- 19 Ekim 2020
- 134
- 117
- 18
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.581
Ben bu tüp bebek olayına yeni girdim yumurta dinlenmesi nedir çok bilemiyorum. Benden de 11 yumurta toplandı bu ay normalde transfer yapılacaktı ama hoca e2 ve prog değerine göre eğer kaliteliyse 2 ay bekletebilirim dedi. Orta kaliteyse çözdürüp dondurmam transfer yaparım dedi. Biraz üzüldüm biliyorum ki Rabbim ne derse vardır hayır ama e tabi insanızSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim
KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ
KULLANICI ADI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ @szryk
5 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB. 17 KASIM 2020 - @berenbade
11 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 20 KASIM 2020 - @Cemos9406
23 EKİM 2020 TEK EMBRİYO 1 KASIM 2020 NEGATİF @senasu1
2 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 11 KASIM 2020 - @Kavsss
4 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO
/ 3. GÜN EMB.16 KASIM 2020 - @Nosking
16 KASIM 2020 TEK EMBRİYO
/ 5. GÜN EMB.29 KASIM
2020- @Edalimon 6 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 19 KASIM 2020 - @Es3424 21 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 3.GÜN EMB. - - @MuhendisYas 6 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO
/ 5.GÜN EMB.19 KASIM
2020- @tugbis_5200 31 EKİM 2020 TEK EMBRİYO
/ 5.GÜN EMB.10 KASIM
2020- tosbaga 5 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5. GÜN EMB. 17 KASIM 2020 -
canım benim 5.gün embriyosu olacak transfer günü için regl bekliyorumYa canım benim Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur. Aşılama ile bir düşük bir kimyasal hikayem var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünSenin nasıl kaçıncı gün kaç yumurta transfer olacak?
Amin canım inşaallah. Allah hepimizin kucagini doldursun. Evlat hasretiyle yanan durumu olmayan kullarina da bizimle beraber nasip etsinInsallah allah hepimizin gonlune gore versin
hayır yaptırmadım daha canımCanım ne yaptın, yaptırdın mı gebelik testi?
hayırlısı olsun canım benimmmBen bu tüp bebek olayına yeni girdim yumurta dinlenmesi nedir çok bilemiyorum. Benden de 11 yumurta toplandı bu ay normalde transfer yapılacaktı ama hoca e2 ve prog değerine göre eğer kaliteliyse 2 ay bekletebilirim dedi. Orta kaliteyse çözdürüp dondurmam transfer yaparım dedi. Biraz üzüldüm biliyorum ki Rabbim ne derse vardır hayır ama e tabi insanız
AyrıcaBen bu tüp bebek olayına yeni girdim yumurta dinlenmesi nedir çok bilemiyorum. Benden de 11 yumurta toplandı bu ay normalde transfer yapılacaktı ama hoca e2 ve prog değerine göre eğer kaliteliyse 2 ay bekletebilirim dedi. Orta kaliteyse çözdürüp dondurmam transfer yaparım dedi. Biraz üzüldüm biliyorum ki Rabbim ne derse vardır hayır ama e tabi insanız
hayırlısı
Amin cok zor gercekten bir tek yasayan anlar halden bide şu cevre baskısi olmasa herkesin yok mu niye yok sorulari beni benden aliyorAmin canım inşaallah. Allah hepimizin kucagini doldursun. Evlat hasretiyle yanan durumu olmayan kullarina da bizimle beraber nasip etsin
Cift embriyo neden riskli demiski aslinda daha da iyi şansimiz yari yariya cikiyorkızlar çift embriyo riskli olduğundan benim dr.her zamaan tek embriyoyu öneriyor. bununla ilgili bilgisi olan var mı
Olur inşaallah. Allah gönlüne göre versin canımOldum canım aldım bebişim tutunur inşallah. Transferi yaptıkları yer çok soğuktu birazda beklettiler çok üşümüştüm. Ee birazda öncesinden uykusuzluk olunca gelip yemek yiyip hemen yattım. Zaten hastneden çıkmam 7 di. İdrara çok sıkışıklık dediklerine hiç bakmayın çok sıkışık olmadığım halde doktor rahime ulasamadi bir bardak kadar bosalttirdi. Abdestliydim onun bozulmasına üzüldüm duamı eksik etmedim ama inşallah sonuç güzel olur bakalım.
Cift embriyo neden riskli demiski aslinda daha da iyi şansimiz yari yariya cikiyor
Tese ile alınan spermler tabii ki de daha kaliteli oluyor. Aldıkları noktada 4 kat daha az dna hasarı oluyormuş ve çok tazeler. Bizim sperm çıkışı olduğu halde dr tesa yaptı. Yani enjektörle cekti. Hareketlilik 0 normalde ama çektiği sperm hareketli. Hatta isyerseniz spermi donduralım dediler. O derece yani. Eşim de senin aldigin vitaminlerden kullandi ek olarak emodeks ve keciboynuzuyla çörek otu yağı. Bunları da dr önerdi. Ve benim iğnelere basladigim gün eşim de klomene başladı. Toplama gününe kadar hergün iç dedi dr.upembiş sana bişey soracagım . sperm sayıları cok az olunca da bazen tese öneriyorlar.
bizim canlı sayımız 600 bin civarı morfoloji iyi dediler en son .
tesedeki spermler daha mı kaliteli oluyor. sayı az oldugunda.
bu arada eşimin fsh değeri yüksekti. dün hormonlarını verdi. fsh lh ve tümöt markırları çok şükür normal değerler arasında.
eray hoca bize promen k vermişti. 2 inci kutuyu alıcaz şimdi. bende dna hasarına karşı teatrıo ve ımpry baslamıştım eşime . bir gün birini birgün birini alıyor. çok iyi geldigini hissediyoruz. çünkü sakalları bile böyle daha sert çıkıyor.
:)
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin anneciğine. Sana adet söktürücü vermedi mi dr.un?hayır yaptırmadım daha canımannem rahatsızlandı onunla uğraştık biraz o yüzden henüz ona vakit ayıramadım
Peki digerlerini donduracak mi ne yapacak genelde yas sinir var galiba 30 yas uzerine cift embriyo veriyolarbilmiyorum ki . dr.vardır bir bildiği dedim tek yapıyorum bende
evet donduruldu . yaştan dolayı 2 yi hakediyorum ama doktorum her zaman için 1 embriyo tercihimdir dedi. ben de tek embriyo transfer ediyorumPeki digerlerini donduracak mi ne yapacak genelde yas sinir var galiba 30 yas uzerine cift embriyo veriyolar
Ilk tüp bebek kararını artık insanlar sussun diye yaptırdıkAmin cok zor gercekten bir tek yasayan anlar halden bide şu cevre baskısi olmasa herkesin yok mu niye yok sorulari beni benden aliyor
Tese ile alınan spermler tabii ki de daha kaliteli oluyor. Aldıkları noktada 4 kat daha az dna hasarı oluyormuş ve çok tazeler. Bizim sperm çıkışı olduğu halde dr tesa yaptı. Yani enjektörle cekti. Hareketlilik 0 normalde ama çektiği sperm hareketli. Hatta isyerseniz spermi donduralım dediler. O derece yani. Eşim de senin aldigin vitaminlerden kullandi ek olarak emodeks ve keciboynuzuyla çörek otu yağı. Bunları da dr önerdi. Ve benim iğnelere basladigim gün eşim de klomene başladı. Toplama gününe kadar hergün iç dedi dr.u
Gözünaydin canımKızlar hastaneden çıktık şimdi14 yumurta toplanmış 12 tanesi olgunmuş, şükürler olsun inşallah çok güzel döllenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?