Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5000 günlük sigorta primi 13 yol falan mı yapar yoksa başka hesaplama şekli var mı
Direkt gününe bakıyorlar sgk hizmet dökümünden ben yanlış söylemişim bu arada kusura bakmayın 900 prim günü olması gerekiyormuş

• Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
  • 23 yaşını doldurmuş, 39 yaşından küçük,
  • Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
  • En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
  • Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

Direkt gününe bakıyorlar sgk hizmet dökümünden ben yanlış söylemişim bu arada kusura bakmayın 900 prim günü olması gerekiyormuş

• Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
  • 23 yaşını doldurmuş, 39 yaşından küçük,
  • Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
  • En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
  • Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.
Çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Rica ederim merak ettiğin bir şey olursa cevaplarım yine de. Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben de hemşireyim ama devlet hastanesinde çalışıyorum ve özeldeki süreci hiç bilmiyorum. Burdan araştırıyorum sağolsun siz gibi deneyimli olanlar Yardımcı oluyor

Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim 🤭☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye 🤭🤲🏻Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlarrrr💜💜💜 adet olmayı beklıyorum bu haftasonuna dogru sonra transfere hazırlık için ilaç tedavısıne başlıcaz kasımda balbebem benımle olacak🤲🤲

Merhaba kızlarrrr💜💜💜 adet olmayı beklıyorum bu haftasonuna dogru sonra transfere hazırlık için ilaç tedavısıne başlıcaz kasımda balbebem benımle olacak🤲🤲
Merhaba canım sana bir sorum var.. 21 eylülde tedaviye başladım. Yumurta toplama işleminden 5 gün sonra ben adet oldum.. Yani 7 Ekimde.. Şimdi tekrar oldum, 18 Ekim. böyle bir şey yaşadınız mı?

Merhaba canım sana bir sorum var.. 21 eylülde tedaviye başladım. Yumurta toplama işleminden 5 gün sonra ben adet oldum.. Yani 7 Ekimde.. Şimdi tekrar oldum, 18 Ekim. böyle bir şey yaşadınız mı?
Çok düzensiz olmuş bence sen doktorunu arayıp konuşsan iyi olur bu durumu.

Çok düzensiz olmuş bence sen doktorunu arayıp konuşsan iyi olur bu durumu.
Görüştüm az önce rahim yıkama işlemi olmuştum cuma günü. Onun ile alakalı olduğunu söyledi. Böyle çok yoğun bir şey yok zaten ben artık kan kalmadı vücutta ondan az geliyor gibi düşünmüştüm :KK70:

Canım ben opu olduktan sonra yıne gunumden 2 gun once oldum yanı normal zamanımda adet olmuştum ama opudan sonra 10 gun içinde olanlarda varmıl yani 7 ekımdeki normal olmuş sonra ki adetımde yıne 28. Gunde oldu yani adet olmam gereken zamanda oldu senın sanki cok erken olmuş. Bi doktorunu arayıp sorsan bi duzensizlik olmuş sanki

Görüştüm az önce rahim yıkama işlemi olmuştum cuma günü. Onun ile alakalı olduğunu söyledi. Böyle çok yoğun bir şey yok zaten ben artık kan kalmadı vücutta ondan az geliyor gibi düşünmüştüm :KK70:
Aaa iyi rahatlamışsındır biraz sebebini öğrenince. Geçmiş olsun.

Bende yaptrdım canım sulu ultrason embrıyo konulcak yere baktılar myom polip var mı diye☺️ Cok az kan geldi pembemsi adet degıldi ama o işlem sonrası kan geldi
yaaa ne zaman yaptırdın canım.. 3 güne kadar oluyormuş. bakalım yarına devam ederse gelmemi istedi. sen opudan sonra direk normal adetini mi oldun yani ortalama 18-19 gün sonra? ikinci adetini bekliyorsun o zaman.
sis'ten sonra benim rahim yumurtalıklar gayet iyi olduğunu adet olunca gel ilaçlarımıza başlayalım transferimiz olsun her şey yolunda dedi. ben adet oldum gitcem mi tedirginliği de yaşadım hal böyle olunca.

yaaa ne zaman yaptırdın canım.. 3 güne kadar oluyormuş. bakalım yarına devam ederse gelmemi istedi. sen opudan sonra direk normal adetini mi oldun yani ortalama 18-19 gün sonra? ikinci adetini bekliyorsun o zaman.
sis'ten sonra benim rahim yumurtalıklar gayet iyi olduğunu adet olunca gel ilaçlarımıza başlayalım transferimiz olsun her şey yolunda dedi. ben adet oldum gitcem mi tedirginliği de yaşadım hal böyle olunca.
Benım adetim bittikten sonra 1 hafta sonra oldu sulu ultrason. Benım 2 gun falan oldu ama kan degıl pembe akıntı gbi bir kan oldu işlem oluyo o da normal geldi bana. Ben adetımı 28 gunde oluyorum opudan sonra 26. Gunde oldum 2 gun erken geldim sadece vucuttan vucuda degısıyo bazılarının 10 gun içinde oluyomuş. Aynen su an ikinci adetımı beklıyrm transfer için rahımı hazırlıcaz. Bı doktoruna sor erken adet oldum diye o zaman ama 2. Adetle transfere hazırlıylar bormalde

Benım adetim bittikten sonra 1 hafta sonra oldu sulu ultrason. Benım 2 gun falan oldu ama kan degıl pembe akıntı gbi bir kan oldu işlem oluyo o da normal geldi bana. Ben adetımı 28 gunde oluyorum opudan sonra 26. Gunde oldum 2 gun erken geldim sadece vucuttan vucuda degısıyo bazılarının 10 gun içinde oluyomuş. Aynen su an ikinci adetımı beklıyrm transfer için rahımı hazırlıcaz. Bı doktoruna sor erken adet oldum diye o zaman ama 2. Adetle transfere hazırlıylar bormalde
Sordum canım benim sis ile alakalı imiş 3 güne kadar olabilir(adet olduğunu sanmıyor doktorum) dedi böyle regl gibi değil zaten bir iki damla. Belki yumurtaları fazla uyarılanlar erken oluyordur 2ekimde opu oldu 20 yumurta toplandı 7 ekimde adet oldum şimdi diğerini bekleyecekmişim sonrasında transfer için hazırlıklar.

X