• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.
Rahimlerde olanı ancak Allah bilir ayetini okusun diyorum kimin daha hayırlı olduğunu o mu bilecekmiş böyle şeyleri okumayın baktin kazara okudunuz Allah'a sığının burada fedakarlığın analigin bambaşka bir boyutu yaşanıyor o nereden bilecek

Aidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.
Bence hic kafa bulandirmaya gerek yok Rabbim biliyo bizim ne istediklerimizi cani verecek olan da alacak olan da o yuzden ben takmiyorum ben yoluma bakiyorum elimden geleni yapiyorum🤗🤗Zekeriya (a.s) 70 yasinda iken istiyor Rabbim.veriyor bende hep onun duasıyla dua ediyorum Rabbim verecekse can kan ol der olur gerisi sebepler zinciri..

« رَبَّهُ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ »Anlamı: “Ey Rabbim! Bana katından temiz bir soy ihsan eyle, şüphesiz sen duayı işitensin
« رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Anlamı: “Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın

Dualrimizda eksik etmeyelim🤗🤗

Kitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mı 🤔🤗 ama yine de yolunun yolcusuyuz 😍 ben 3 günlük yapmistim ama üçüncü günün sonunda oruk (icli köfte) mantı corbasi vs ağır etli yemeklere dayanmıştm 🤣 bağırsak düğümlemesi olmadı ama cok yanlıştı.. 36 saatlik de cok yaptım. Kan grubuma uygun beslendigimde de hic kabız olmadım Ahmet apa'yi biliyorsan onun yöntemiyle de 13 kg vermiştim. Velhasıl uyandık sayesinde inşallah bi daha uyumayız🤲🤲
Kim hayırsız evlat ister ki? Bilimi red ediyor bunlar ya etkilenmeyin. Okurken şok oldum. O zaman hiç bı hastalıkta tedavi görmeyelim öyle ölümü bekleyelim🤦

Rahimlerde olanı ancak Allah bilir ayetini okusun diyorum kimin daha hayırlı olduğunu o mu bilecekmiş böyle şeyleri okumayın baktin kazara okudunuz Allah'a sığının burada fedakarlığın analigin bambaşka bir boyutu yaşanıyor o nereden bilecek
Aynen okdr normal yolla doğan sapık tecavüzcü katil hırsız var bunu kimse bilemez.Allaha sıgınmak tan güzeli yok🥰

Ne güzel 👍sen hangi aşamadasın transferin olmusmuydu bana oksapar verdi kan sulandirici olarak hibor, enox ,clexone de kullanabirsin dedi hepsi iğne tabi bunların hiçbiri yoksa sadece coraspin varsa sana gerçekten kan sulandirici olarak sadece coraspin yazmış canım şanslısın
Transfer günü dahil bu gün 7.gun. bu ilaçların hiç biri yok bende sadece coraspin var canım. Ben neden diye de sormadım. Çoğu şeyi de burda sizlerden öğrendim zaten ☺️

Bence hic kafa bulandirmaya gerek yok Rabbim biliyo bizim ne istediklerimizi cani verecek olan da alacak olan da o yuzden ben takmiyorum ben yoluma bakiyorum elimden geleni yapiyorum🤗🤗Zekeriya (a.s) 70 yasinda iken istiyor Rabbim.veriyor bende hep onun duasıyla dua ediyorum Rabbim verecekse can kan ol der olur gerisi sebepler zinciri..

« رَبَّهُ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ »Anlamı: “Ey Rabbim! Bana katından temiz bir soy ihsan eyle, şüphesiz sen duayı işitensin
« رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Anlamı: “Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın

Dualrimizda eksik etmeyelim🤗🤗
AMİN🥰 Allah var gam yok. insan oğlu okadar ihsani bilgiye sahip olsa arşa çıkardı.Herşeyin hayırlısını diliyoruz zaten.hayırsızı kim ister kendi için.biZ derdimize derman aradık derman da Allah ta. Derdi çekmeyende bikmez bizim halimizi buda bizim sınavımız🥰🌷

Bu kadının kitabını okuyup kemoterapiyi reddeden kanserden hayatını kaybeden bir öğretmen vardı Bursa'da duymuşsunuzdur. Kan ve organ naklinin günah olduğunu söyleyen kanser 10 gün aç kalınca geçer diyen biri. Allah aşkına bu kadın ne dese inanmam ben. Üzmeyin tatlı canınızı

Bu kadının kitabını okuyup kemoterapiyi reddeden kanserden hayatını kaybeden bir öğretmen vardı Bursa'da duymuşsunuzdur. Kan ve organ naklinin günah olduğunu söyleyen kanser 10 gün aç kalınca geçer diyen biri. Allah aşkına bu kadın ne dese inanmam ben. Üzmeyin tatlı canınızı
Yuh ciddimisin duymamıştım daha önce.cahillikte nirvanaya ulaşçaklar.hasbinallahh

Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil mi 😔
Benimde oyleydi sonra 9 toplandi canini sikma onemli olan yumurtaların dolu kaliteli olmasi canim
[/QUOTE]
Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil mi 😔

Benim 4 follikul gozuktu catlatma ignesinden sonra cogaliyor demekki geriden gelenlerde buyuyor 8 tane toplandi toplam korkma canim gayet iyi gidiyor seninkiler
[/QUOTE]
İnşallah canım ya

Back