- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.521
İyidir o iyidir annesi sağlıkla gelsin bebisevet 5.gün embriyosu cnm. iyi kalite de dedi embriyolog ama hiç birşey anlamadım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir o iyidir annesi sağlıkla gelsin bebisevet 5.gün embriyosu cnm. iyi kalite de dedi embriyolog ama hiç birşey anlamadım :)
( annesi) mutluluk verici bir kelimeymiş :) yüzümü güldürdün .İyidir o iyidir annesi sağlıkla gelsin bebis
Yani karnimizda olmasada dışarıda embriyolar da bizim yavrularımız mesela benimkiler donmuş şekilde bekliyor beni( annesi) mutluluk verici bir kelimeymiş :) yüzümü güldürdün .
Bana da hiç bilgi vermediler, hep güzel kaliteli embriyo denildi canım. Bende arkadasıma katılıyorum, tutacagı varsa zaten oluyorBen hiç embriyo kalitelerini sormadım çok bilgim yok açıkçası. çok kaliteye takılma canım tutacağı varsa en dusuk kalitede anne rahmine uyum sağlıyor ve tutunuyor. Ama senin iyi kalite bence en iyisi 5aa diye biliyorum 4 te onun bir tık altı oluyordur herhlde transfrn ne zman canım 5. Gün embriyosu mu
Canım ne yaptın, yaptırdın mı gebelik testi?hayır canım dediğin iğneyi vurmadım ben
Umarım bol bol yumurtan çıkmıştırİki akşamdır uyuyamıyorum hep sanki ameliyathanede gibiydim rüyamda oralarda dolanıyorum
Amin canımm şimdi gidiyorum çıkınca yazıcam hemen
Bizde oyle korkudan yapmıyoruz aman bi enfeksiyon olur falan diyeBeni eşim de acaba yasak mi. Yapmayalım tamam bir zararı olmasın sana. Ama doktorda bir şey demedi. Seni seviyorum diyip arkasını dönüp yatıyor. Çok kararsız garibim
olaylara fazla duygusal bakamıyorum ondandır:)Yani karnimizda olmasada dışarıda embriyolar da bizim yavrularımız mesela benimkiler donmuş şekilde bekliyor beni
aynen iyi deyip kapatıyorlar konuyu . orası öyle nasipten ötesi yokBana da hiç bilgi vermediler, hep güzel kaliteli embriyo denildi canım. Bende arkadasıma katılıyorum, tutacagı varsa zaten oluyor
Gelir gelir içini ferah tut ben her gün 1 tanesi bile olsa yeter dedim bak 6 tanesi de dondu geleceklerGünaydın kızlar beni de merkezden aradılar. Yumurtaların 8 tanesi olgunmuş. 8'i de döllenmiş. Allah'ım 1 yada 2 tanesini 5. güne kaliteli sağlıklı bir şekilde eriştir inşaallah
Evet güzel kalitedekızlar merhaba 4ab embriyo kalitesi iyi mi kötü mü bilemedim.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Çok iyi kaliteler tutmazken ortalar oluyor ben iyi dedilerse iyidir deyip düşünmeyi bıraktımaynen iyi deyip kapatıyorlar konuyu . orası öyle nasipten ötesi yok
Valla bana bilgide vermediler ama ne olur olmaz diye bizde hiç yeltenmedikBizde oyle korkudan yapmıyoruz aman bi enfeksiyon olur falan diye
Sonuç olarak tüm embriyolar kafasınna göre gidiyor Kimisi orta kalitede tutarken kimisi en iyi kalitede yerleşemiyor. Kısmet diyelim çok irdelemedenÇok iyi kaliteler tutmazken ortalar oluyor ben iyi dedilerse iyidir deyip düşünmeyi bıraktım
Opu sonrası yasaktı ama süresini hatırlamıyorum, transfer sonrası 2 hafta yasak demişlerdi bana da.Valla bana bilgide vermediler ama ne olur olmaz diye bizde hiç yeltenmedik
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum. Ama bazen insanız işte içimden kötü düşüncelerde geçmiyor değil. Bir an önce regl olmak istiyorum hiç bu kadar istememiştim sanırımSaati ve zamanı geldiyse oluyor canım. 3. Gün 5.gun iyi yada orta kalite tek ya da çift farketmiyor. Sen 3.gun tutmaz mı diyerek enerjini düşürme. Güzel düşün rabbime bırak olsa da olmasada vardır bir hayır. Güzel olacak inşallah
Benden 17 yumurta toplandı 15 i döllendi 7 si 5. Güne 2 tanesi 6. Günde blast oldu. Toplam 9 tanesi blast. Şişliyi çok araştırdım aynı zamanda bahceciyide. Ön görüşme için ikisinede gidecektim önce şişli nasip oldu ve orada kaldım daha gerek duymadım ön görüşme için bile. Bence yaşla ilgilidir dediğiniz şey sonuçta yumurta kalitesi yaşla beraber düşüyor. Dondurulmuş yoksa bahcecide, dediğiniz gibi yapabilirsiniz yazaBajcecideyim zaten canim ben berfu hocada prof.zaten simdi oraya gidersem doktor değiştirmem pek etik olmaz..
Ben kızıma sisli memorialde sahip oldum..acaba biraz daha para biriktirip yaza mi oraya gitsem simdi bahcecide bir daha mi denesem inan cok kararsizim..
Şişlide 6 yumurtamdan 4 u bkast oldu
Bahcecide 6 yumurtadan 1 blast oldu
Tabi 6 sene var arada ama bilemiyorum ki..
Enfeksiyon riskini göze almayın benceÇaktırma biz arada öyle yapıyoruz bişey olmaz umarım
Hoşgeldin hayırlı olsun tedavinMerhabalar aranıza yeni katıldım. Ilk tüp bebek tedavime dün başladım. Ohss olmazsam taze transfer yapilacagini söyledi dr'um o yüzden bu gruba girebilirim sanırsam