• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

yani birçok forumda okudum .devlet acile gidenlere iğneyi kestiren çok dr olmuş.kan pıhtılaşman varsa zaten bırakmamalısın.ama tedbir amaçlı ssk drlarınada bi görünsen iyi olur.
Çarşamba günü tekrar randevum var zaten canım o zaman kadar devam edeceğim sonrasına karar verir heralde

Yaa 🤔🤔 peki kuzum soğan antibiyotik özellikli. Bu da ilac kategorisine girdigi için şuan yapmam pek doğru olmaz. Normalde ben sarimsak yutarım yatmadan önce o da cok etkili onu bile yapamıyorum şuan. Zaten şuan bebek mikrop tanesi gibi maazallah 🥴
Ben de onu yazicaktim canim o kadar yogun sogan zararli olabilir tam emin degilim yine de ama bilemedim

Kızlar size bir şey soracağım bu progestron iğneyi sabah vuruldum vurulduktan sonra yani akşam saat 18:30 gibi bana bir ateş bastı yanaklarım al al birazda mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal oldu acaba aranızda bu belirtileri yaşayan var mı?
Ben hergün vuruluyorum böyle şeyler olmadı canım

Kizlar selam
Sali gunu yumurta toplama islemim oldu ve pco var bende
34 yumurta toplandi 20 tanesi toplandi
Sizde nasil oldu 5. Gune kac embriyo kaldi
Gun gun azalma nasildi onu merak ediyorum aslinda
Cevaplarsaniz cok sevinirim
Bende de var az bişey pco 24 toplandı 15 i dolu çıktı 7 tane döllendi 3 tane 5. Güne çıktı donduruldu 1 transfer edildi kimyasal gebelik

İyi akşamlar Her Acıbademde fiyatlar aynı mı acaba? Bülent Tıraş olduğu için daha mı pahali nasıl
Merhaba, diğer hastane fiyatlarını bilmiyorum açıkçası. Ben sadece oraya gittim başka bir yere fiyat sormamıştım. Bir de asıl pahalı tutan kısmın ilaçlar olduğunu düşünüyorum, gerisi üç aşağı beş yukarı benzerdir diye tahmin ediyorum.

Back