- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
-
- Konu Sahibi pembiss123
Canım baksana benim ilaçlarım bunlarBnde 3 tane kullandım cnm biri kan sulandırıcı diğeride pembe beyaz bi kutuydu tek seferlik Allah yardımcımız olsun inşallah dua edıcez bol bol başka çaremiz yok
Canm ben sadece gonal f lenaltındakı kucuk iğneyi vuruluyordum ayrıyetten kan sulandırıcı o senon vuruldugun diğer ikisi ne işe yarıyrmusCanım baksana benim ilaçlarım bunlar
Vallahi bilmiyorum benim doktor çok yoğun hiç o kadar uzun konuşamıyoruz bide doktoruma çok güveniyorum ne derse doğru der mantığıyla sorgulamıyorumCanm ben sadece gonal f lenaltındakı kucuk iğneyi vuruluyordum ayrıyetten kan sulandırıcı o senon vuruldugun diğer ikisi ne işe yarıyrmus
Hangi hastaneye gıdıysnz acabaVallahi bilmiyorum benim doktor çok yoğun hiç o kadar uzun konuşamıyoruz bide doktoruma çok güveniyorum ne derse doğru der mantığıyla sorgulamıyorum
Diyarbakır Memorial hastanesiHangi hastaneye gıdıysnz acaba
İlk deneyiminmiDiyarbakır Memorial hastanesi
Evet ilk olacak inşallahİlk deneyiminmi
Sorun ne acabaEvet ilk olacak inşallah
Sebepsiz infertilite hiç bir sebep bulunamadı ama hiç gebelikte yaşamadım iki senedir o sebepten başladıkSorun ne acaba
Hakknda hayrlısı olsun inşallah canımSebepsiz infertilite hiç bir sebep bulunamadı ama hiç gebelikte yaşamadım iki senedir o sebepten başladık
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunHakknda hayrlısı olsun inşallah canım
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Devlet desteğinden yararlanmak isterseniz 2 aşılamayı şart koşuyor devlet. Ben de sırf rapor için 2 aşılama yaptırmıştım ama bizim rezerv azalması var. Sebepsiz infertilitede ya da erkek infertilitesinde aşılamanın tutma şansı bir parça daha yüksek. Onun haricinde beklemek istemezseniz çider diye bir dernek var anlaşmalı merkezlerde indirim sağlıyormuş. Tüp bebekle çocuk sahibi olmanız çok daha olası tabiSelam arkadaşlar. Bizim de sebepsiz 2 buçuk yıldır olmuyor. 30 eylül de ilk kez aşılama yaptırdık ama tutmadığını hissediyorum mens olmak üzereyim. Siz ne zaman karar verdiniz tüp bebek için 2. Aşılama olmalı mı yoksa direk tüp mü yaptırsak bilmiyorum. Tamam dr karar veriyor ama aşılamanın da tutma ihtimali çok düşük
Bende reglimi bekliyorum 22 23 ekim gibo regl olucam ve bende feza buraka gidiyorum reglde başlicaz Allahim insallah tutar hepimizinAdana medline feza burak
Devlet desteği ne kadar oluyor üniv hasstanesinden mi almak lazım onun raporunuÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Devlet desteğinden yararlanmak isterseniz 2 aşılamayı şart koşuyor devlet. Ben de sırf rapor için 2 aşılama yaptırmıştım ama bizim rezerv azalması var. Sebepsiz infertilitede ya da erkek infertilitesinde aşılamanın tutma şansı bir parça daha yüksek. Onun haricinde beklemek istemezseniz çider diye bir dernek var anlaşmalı merkezlerde indirim sağlıyormuş. Tüp bebekle çocuk sahibi olmanız çok daha olası tabi
Aynen tüp bebek raporu olarak geçiyor, sebepsiz infertilitede 3 yıl evli olma şartı, 2 aşılama, 900 günlük sigorta primi sizin veya eşinizin. Diğer belgeleri tahlilleri vs. götürüyorsunuz heyete giriyorsunuz kısa sürede çıkıyor rapor. Tabi bu şehirden şehire değişebilir. Siz hangi ildesiniz? Özelde hastane ücretinden %25 indirim sağlıyor ilaçların da %25ini ödüyorsunuzDevlet desteği ne kadar oluyor üniv hasstanesinden mi almak lazım onun raporunu
Denizli de yaşıyorum ben özel hastaneye gidiyoruz. Aslında şartların hepsi tutuyor 2. Aşılamadan sonraAynen tüp bebek raporu olarak geçiyor, sebepsiz infertilitede 3 yıl evli olma şartı, 2 aşılama, 5000 günlük sigorta primi sizin veya eşinizin. Diğer belgeleri tahlilleri vs. götürüyorsunuz heyete giriyorsunuz kısa sürede çıkıyor rapor. Tabi bu şehirden şehire değişebilir. Siz hangi ildesiniz? Özelde hastane ücretinden %25 indirim sağlıyor ilaçların da %25ini ödüyorsunuz
5000 günlük sigorta primi 13 yol falan mı yapar yoksa başka hesaplama şekli var mıAynen tüp bebek raporu olarak geçiyor, sebepsiz infertilitede 3 yıl evli olma şartı, 2 aşılama, 900 günlük sigorta primi sizin veya eşinizin. Diğer belgeleri tahlilleri vs. götürüyorsunuz heyete giriyorsunuz kısa sürede çıkıyor rapor. Tabi bu şehirden şehire değişebilir. Siz hangi ildesiniz? Özelde hastane ücretinden %25 indirim sağlıyor ilaçların da %25ini ödüyorsunuz
Anladım, o zaman pamukkale üniversitesi üreme sağlığı merkezine giderek bilgi alabilirsiniz.Denizli de yaşıyorum ben özel hastaneye gidiyoruz. Aslında şartların hepsi tutuyor 2. Aşılamadan sonra