- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.921
Taze profumuza bak sen, şipşak çıktıEvt aslinda video da arkamizda çekiyormuş meger sonradan el sallayin dedi ama paylasmamis onu
Sen kan verdin mi değerin kaç?bana 2 tane embryo koydular acaba ikiz olur mu diye merak ettim degerden dolayı
Ben pazartesi yaptimistim 12.gum tekrsr test istemedi yuksek cikinca haftaya herhangi bi gun gel dediYok canım tek gördü doktor bakalım cuma tekrar gidicem ne dicek senin nezaman randevun
o arkadaşı biliyorum ben herşeyide bilio kendisi
Evt kekik ve adacayi ve biberiye ise yariyor
8. Gün ya bebeğim gayet güzel maşallahKızlar sonucum 72 çıkmışdusuk geldi bana ama normal mi acaba
Ben kendimi bilirimDeşifre etmek istememiştim seni
Aynen fiyatida ucar simdi onunTaze profumuza bak sen, şipşak çıktı
Aynı dr'a da gidiyoruz. Evet onun da maşallahı varo arkadaşı biliyorum ben herşeyide bilio kendisi
Ben yine başlicamEvt kekik ve adacayi ve biberiye ise yariyor
aman maşallah o arakadaşa isim vermeyim şimdi o bilsin kendiniAynı dr'a da gidiyoruz. Evet onun da maşallahı var
:) nerede hangi formda o arkadaş biraz ilham alalım :)1-2tane bile olsa yeter be kuzum bizede zaten 1tane lazm.forumda tek yumurtayla hamile kalan bacılar vr Gönlünü ferah tut .sayıya takılma 1olsun bizim olsun
o bilsin kendini söylemem:) nerede hangi formda o arkadaş biraz ilham alalım :)
Direkt aklıma o geldiAynen fiyatida ucar simdi onun
S sevgiliistanbul:) nerede hangi formda o arkadaş biraz ilham alalım :)
Canim cok üzüldüm. Sen de mi yurtdisindasin?Aynen oyle kesinlikle bi beta hcg sonucu almak bile en az Iki gun suruyo daha once 6 aylik kaybim olmustu suyum erken gelmisti ve bebek Birkac gun dayanmisti doktor Hic birsey yapmadi Sadece olmesini bekledi sonradan ogrenmistim tuekiyede rahim dikme bir cok sey yapiyorlarmis kesinlikle turkiye Cok daha iyi
Balımbalım alıntılayıp servgili istanbula sormuşun ozamn halem mi cvp versin ben anlamadımS sevgiliistanbul
Canım yanlış hatirlamiyorsam senin tek yumurta vardı, 5'e gitti ve tuttu dimi maşallah?
Tek canım zaten benm amh düşük 1 embriyo oluştu 5.güne onu transfer ettilertek gebelik mi var peki senin çift gebelik mi ?
Evet canım ilk tüp bebek tek embroS sevgiliistanbul
Canım yanlış hatirlamiyorsam senin tek yumurta vardı, 5'e gitti ve tuttu dimi maşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?