Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben bu tüp bebek olayına yeni girdim yumurta dinlenmesi nedir çok bilemiyorum. Benden de 11 yumurta toplandı bu ay normalde transfer yapılacaktı ama hoca e2 ve prog değerine göre eğer kaliteliyse 2 ay bekletebilirim dedi. Orta kaliteyse çözdürüp dondurmam transfer yaparım dedi. Biraz üzüldüm biliyorum ki Rabbim ne derse vardır hayır ama e tabi insanız

canım benim 5.gün embriyosu olacak transfer günü için regl bekliyorum

hayırlısı olsun canım benimmm

Ayrıca

kızlar çift embriyo riskli olduğundan benim dr.her zamaan tek embriyoyu öneriyor. bununla ilgili bilgisi olan var mı

Bu olağan bir süreç mi? Bugün toplandı yumurtalarım eve geldim görmediğim saçma rüya kalmadı rüyamda tekrar yumurta toplatmaya gidiyordum ama durağı kaçırmışım bir sürü şey Gerçekten büyük imtihanmış Allah size de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.

Olur inşaallah. Allah gönlüne göre versin canım

Tese ile alınan spermler tabii ki de daha kaliteli oluyor. Aldıkları noktada 4 kat daha az dna hasarı oluyormuş ve çok tazeler. Bizim sperm çıkışı olduğu halde dr tesa yaptı. Yani enjektörle cekti. Hareketlilik 0 normalde ama çektiği sperm hareketli. Hatta isyerseniz spermi donduralım dediler. O derece yani. Eşim de senin aldigin vitaminlerden kullandi ek olarak emodeks ve keciboynuzuyla çörek otu yağı. Bunları da dr önerdi. Ve benim iğnelere basladigim gün eşim de klomene başladı. Toplama gününe kadar hergün iç dedi dr.u

Amin cok zor gercekten bir tek yasayan anlar halden bide şu cevre baskısi olmasa herkesin yok mu niye yok sorulari beni benden aliyor
Ilk tüp bebek kararını artık insanlar sussun diye yaptırdık çünkü güzel bir hayatımız var. Rabbim istediği zaman verir diye düşünüyoduk. Yani çocuk eksiklik değildi bizim için. O derece yıldırdılar baştan bide sebepsiz diye bildiğimiz için sıkıcı bi durum değildi.

sizin sperm sayısı ve ileri hızı kaçtı ? doktorun tese yapmasındaki ana mantıgı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…