Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım opudan sonraki adet genelde bir hafta 10 gün içinde geliyor çoğu kişide böyle. Senin ilacın bitmesi ve adetin gelmesi yine bizimle aynı süreci bulacak. Erken değil yani opudan dolayı böyle oluyor.

Canım opudan sonraki adet genelde bir hafta 10 gün içinde geliyor çoğu kişide böyle. Senin ilacın bitmesi ve adetin gelmesi yine bizimle aynı süreci bulacak. Erken değil yani opudan dolayı böyle oluyor.
Opudan 10 gün sonra olsa 23. Günde adet olmuş olucam. Neyse hayırlısı bakalim

Gelsin de transfer heyecani başlasın senin için aramızda 1 hafta var o zaman

Gerçekten öyle doyduğumu hissetmiyorum böyle devam etmez inşallah
Yani benimki ilacı bırakana kadar devam etti. Bıraktığım an bitti resmen. Herkeste farklı bir etkisi oluyor sanırım. Benim çok çok net iştahımı açtı. Sağlıklı ve az kalorili şeyler yemeye özen gösterdim.

valla ben hiç kimseye söylemedim. işyerine de sürekli yalan söylüyorum izin hakkımı kullanıyorum falan filan derken bu günlere geldim sadece burdakiler biliyor tüp bebek yaptırdığımı :)
Bende ilk tedavide kimseye birsey dememiştim, sonra ki tedavide artık söylemek durumunda kaldım ama söyler söylemez çok kişi duydu. Saklamakta haklısın, millet olarak sır saklayamiyoruz

Bende buna inanıyrm 3 5 farketmiyo genetiği iyi ise rahım sahıplenıyo embrıyoyo

Bi de ana rahmi labdan her zmn daha iyidr labda yasaysmayan rahımde can bulacak belki
Aslında öyle kuzum tutacaksa tutacak ben de çok olumlu hissediyorum çok mucizevi ilerlediği için bizim sürecimiz belki de
Antibiyotikler genelde yapıyor canım zararlı bakterileri öldürürken vajinal bölgedeki yararlı bakterileri de öldürdükleri için hemen fırsatçı mantar enfeksiyonu oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…