- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.901
he bakalım sordumCanım bu ilaçlar bir süre kullanılıyor. Lekelenmem geldiği için bıraktım ben . Bi sor istersen ama birak demezler büyük ihtimal, Bi de senin sadece aspirin benim hem aspirin hem iğne vardı
Verdm canım sonuç bekliyorumhe bakalım sordum
kan testini ne zaman vercen canım bugün
na test günü olarak bugün dedi dimi merkez . bana 11 inde ver dedilerVerdm canım sonuç bekliyorum
Aynen canım bana bugün yap demişlerdi. Bakalım hayirlsii heyecanla bekliyorumsa
na test günü olarak bugün dedi dimi merkez . bana 11 inde ver dediler
Çok heycanlı güzel sonucların olsun inşşşş <3
Verdm canım sonuç bekliyorum
sonuçmu bekliyon sensevimli aneyyy
Olur olur sıkıntı yapma benimde 8. Gün 227 çıkmıştı seninde o civarlarda olurdeğerin yüksek olmasından ziyade artışı önemli bence
Bakalım idrarda yükseliyor gibi her sabah bakıyorum . cuma belli olacak asıl kan değeri.
tek gebelik mi var peki senin çift gebelik mi ?Olur olur sıkıntı yapma benimde 8. Gün 227 çıkmıştı seninde o civarlarda olur
sonraki artışların kaç kaç olduOlur olur sıkıntı yapma benimde 8. Gün 227 çıkmıştı seninde o civarlarda olur
Ben hala kullaniyorum canim hicbir ilaci biraktirmadi corasprin de dahil genelde kanama olanlara biraktiriyorlarcoraspini ben bugün de attım . hemşireye sormayı unuttum ben ona devam diye mi .
belki benimde bırakmam gerekecek. tutunduktan sonra kan sulandırıcı kullanmanın mantıgı var mı sence?
Evet sen söyledikten sonra baktım. Senin tahlilini de paylaşmışEvt dun toren olmus sabri hoca ve ebru hoca prof olmuslar hatta cem hoca da paylaamis 3 prof bi merkez de falan diye
Senin tekdi demi canim benimde tek 12.gub 829 cikti asagi yukari 8.gun benimde 200 lerdeymis demekki.. bazen tek embrriyo bolunuyormus falanOlur olur sıkıntı yapma benimde 8. Gün 227 çıkmıştı seninde o civarlarda olur
Evt aslinda video da arkamizda çekiyormuş meger sonradan el sallayin dedi ama paylasmamis onuEvet sen söyledikten sonra baktım. Senin tahlilini de paylaşmış
Sonra birdaha kan istemedi canım 1 hafta sonra keseyi görmeye gittik bu cuma da kalp atışı inşallahsonraki artışların kaç kaç oldu
Yok canım tek gördü doktor bakalım cuma tekrar gidicem ne dicek senin nezaman randevunSenin tekdi demi canim benimde tek 12.gub 829 cikti asagi yukari 8.gun benimde 200 lerdeymis demekki.. bazen tek embrriyo bolunuyormus falan
kalp atışı ile kese arasında kaç gün oldu yani ?Sonra birdaha kan istemedi canım 1 hafta sonra keseyi görmeye gittik bu cuma da kalp atışı inşallah
Tek canım zaten benm amh düşük 1 embriyo oluştu 5.güne onu transfer ettilertek gebelik mi var peki senin çift gebelik mi ?
bana 2 tane embryo koydular acaba ikiz olur mu diye merak ettim degerden dolayıTek canım zaten benm amh düşük 1 embriyo oluştu 5.güne onu transfer ettiler
Bana da geçen adeti beklerkenKekik çayı söktürüyormu bak bunu bilmiodum.bende aspirin atıodum kolay sökülmek için)
Kim yaşattıysa o travmayı artıkAltında yatan sebep geçirdiği bir trawma olabilir
Deşifre etmek istememiştim seniOo arkadaş benimmm benim ooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?