• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benden 17 yumurta toplandı 15 i döllendi 7 si 5. Güne 2 tanesi 6. Günde blast oldu. Toplam 9 tanesi blast. Şişliyi çok araştırdım aynı zamanda bahceciyide. Ön görüşme için ikisinede gidecektim önce şişli nasip oldu ve orada kaldım daha gerek duymadım ön görüşme için bile. Bence yaşla ilgilidir dediğiniz şey sonuçta yumurta kalitesi yaşla beraber düşüyor. Dondurulmuş yoksa bahcecide, dediğiniz gibi yapabilirsiniz yaza
Ankara memoriali inceliyorum da..doktoru da inceledim instagramdan Aygül demirol baya ünlüymus memoriallerin laboratuvarları hep aynimidir acaba..standartmidir

Çok iyi kaliteler tutmazken ortalar oluyor ben iyi dedilerse iyidir deyip düşünmeyi bıraktım 😀
Gecen arkadasın 3bc tuttu yani kotu kalite. C olması kotu kalite bir emb oldgnu gosterıyo. Aynen dediğin gbi tutacagı varsa iyi kotu farketmıyo tutuyo, bazende iyi olan emb tutmuyo. Nasip işi bu kısmet

Benim de 2. Transferim olacak. Dondurulmuş embriyo. Reglm bugün başladı yarın kontrole gideceğim, yeni ilaçlar ve tarih belli olacak🙏🏻
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallahhh bu kez tutar😊🤲 Embriyo dondurma ücreti ne kadar verdiniz acaba bide hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?

Back