• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ama sen canini ne kadar sikarsan o kadar kötü etkilersin. Suan endiselenme hic. Yani keske baktirmasaydin o zaman 😞 kötüye giden bisey yok karamsarliginla bebegine kendin zararverirsin allah korusun. Azcik pozitif ol iyi düsün iyi olsun 🤗🤗
Kuzum inşallah inşallah yaa inşallah iyi olur.. Önceki gibi sık sancim gelmez oldu bel ağrım da yok adet olcakms gibi de değilim bakalım sonucu ne olcak hayırlısı napalm 🤲🤲

🤣🤣 sunlara basiyorsun bak yukarda B var ya😂😂
deneme deneme bir ki 😂 I'ya basınca ne oluyor bu kadar güzel olsa da tv de film izlemek için çok heyecanlanıyordum arasında daha önce gelirse gitsin o zaman da zamanla gececek arasında uçurumlar da zamanla gececek. yamuldu 😂😂😂😂 emoji de yamuk 🤓 teşekkürler tatlım 😘

Ne olucaktı ya? Daha dün bir bugün iki. Tabii ki silik olucak beybi 😎 hissediyordum pozitif olacağını 🤩 Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına almak kısmet olsun 9 ay sonra ♥️ yazim yine koyulaştı. Ne yapıyorum da olur hiçbir fikrim yok 🙇‍♀️
Yazarken yukarda büyük harfle B var ya ona basıyorsun 😂

Transfer gününde mi baktirmistin o hormonuna canim kaçtı o gün baktrdignda?
Transfer günü 17 çıkmıştı benim. Ama şöyle geçen transferimde dış gebelik geçirdim doktorum beta poztif çıkınca progstrona baktı dusukti fitili arttırdım olmadı sonra iğne kullandım arttı ama benim ki dış gebeliktenmis demek ki.

Kızlar kasık ağrınız devam ediyor mu
Benim var bugün biraz Endişelendim açıkçası. Hiç lekelenmem olmadı ama kasık ağrım var sızlanma ile acıma arası birşey 😔 inşallah bir şey yoktur. Seninde böyle mi biz seninle beraber gidiyoruz pazartesi kalp atışı için randevum var

Kızlar kasıklarım da ağrı var hatta çoğunluk sağ da hafif de pembe leke gelmiş doktora mı haber versem yine

Benim var bugün biraz Endişelendim açıkçası. Hiç lekelenmem olmadı ama kasık ağrım var sızlanma ile acıma arası birşey 😔 inşallah bir şey yoktur. Seninde böyle mi biz seninle beraber gidiyoruz pazartesi kalp atışı için randevum var
Leke falan yoksa iyi canım senin benım leke de geldi biraz önce

ödf cok heycanlandırdınız beni . gaza getirmeyin .
yarın igneye gidince test veriveririm .
prof kofi hiç 5-6ncı gün yaptıran var mı biliyormusun canım ?
Canım 5.gun idrarda çıkan var kan da daha net çıkar bence ama dusuk çıkar stres yaparım dersen yaptırma.

Back