Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım benim de aşılamada 3 gün falan öyle olmuştu yıkama işlemindendir.

Canım benim de aşılamada 3 gün falan öyle olmuştu yıkama işlemindendir.
Hadi ya hemen ardından mı oldu canım bi de aklıma geldi ben sulu ultrason günü hiç sıkışık değildim biras sor girdi kateter ondan olur mu kanama? Aşılama da da kateterle bırakıyorlar spermleri böyle bi şey yaşadın mı sen de?

Evet aynı gün oldu bir iki gün lekelenme şeklinde devam etti.

Yok canım yumurta fazlalılıgıyla alakalı degıl vucut yapısı 1. Opumda bnmde oyle oldu ama o zamn ohss olmuştum, bu sefer doktoru degstrdım dusuk dozla yaptı doktorum ohss olmadım adetımde gunume yakın oldu

Yok canım yumurta fazlalılıgıyla alakalı degıl vucut yapısı 1. Opumda bnmde oyle oldu ama o zamn ohss olmuştum, bu sefer doktoru degstrdım dusuk dozla yaptı doktorum ohss olmadım adetımde gunume yakın oldu
Çok geçmiş olsun canım ohss çok zor bi süreçmiş? Merak ediyorum neler yaşadın nasıl bir süreçti neler atlattın seni üzmeyecek ise diğer arkadaşlar için de yazar mısın?

Selam herkese
36 yasindayim bir cocugum var 2. Icin ugrasiyoruz
13 yumurta toplandi 5. Gune 2 embriyo kaldi genetik testi sonrasi sadece 1 tanesi saglikli geldi maalesef
Ben de sezeryan nişi varmış bunun icin histereskopi yapilcakmis bir de gebelik aşısı olcakmisim
Kasim da adet olcam basliycakmisiz ama bunlar hangi ara yapilcak nasil bir araya sığacak bilmiyorum

Genet
Olur ınsallah sırayla hayırlısıyla

Valla neden tutmadı hıc bılmıyorum.. Carsamba gunu Dr gorusmem var, sımdıden stres bastı Dr gitmek benim ıcın baslı basınca bir stres kaynagı zaten
Nasip değilmiş demekki yolumuza bakalım inşallah yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun

Çok geçmiş olsun canım ohss çok zor bi süreçmiş? Merak ediyorum neler yaşadın nasıl bir süreçti neler atlattın seni üzmeyecek ise diğer arkadaşlar için de yazar mısın?
Yok valla cok rahattı hiç bişey yasamadım doktor deyınce anladım ohss oldgmu 4000 di e2 degerım hiç anlamadım bıle

13 yumurtadan kaç tanesi döllendi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…