- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.541
İnşallah yerlesmedir canım. Fitili günde 3 defa 2 tane at dedi. Uzanıyorum canım valla wc ye bile gitmeye korkuyorumYerlesmedir canım. Sulandiriciyi da kesmiş, devamı gelmez inşaallah. Fitili kaça çıkardı. Ayakların yüksekte uzan olur mu?
Yaptım pozitif cıktı şükürSeninle aynıyım bnde senden cesaret alırım belki yap kiz
Ayyy ne güzlYaptım pozitif cıktı şükür
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde inşallah kimsenin emeği boşa gitmesin çok zor gerçektenAyyy ne güzlşimdiden hayırlı olsn kandada guzl çıkar cnm o zman ınslah bi ben kaldım sanırım yapmayan
evt gayet iyiymişReglin 14.gunu gittigimde kalinlik 11.6 demisti rahimde 3 cizgi gorunuyo guzel demisti transfer de 19.gun olmusti normaldir herhalde bende pek anlamiyom ama
Evt son 5 gun kala igne ve prednol birde bi ilac daha vardi onlari eklemisti 19.gunde olmustukevt gayet iyiymiş14.gün iyi olmasına rağmen 19.gün yapması heralde ilaçlarla beslemek için.bilmiyrm valla yrn ne dicek bakalm
Hangimizde cesaret vardı kiEvet çıkar biliyrm ama inan yüreğim ağzımda hiç cesaretim yok
Ya siz transferden sonra nasıl yattınız ben sırt üstü yatmaya çalışıyorum hep ama diğer sağa sopa yatsam bişey olurmunvalla çol tevrubesizim bilemedim kiHayirli olsun transferin canim olmamistir guzelce istiraat et otelde biyere felan cikma bugunluk dinlen
Ucabilirsin bir sakincasi yok bende 3cu gunde ucmustumnişantaşından sabıhaya gidicem ordan trabzon sonra 2 saate arabayla inşallah birşey olmaz
çok şükür ki tuttu.Evt son 5 gun kala igne ve prednol birde bi ilac daha vardi onlari eklemisti 19.gunde olmustuk
Benim oyle olmuyo sadece ilk oldugunda az leke gibi gelir sonra hemen bikac saate yada en gec ertesi güne sökülür ☺☺ aynen genelde tam sokuldugunde kabul ediyorlar cunku rahim inceligi o zaman daha iyi anlaşılıyormuşçok şükür ki tuttu.bizimkide öle yapacak iğne ilaç eklicekmiş.birşwy sorcam sana benim her regl öncesi 2-3gün lekelenme olur sonra kırmızıya döner başlar.kimi dr damla başladığı gün sayıyor kimisi kırmızıya dönünce ben hiç regli günlerimi anlayamıyorum bu yüzden
Naptın canımSaat 5bucukta ultrasonum var inshaAllah
Progestan kullanıyorum günde 2 ama pazar günü elimdeki bitmişti pazar o yüzden alamadim pazartesi aldim ondanmi olmuştur sence ?Progesteron ne kullanıyorsun?
Hangi şehirdeki canım bursami İstanbul mukızlar bende yakın zamanda transfer oldum bahçecide şükür pozitif sonuç aldım darısı başınıza inşallah
benmde 5senedir reglm böyle oldu ameliyatlardan.ozamn benm yrn 11.gün oluyor kendimi çözememek ne garipBenim oyle olmuyo sadece ilk oldugunda az leke gibi gelir sonra hemen bikac saate yada en gec ertesi güne sökülür ☺☺ aynen genelde tam sokuldugunde kabul ediyorlar cunku rahim inceligi o zaman daha iyi anlaşılıyormuş
Canım lekeyi saymiyorlar tam olarak akışa geçince onu 1.gun saybenmde 5senedir reglm böyle oldu ameliyatlardan.ozamn benm yrn 11.gün oluyor kendimi çözememek ne garip
Canim valla yattim saga da solada pek fark etmiyo zaten o direnecek annesi sana simsiki yapisacak oYa siz transferden sonra nasıl yattınız ben sırt üstü yatmaya çalışıyorum hep ama diğer sağa sopa yatsam bişey olurmunvalla çol tevrubesizim bilemedim ki
Yaa ben leke gününden söyledim draCanım lekeyi saymiyorlar tam olarak akışa geçince onu 1.gun say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?