- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.061
Çok güzel canım maşallahKizlar kan sonucum cikti cok şükür 829
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım maşallahKizlar kan sonucum cikti cok şükür 829
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah3. Gün çift embriyo ve transferin 10. Günü iki gün sonra tekrar kan vericem inşallah artar Allah isteyen herkese nasip etsin
Biraz dinlen bence hemen karar verme. Psikolojik durumun zaten belli eder ne istediğini birazcık zaman geçsin sadece.amin canım inş. eski yerde tek embriyom kaldı . onu mu kullaniiyim sil baştanmı başliyim bilemedim .
haklısın canım negatifi göreli daha 1 ay bile olmadıBiraz dinlen bence hemen karar verme. Psikolojik durumun zaten belli eder ne istediğini birazcık zaman geçsin sadece.
Maşallah canımm maşallah. Yüksek çıkacak diye hissediyordum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşaallah eee napıcaksın şimdi? Kese de 4 güne görünür. Ebru hanımla ne yaptınız? Ilk ultrasona da bakıcak mı?Kizlar kan sonucum cikti cok şükür 829
Embriyon hakkında bilgi al. Eğer gebelik vaad ediyorsa transfer ettir bence. Niye tereddüt ediyorsun canim?amin canım inş. eski yerde tek embriyom kaldı . onu mu kullaniiyim sil baştanmı başliyim bilemedim .
Allah razi olsun canim ebru hanimla ne yapalim konustuk cok sukur 1 hafta sonra kese dedi tekrar kana gerek yok dedionunla devam edersem 21 gub revizyon varmis kesek ve kalbi gormek isterim dedi bakalim bende evimiz uzak dedim ama kese ve kalbi ona gidicem yuksek ihtimal haftaya kese ondan sonraki hafta kallp dedi oyleMaşallah canımm maşallah. Yüksek çıkacak diye hissediyordum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşaallah eee napıcaksın şimdi? Kese de 4 güne görünür. Ebru hanımla ne yaptınız? Ilk ultrasona da bakıcak mı?
Yaa cok sagol canim Alalh razi olsunÇok güzel canım maşallah
Yaaaaa nasıl güzel masallhh gözünüz aydınKizlar kan sonucum cikti cok şükür 829
Alalh razi olsun canimYaaaaa nasıl güzel masallhh gözünüz aydın
Yaaa süper süper ay İnşallah yarın bana da böyle değerler nasip olurKizlar kan sonucum cikti cok şükür 829
Hadi gozun aydin canim cok sukur super cikmisKizlar kan sonucum cikti cok şükür 829
Sabah verdim saat 10 gibi de esim aradı onunkisi çıkmış e nabiza yansımış ben şok. Ama benimki çıkmamış. Sürüntuyu alan gıcık adam herkesin tek burnun deliğine soktu bi bana ikisine de soktu.3 4 gün nedir ya yuh yani sen ne zaman verdin sürüntü? Zorlandın mı benim çubuk burnumda kalmıştı
Embriyon hakkında bilgi al. Eğer gebelik vaad ediyorsa transfer ettir bence. Niye tereddüt ediyorsun canim?
Gözüm aydın canım kervanımıza hoşgeldin hayırlısı ile devam eder inşallah hepimizinKizlar kan sonucum cikti cok şükür 829
gözün aydın canım benim . benim de içimden pozitif geçiyordu dışa vuramasam da :)) hayırlı uğurlu olsunAlalh razi olsun canim
Amin hayirlisi olsun inslalah canim inslalah devami guzelce gelir saglikli dogumlar yaparizYaaa süper süper ay İnşallah yarın bana da böyle değerler nasip olur
Sagol canim Allah razi olsunYaaaaa nasıl güzel masallhh gözünüz aydın