• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bugün adetim bitti kan testi verdim sıfırlanmış değerim 0.100 olmuş merkezle görüştüm Bi dahaki adetinle gel dediler Aralık sonu gibi adet olsam ocağın 20 sini bulucak 2. transferim şimdiden gün saymaya başladım 🙏🏻😅🥰
Süper haber, gelsin bebişler sağlıklı sağlıklı💕🥰ben de ocakta olur muyum ki🙄 herşey muamma, hapları boşuna yutmuyorum inşallah.

Süper haber, gelsin bebişler sağlıklı sağlıklı💕🥰ben de ocakta olur muyum ki🙄 herşey muamma, hapları boşuna yutmuyorum inşallah.
Ay hadi inşallah bebişler dedin ikisi de tutar inşallah 🥰🙏🏻🙏🏻 seninde olur inşallah ocakta hep birlikte bekleriz süreci

Hadi inşallah bakalım 🙏🏻🥰 sen de durumlar nasıl kaçıncı günündesin nasıl gidiyor
Ben de durumlar iyi değil. Doktor ile embriyolog kalan 2 yumurtayi 5. Güne götürmek istemişler ama olmamış. Anlayacağın tutmazsa hiç yumurtam kakmadi. Onun dışında iyiyim, transferden 2,5 gün geçti. Her hangi bir his yaşamıyorum. Sanki içimde birşey yok gibi.

Evet canım ya 😔 ama önemli olan senin sağlığın şükür evde atlattın şimdi enerjini toplama zamani 😍🙏🏻 adetin ne zaman gelicek düzenli mıdır
Düzenli hic şaşmaz. Ama geçen ay opu oldu ve erken geldi ya. Eğer son adete göre gelirse 14'ünde olucam. Yok eski düzene dönerse 19'u gibi canim. Daha 5 aralık. Günler geçmiyor 🤪

Ben de onu yazicaktim canim o kadar yogun sogan zararli olabilir tam emin degilim yine de ama bilemedim
Yoğun soğan dediğin 1 adet orta boy soğan. Köfteden kuru, taze fasülyeye, et kavurmaya, mercimeğe yere göğe her yere konan soğan alt tarafı. alkalonshem alkalonshem limon da söktürücü beybi ve mikropkıran. Temizlikte bile kullanıyoruz malum.

Gecer gecer inanki ben daha dun transfer olmus gibiyim 10 gub oldu🤣🤣
Oh maşallah keyifler gıcır 😎 daha 10 gün adete var. Adetin 18. Günü transfer olsa, etti mi sana 28 gün. Sonuç zamanını saymıyorum bile. 1 ay var daha 😑 ben sonuç alana kadar senin göbüşler çıkar 🤩

Ben de durumlar iyi değil. Doktor ile embriyolog kalan 2 yumurtayi 5. Güne götürmek istemişler ama olmamış. Anlayacağın tutmazsa hiç yumurtam kakmadi. Onun dışında iyiyim, transferden 2,5 gün geçti. Her hangi bir his yaşamıyorum. Sanki içimde birşey yok gibi.
Hadi ya tüh inşallah gerek kalmaz diyelim bu tutsun yeterki 🙏🏻🙏🏻 his olmuyor zaten insana öyle geliyor sanki bi işlem bişey yapılmamış bomboş gibi ama öyle olmuyor hiç belli olmuyo yaşanılan tüö hisler falan hep ilaçların etkisi bir kaç gün sonra adet ağrısını hissedersin zaten

Back