- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.601
Canım tüplere koyuyorlar. Benim de 4 embriyom vardı, 2 şerli olucak şekilde 2 tüpe koymuşlardı. O zaman ege üniversitesinde tedavi oluyordum. 2 si i.in 450 tl civarı para ödedim. Ancak, ege cözdürürken de tüp basına 215 tl çözdürme ücreti aldı. Fazla embriyo çözülünce transfer etmezlerse, gelişim iyiyse tekrar donduruyorlar sorun olmuyormuş. Şimdi özeldeyim, burda hiç embriyo dondurmadım, hazırladı tasıdım, ancak başka birine dondurma ücreti 100 dolar derlerken duydum.Acaba her embriyoyu farkli kablara mi koyuyorlar öyleyse
Sperm sayısında sorun yoktu. Morjoloji 2, ileri hareketlilik 0'dı. Hareketlilik anladığım kadarıyla spermin kalitesini gösteriyor. Bizim bu 3. Denememiz. Eşimin dr.u da madem 3, o zaman içeriden alalım. Daha kaliteli ve hasarsız olur dedi. Ben başarısız tüp bebek denemelerinde bunu öneriyorum dedi. Haklı da cıktı. Hocamıza güvenim sonsuzdu zaten.sizin sperm sayısı ve ileri hızı kaçtı ? doktorun tese yapmasındaki ana mantıgı merak ettim
oo maşallah çok güzel sayıKızlar hastaneden çıktık şimdi14 yumurta toplanmış 12 tanesi olgunmuş, şükürler olsun inşallah çok güzel döllenirler
Hayirlisi olsun hakkinizda insallah guzel haberlerinizi alirizevet donduruldu . yaştan dolayı 2 yi hakediyorum ama doktorum her zaman için 1 embriyo tercihimdir dedi. ben de tek embriyo transfer ediyorum
vayy hiç duymamıştım bunu. Sperm çıkışı olanlara da tese yapıyorlar demek ki. Benim eşimin sayıları çok düşük (200 bin) morfoloji bakılamıyor bileSperm sayısında sorun yoktu. Morjoloji 2, ileri hareketlilik 0'dı. Hareketlilik anladığım kadarıyla spermin kalitesini gösteriyor. Bizim bu 3. Denememiz. Eşimin dr.u da madem 3, o zaman içeriden alalım. Daha kaliteli ve hasarsız olur dedi. Ben başarısız tüp bebek denemelerinde bunu öneriyorum dedi. Haklı da cıktı. Hocamıza güvenim sonsuzdu zaten.
kofi siz nerde tedavi görüyorsunuzSperm sayısında sorun yoktu. Morjoloji 2, ileri hareketlilik 0'dı. Hareketlilik anladığım kadarıyla spermin kalitesini gösteriyor. Bizim bu 3. Denememiz. Eşimin dr.u da madem 3, o zaman içeriden alalım. Daha kaliteli ve hasarsız olur dedi. Ben başarısız tüp bebek denemelerinde bunu öneriyorum dedi. Haklı da cıktı. Hocamıza güvenim sonsuzdu zaten.
Sperm sayısında sorun yoktu. Morjoloji 2, ileri hareketlilik 0'dı. Hareketlilik anladığım kadarıyla spermin kalitesini gösteriyor. Bizim bu 3. Denememiz. Eşimin dr.u da madem 3, o zaman içeriden alalım. Daha kaliteli ve hasarsız olur dedi. Ben başarısız tüp bebek denemelerinde bunu öneriyorum dedi. Haklı da cıktı. Hocamıza güvenim sonsuzdu zaten.
Evet anliyorum seni herkes herseye karismasa ne guzel olacak hayirlisi olsun insallah hakkinizdaIlk tüp bebek kararını artık insanlar sussun diye yaptırdıkçünkü güzel bir hayatımız var. Rabbim istediği zaman verir diye düşünüyoduk. Yani çocuk eksiklik değildi bizim için. O derece yıldırdılar baştan bide sebepsiz diye bildiğimiz için sıkıcı bi durum değildi.
Hayirli olsun cok guzel bir haber hersey gonlunuzce olsunKızlar hastaneden çıktık şimdi14 yumurta toplanmış 12 tanesi olgunmuş, şükürler olsun inşallah çok güzel döllenirler
Bu çok güzel haber gözün aydın canım. Inşaallah güzel güzel giderler 5. GüneKızlar hastaneden çıktık şimdi14 yumurta toplanmış 12 tanesi olgunmuş, şükürler olsun inşallah çok güzel döllenirler
amin inş. canımHayirlisi olsun hakkinizda insallah guzel haberlerinizi aliriz
Aminn ama kurtuluş yok ki bu insanlardan. Bi tane olsa 2.'yi soruşacaklar. Bide çocuk yok diye Allah üçüz versin demiyolar mı deliriyorumEvet anliyorum seni herkes herseye karismasa ne guzel olacak hayirlisi olsun insallah hakkinizda
Riski olur mu kitamamdır. ilk de sperm varsa bunu denemiyorlar o yüzden merak ettim :) ve cok sevindim adınıza. bizim sayımız cok az bende tese düşünürdüm . ama eşimin şuan tek testisi kaldıgı için ona zarar verecek bi durum olsun istemiyorm
Evet dengesizler cok o yuzden kulaklari onlara karsi tikamak lazim oda elde degil malesefAminn ama kurtuluş yok ki bu insanlardan. Bi tane olsa 2.'yi soruşacaklar. Bide çocuk yok diye Allah üçüz versin demiyolar mı deliriyorum
valla ben hiç kimseye söylemedim. işyerine de sürekli yalan söylüyorum izin hakkımı kullanıyorum falan filan derken bu günlere geldim sadece burdakiler biliyor tüp bebek yaptırdığımı :)Evet dengesizler cok o yuzden kulaklari onlara karsi tikamak lazim oda elde degil malesef
evet onu kullanan ben oluyorum:)) göbek te de aynı durumda oluyor ki eğilemiyorum oturamıyorum taş gibi bildiğin ama popoya göre çok çok daha iyi . napiyim canımdan kıymetli değil ya.para bir şekilde gelir öenmli olan sağlık . bir de ben kimseye söylemediğim için çaktırmam açısından göbekten vurulan daha iyi :)Kızlar bahsetmiştim bu progestan iğneler çok canımı yakıyor diye. Perşembe günü transfer olucam nasıl yaticam sırtüstü falan bunu düşünüyorum kaç gündür. Bugün doktora söyledim çok perişanım başka bir çaresi yok mu bunun dedim. Prolotex diye bir iğne varmış göbekten vuruluyormuş sabah akşam şeklinde. Bir oh çektimsonra bu iğneleri sgk karşılamıyor haftalık 300 tl civarı maliyeti olur dedi ( bildiğim kadarıyla transferden sonra da epey bi süre kullanılıyormuş ) Sadece teşekkür ettim o an şuan bakıyorum ağrılarım hafiflemiş gibi bana sanki bi rahatlama geldi ( Hesaplıyorum aylık 1.200 tl oluyor iğne maliyeti) Düşündükçe inanın ağrı mağrı kalmıyor artık
tese nin de riski var . herseyde oldugu gibi. mesela kadında ignelerde karında su toplama falan olabiliyır.Riski olur mu kimeni çıkışı varsa tesa da yapabilirler. Yarmadan yapiyolar
hayır vermedi 12 günlük süresi var dedi 12günü geçerse iletişime geçelim dediGeçmiş olsun canım Allah şifa versin anneciğine. Sana adet söktürücü vermedi mi dr.un?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?