 insan zor bekliyor ben hem hemen günü gelsin olayım bitsin istiyorum hem böyle umutlu umutlu kalayım ne güzel diyorum🤭 öyle düşününce günler hemen geçiveriyor🙈
Bende bir an once başlımda ne olacak gorım diye meraktan gun sayıyorum😅 hamile kalırım diyede bi heves var hıç hamıle kalmadım daha once kimyasal bıle🙈

Kızlar merhaba herkese 🥰 benimde 2 negatif asilamam var. Haziranda tüp bebeğe başladım temmuzda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Malesef dış gebelik geçirdim. 3 ay korunma süresi vardi. Kasım adetimle birlikte kontrole gıdıcem sıkıntı yoksa tranfser olucam. Su an adet dönemindeyim Kasım sonuna doğru adetim gelicek. Umarım hepimiz 2020 bitmeden mutlu güzel haberler alırız 🙏🏻💕
Eşinde mi sorun var canım? Dıs gebelık erkekten kaynaklanıyo diye bişey duymuştum

Eşinde mi sorun var canım? Dıs gebelık erkekten kaynaklanıyo diye bişey duymuştum
Yok canım ikimizde de sıkınti yok. Dış gebelik malesef tüp bebkte olma ihtimali normal gebelige oranla daha yüksek. Rahim kasları embriyoyu itiyormus benimde sol tupumde görüldü kese.

Bende bir an once başlımda ne olacak gorım diye meraktan gun sayıyorum😅 hamile kalırım diyede bi heves var hıç hamıle kalmadım daha once kimyasal bıle🙈
Kaç gün var adetine? Bize de haber ver doktora gidince🤗 ben bi kez doğal yolla kimyasal geçirdim. O da zor oluyor bir de o zaman öyle şeyler nedir bilmiyordum. Çok üzüldüm düşük gibi geldi. İnşallah sağlıkla olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

Yok canım ikimizde de sıkınti yok. Dış gebelik malesef tüp bebkte olma ihtimali normal gebelige oranla daha yüksek. Rahim kasları embriyoyu itiyormus benimde sol tupumde görüldü kese.
Sebepsiz mi? Bizimkide sebepsiz🙄 rahım kaslarımızda sahiplense ya embrıyoyu neden itiyo ya😃

Kaç gün var adetine? Bize de haber ver doktora gidince🤗 ben bi kez doğal yolla kimyasal geçirdim. O da zor oluyor bir de o zaman öyle şeyler nedir bilmiyordum. Çok üzüldüm düşük gibi geldi. İnşallah sağlıkla olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin
Canım normalde yarın adet olmam gerekıyor ama adetımın 21. Gunu lucrin vuruldum. Lucrinde gecıktırebılıyomuş o yuzden bende tam bılmıyorum ne zaman olacagımı😌

Tabı ondada umut oluyodur.. bu sefer Allahın izniyle pozitifi gorcez 💪🏻 Pozitif dusunelım pozitif olsun surecımız ❤️

Back
X