- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.681
Ben transfer öncesi sabah akşam kullandım. Transfer sonrası günde 3 taneye çıktı. Şimdi lekelenme olunca günde 3 kere ikiser tane ye çıktıTransferden önce hergun kactane kullaniyordun canim? Ben iki tane, sabah ve gece olarak
yani ilk muayenede dr 10-15arası yumurta vr dedi onları büyütecek bu iğneler dedi.15tane iğnelerle büyüdü 15te 11i dolu çıktı 8döllendi 6donduruldu.Etkisi oldu mu pki iğneleri?
Bende merional ve gonal f kullandım gayet güzel sonuç aldıkMerional 150 kullansan var mı? Bugün dr yazdı 3 doz günde.. Bu iğneyi kullanıp yumurtası olan var mı?
Gözün aydın hibordan ben de kurtulmak istiyorumAynen canım hiboru ve aspriirni bıraktım. İnşallah tamamendir
Darısı en yakın zamanda sana o zmaanGözün aydın hibordan ben de kurtulmak istiyorum
Hayırlısı olsun bol bol kaliteli yumoşların olsun hayırlı haberlerin olsun inşallahBenim de yarin yumurta toplama bana da dua edin olur mu
Tamam canım yazarım inşallahBen senden 3 gün sonra transfer olmuşum beni de cumartesi çağırdı ama pek umudum yok valla duyacağıma dair. 5+5 oluyorum cumartesi.
Ondan sordum mutlaka bana da haber ver
Ayy İnşallah bende de işe yarar canımBende merional ve gonal f kullandım gayet güzel sonuç aldık
Hiç merak etmeyin zaten takip aşamasında olacağı için fayda olmazsa değiştirip başka verir muhakkak ama çoğu kişide faydası oldu sizde güzel sonuçlar alırsıniz inşallahAyy İnşallah bende de işe yarar canım
Sevindim senin adına canımyani ilk muayenede dr 10-15arası yumurta vr dedi onları büyütecek bu iğneler dedi.15tane iğnelerle büyüdü 15te 11i dolu çıktı 8döllendi 6donduruldu.
Canim hayirli haberlerini aliriz bol bol yumoslarin olur inshaAllahBenim de yarin yumurta toplama bana da dua edin olur mu
Yarar mrk etme cnm dr. Ultrasnda görmesede iğnelerle arkadan büyüyüp geliyorlar .tabikide yarayacaktr herkes aynı tedaviyi oluyor zatenSevindim senin adına canımİnşallah bende de işe yarar
Kortizonlu bir ilaç canım.Prednol ne hapi canim?k
Heralde vücut yabancı algılayıp embriyoyu atmasin diye bagisiklikla ilgili o amaçlı yazılan bir ilaç misPrednol ne hapi canim?
Cumartesi kontrole gideceğim yarın başlıyorum iğneye. Inşallah olumlu sonuç olur bende yazarımHiç merak etmeyin zaten takip aşamasında olacağı için fayda olmazsa değiştirip başka verir muhakkak ama çoğu kişide faydası oldu sizde güzel sonuçlar alırsıniz inşallah
Bende gonal d kullandim ve gayet iyi yumurtam olduAyy İnşallah bende de işe yarar canım
Ne zaman basladilar peki büyümeye,benimki transferden sonra farkettirdi. 5. GünümBen yaşıyorum arkadaşım koca koca oldu uçları dünden beri de acıyo
Yumurta rezervi çok az amh 0.01Yarar mrk etme cnm dr. Ultrasnda görmesede iğnelerle arkadan büyüyüp geliyorlar .tabikide yarayacaktr herkes aynı tedaviyi oluyor zatenyumurta rezervn nasl?ultrasnda muayenede bişey dedimi dr
EvetTransferden sonra estrofeme devam ettiniz mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?