• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar kan sonucum cikti cok şükür 😊😊829
Maşallah canımm maşallah. Yüksek çıkacak diye hissediyordum♥️🤩🤩🤩 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşaallah 🤲 eee napıcaksın şimdi? Kese de 4 güne görünür. Ebru hanımla ne yaptınız? Ilk ultrasona da bakıcak mı?

herkese merhaba ;

benim dondurulmus embrıyolarım var sımdı transfere hazırlık yapıyoruz . 17 aralıkta kontrolum var estrofem ve vıtamın kullanıyorum. bu sure zarfında nasıl beslendınız. nelere dıkkat ettınız. transfer sonrası neler yemek gerekır deneyımlı olan arkadaslar yazarsa sevınırım

Maşallah canımm maşallah. Yüksek çıkacak diye hissediyordum♥️🤩🤩🤩 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşaallah 🤲 eee napıcaksın şimdi? Kese de 4 güne görünür. Ebru hanımla ne yaptınız? Ilk ultrasona da bakıcak mı?
Allah razi olsun canim ebru hanimla ne yapalim konustuk cok sukur 1 hafta sonra kese dedi tekrar kana gerek yok dedi😊onunla devam edersem 21 gub revizyon varmis kesek ve kalbi gormek isterim dedi bakalim bende evimiz uzak dedim ama kese ve kalbi ona gidicem yuksek ihtimal haftaya kese ondan sonraki hafta kallp dedi oyle😊😊

3 4 gün nedir ya yuh yani 😑 sen ne zaman verdin sürüntü? Zorlandın mı 😁 benim çubuk burnumda kalmıştı 😂😂😂
Sabah verdim saat 10 gibi de esim aradı onunkisi çıkmış e nabiza yansımış ben şok. Ama benimki çıkmamış. Sürüntuyu alan gıcık adam herkesin tek burnun deliğine soktu bi bana ikisine de soktu.
Zorlanmaz olurmuyum adamin elini itiyodum adam cek elini diye bağırınca ayaklarımı çırpındım kurbanlık koyun gibi. Yok abi 2 kez test yaptırdım ikiside cok zordu. Uf kimse yaşamasın yaa😒😒

Embriyon hakkında bilgi al. Eğer gebelik vaad ediyorsa transfer ettir bence. Niye tereddüt ediyorsun canim?

valla canım geçen özelden de gönderdim ya sana 3.gün mü 5. günmü muhabbeti vardı. eski hastanedeki embriyolog 5.gün iyi kalite merak etmeyin dedi . şimdi ki doktorum son embriyom old.için 3.gün ve en kötü kalite olan kalmıştır diyor

toplam 3embriyom vardı 2 si transfer edildi negatifle sonuçlandı
o yüzden tereddütteyim

Back