- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.701
Canım opudan sonraki adet genelde bir hafta 10 gün içinde geliyor çoğu kişide böyle. Senin ilacın bitmesi ve adetin gelmesi yine bizimle aynı süreci bulacak. Erken değil yaniÇok erken ama adet olmak içinne ara dinlendi rahim? Tamam hatirladim benim bi arkadas da normal antibiyotik kullanmisti. Onda da mantar olmustu. Olabiliyor böyle seyler. Ben 3 gün kullanicam antibiyotigi yeter. Çünkü benim hep 3. Gün transfer yapmislardi o güne kadar iciyodum. Yeter demek ki
Opudan 10 gün sonra olsa 23. Günde adet olmuş olucam. Neyse hayırlısı bakalimCanım opudan sonraki adet genelde bir hafta 10 gün içinde geliyor çoğu kişide böyle. Senin ilacın bitmesi ve adetin gelmesi yine bizimle aynı süreci bulacak. Erken değil yaniopudan dolayı böyle oluyor.
Gelsin de transfer heyecani başlasın senin içinBilmiyorum oyle dedi bende daha olmadim adet ama hafifteb agrisi basladi sanki benim opudan sonraki 8.gunum bugun bat tarihide normalde 10 kasim bakalim gorucez ne zaman olacak zaten bu ilk kanama kimsayal adetmis diger adeti bekleyebiliyormus doktor kisiden kisiye degisiyormus yani
Evet canım bende 24.gun olmuştum sıkıntı yokOpudan 10 gün sonra olsa 23. Günde adet olmuş olucam. Neyse hayırlısı bakalim
Ne ara dinlendi ya bu rahimEvet canım bende 24.gun olmuştum sıkıntı yok
Inslalah hayirlisiylaGelsin de transfer heyecani başlasın senin içinaramızda 1 hafta var o zaman
Bende öyle yedim. Doyma duygumu yitirmiştim sankiKızlar estrofem kullanan kimler? Bende ilaca başladığımdan beri inanılmaz bir iştah var. Yarınlar yokmuş gibi yiyorum sonra midem ağrıyor. Var mı böyle olan
Gerçekten öyle doyduğumu hissetmiyorumBende öyle yedim. Doyma duygumu yitirmiştim sanki
Yani benimki ilacı bırakana kadar devam etti. Bıraktığım an bitti resmen. Herkeste farklı bir etkisi oluyor sanırım. Benim çok çok net iştahımı açtı. Sağlıklı ve az kalorili şeyler yemeye özen gösterdim.Gerçekten öyle doyduğumu hissetmiyorumböyle devam etmez inşallah
2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek canımCanım kaç embriyo transfer Edilecek kaçıncı gün embriyosu olacak
Yarih belli mi?2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek canım
Rahim hep dinlenik insallah gebelikte yorulacakNe ara dinlendi ya bu rahimönemli olan sökülmesi herhalde o zaman
9kasım pazartesiYarih belli mi?
Geçmiş olsun canımhayır yaptırmadım daha canımannem rahatsızlandı onunla uğraştık biraz o yüzden henüz ona vakit ayıramadım
valla ben hiç kimseye söylemedim. işyerine de sürekli yalan söylüyorum izin hakkımı kullanıyorum falan filan derken bu günlere geldim sadece burdakiler biliyor tüp bebek yaptırdığımı :)
BenKızlar estrofem kullanan kimler? Bende ilaca başladığımdan beri inanılmaz bir iştah var. Yarınlar yokmuş gibi yiyorum sonra midem ağrıyor. Var mı böyle olan
Bişey kalmamış hadi hayırlısı9kasım pazartesi
Bende buna inanıyrm 3 5 farketmiyo genetiği iyi ise rahım sahıplenıyo embrıyoyo
Aslında öyle kuzum tutacaksa tutacak ben de çok olumlu hissediyorum çok mucizevi ilerlediği için bizim sürecimiz belki deBi de ana rahmi labdan her zmn daha iyidr labda yasaysmayan rahımde can bulacak belki
Antibiyotikler genelde yapıyor canım zararlı bakterileri öldürürken vajinal bölgedeki yararlı bakterileri de öldürdükleri için hemen fırsatçı mantar enfeksiyonu oluşuyorCanim sendede varmikofi bende o adet sokturucu ve antibiyotik bittikten sonra alt bolgemde vajinamda asiri derecede kasinma oldu ilac yan etki yapmis mantar enfeksiyonu olmus dikkat et bugub doktorla konustumda bi krem onerdi onu kullaniyorum adet olacam sanki bi iki guna karnimda agrimaya basladi hafiften
Bak hiç o açıdan düşünmemistimRahim hep dinlenik insallah gebelikte yorulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?