• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay yok daha neler 😅 herşey normal şuan. Yavaş yükselme yok. Enfeksiyon olsa ateş illa ki olurdu diye düşünüyorum. Kulaklarında sıkıntı var mı? Soğan suyu damlatabilirsin kulaklarına 🤓 illa buram buram soğan kokutucam seni 😅😅😅 p.tesi mi kan vericeksin bidaha?
🤣🤣🤣 Soğana karşı değilim asla bayılırım hatta damlatmisligim vardir sogan kantaron yagi 😂 kulak cok şükür problem yok dedim ya o olsa cok zor atlatiyorum çok şükür Rabbime olmaz inşallah yani 😁

Yerleşiyor bebişin 12. Haftaya kadar sürmesi normal tatlım. Kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok rahat olabilirsin
Benim bildiğim kötü belirti kanama. 9 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin. Hiç ağrım sızım olmadı. Aksine halsizliğim gitmişti bide hafif bulantılarım vardı geçti. Yani kötü bişey genelde belirtilerin gitmesi oluyo.
Ayy kötü bişey olmasın da ağrım sizim olsun razıyım ben. Saat de geç oldu korktum.allah razı olsun kızlar. Hepimiz bebeklerimize kavusalim sağlıkla 🙏

Ayy kötü bişey olmasın da ağrım sizim olsun razıyım ben. Saat de geç oldu korktum.allah razı olsun kızlar. Hepimiz bebeklerimize kavusalim sağlıkla 🙏
Benim kuzenimin çok sancılı geçer ilk 3 ayı. Geceleri hiç uyuyamadığından bahsederdi hamileyken. 4 tane doğurdu maşallah. Hiç de kaybı yok. Hepsinde de aynı durumu yaşadı. Endişeni anlıyorum ama korktuğun gibi bişey yoktur rahat ol 😊

🤣🤣🤣 Soğana karşı değilim asla bayılırım hatta damlatmisligim vardir sogan kantaron yagi 😂 kulak cok şükür problem yok dedim ya o olsa cok zor atlatiyorum çok şükür Rabbime olmaz inşallah yani 😁
Zorla iyileştiricez seni bu gece 😂😂😂 reçete vere vere, yapmadan şifa bulucaksın gibi bir his var içimde 😝😝😝

Benim kuzenimin çok sancılı geçer ilk 3 ayı. Geceleri hiç uyuyamadığından bahsederdi hamileyken. 4 tane doğurdu maşallah. Hiç de kaybı yok. Hepsinde de aynı durumu yaşadı. Endişeni anlıyorum ama korktuğun gibi bişey yoktur rahat ol 😊
Neresinden tutarsan tut anaların hakkı bu yüzden ödenmez ya zaten.. Her yönüyle fedakar.. Canım anneler ♥️ Allah kıymetimizi bilen evlatlat versin bizlere cok amin🤗

Neresinden tutarsan tut anaların hakkı bu yüzden ödenmez ya zaten.. Her yönüyle fedakar.. Canım anneler ♥️ Allah kıymetimizi bilen evlatlat versin bizlere cok amin🤗
Aynen öyle yavrum, daha anne karnındayken başlıyor. Rabbine de ana babasına da nankör olmayan evlatlar nasip etsin Allah'ım inşaallah hepimize

Ay hadi inşallah öyle olur😁 senden güzel anne olur şifacı anne hemen iyileştiriverirsin sen yavrunu 😍 anladığım kadarıyla dogalliktan da yanasın 😘
Benim bakış açım biraz farklı hastalıklara karşı. Aidin salih bilmem bilir misin? Kitabını okuduktan sonra yaşam şeklimi değiştirdim elimden geldiğince. Dilerim iyi bir anne olabilirim 😊 çocuk dr'u bile şimdiden hazır 😅 prof mustafa aydın. O da ilac konusunda benden beş beter 😅

Sen de pıhtılaşma sorunu mu var? Niye o kadar çok kan sulandırıcı verdi dr?
Abla öyle bir sorunum olup olmadığını bilmiyorum hiç araştırılmadı doktor transferden sonra başlattı direk ama sanırım kalp atışını duyunca bıraktıracak emin de değilm

Var cnm sımdı kahverengi pecete ye silince. Cok az leke seklinde 2 gundur devam edio gecen pazartesi basladı. Doktor tup bebeklerds normal oldugunu soledı fitili 4 cıkardı ekstra ıgne falan gerek yok dedı
Ben iğne de kullanıyorm günde 4 tane fitil de canım benım doktor da ısrarla normal endişe etme diyor

Back