- Konu Sahibi pembiss123
-
canım muayneleri kocaeli de yaptıyorum eray bey öğleden sonra buraya geliyor ama toplama işlemi okan ünide oldu transferde orada olacak inşallahpembiş bende eray calışkana gidiyorum .
işlemleri okan üniversitesinde mi yaptırıyorsun?
merhaba canım benimde aynısı oldu zaten toplama işleminden bi 7-10 gün sonra hastalanıyorsun sonra diğer hastalığında kontrole gidiyorsun. rahimin kendini toparlaması için bekliyorlarMerhabalar bende bu ay tüp bebeğe başladım şuan iğne kullanıyorum bu ay transfer de olur diye düşünüyordum ama doktor fazla yumurta oluştuğunu Rahmi dinlendirmek gerektiğini söyledi neden 2 adet bekleniyor ben onu anlayamadım mesela ben bu ay adet olsam sonra kasımda transfer olsa olmuyor mu olmama sebebi nedir bilen biri açıklayabilir mi
canım bende ekim sonu kasım başı gibi adet olacağım heyecanla bekliyorum kontrolden sonra söyleyecekler transfer günü inşallahKızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedirbenım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam
Evet öyleymiş bugün doktora gittim dondurulacak yumurtalarım geç olsun güç olmasın inşallahmerhaba canım benimde aynısı oldu zaten toplama işleminden bi 7-10 gün sonra hastalanıyorsun sonra diğer hastalığında kontrole gidiyorsun. rahimin kendini toparlaması için bekliyorlar
inşallah hayırlı haberler alabilelim bende kasım ayında transfer olacağım inşallahBenn varım insalah şuan hazırlık asamasndyn.dondurulmuslrm var 2 tane kasımdaki adettmde tarnsfer olucak.suan rahimi hazırlamak icin ilaç ve 1 iğnem var
Tsh ın kaç çıktı canımbenimde tsh yüksek ne yazıkki inşallah bir daha ertelenmez şuan transfer için adet olmayı bekliyorum bakalım :/
ben ekim sonu gibi regl olacağım inşallah doktora gidip kontrol ettireceğim ona göre belli olacak transfer günümAdetleriniz ne zaman kızlar tedavıye başlayan var mı? Transfer falan ne zaman olucaksınjz
Desene benden 1 hafta sonra olacaksın yakın zamanlarda sonucumuzu ogrenecegızcanım bende ekim sonu kasım başı gibi adet olacağım heyecanla bekliyorum kontrolden sonra söyleyecekler transfer günü inşallah
Merhaba benimde kasımda olcak transferim bir aksilik çıkmassa tsh yüksek çıkınca biraz geçikecek gibiKızlar transfer hazırlığınız ne zaman? Adet tarıhınız nedirbenım bu hsonu falan beklıyorum ve tedavıye başlıcam
3.17 çıktı benim değerimTsh ın kaç çıktı canım
bende gecikmesinden korkuyorum , tekrar erteleyecekler diye endişeleniyorumMerhaba benimde kasımda olcak transferim bir aksilik çıkmassa tsh yüksek çıkınca biraz geçikecek gibi
evet canım irtibat halinde olalım inşallahDesene benden 1 hafta sonra olacaksın yakın zamanlarda sonucumuzu ogrenecegız
İlaç kullanıyorsun dimi normalde troid içinbende gecikmesinden korkuyorum , tekrar erteleyecekler diye endişeleniyorum
Benimde reglime 1 hafta var ama tsh tahlili için kasımın 5 gibi gidicem kafam karıştıevet canım irtibat halinde olalım inşallah
3.17 çıktı benim değerim
İlaç verıyolar onunla dusuruyolar canımMerhaba benimde kasımda olcak transferim bir aksilik çıkmassa tsh yüksek çıkınca biraz geçikecek gibi
Ben normalde kullanıyorum zaten dozunu yükseltti dr um. Eğer çok düşerse onuda istemiyorlar biraz erken yaptırırım olması tsh tahlilini. Bu reglim başlamadanİlaç verıyolar onunla dusuruyolar canım
Bencede oyle yapın ben gecen hafta yaptrdım bu hafta adet olacagım içinBen normalde kullanıyorum zaten dozunu yükseltti dr um. Eğer çok düşerse onuda istemiyorlar biraz erken yaptırırım olması tsh tahlilini. Bu reglim başlamadan
Tüpler kapalı canım senşn bugun de adet oldumBu arada sorun ne canım?
pembiş transfer olmadan önce kan tahlili ve rahime bakıyor mu eray hoca ,evet canım irtibat halinde olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?