• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bizim erkek faktörüydü. Dün eşimden örneği tesa yöntemiyle aldılar. Dr.'u 2 tüp sperm aldıklarını ve hareketli olduğunu söyledi eşime. 5. Güne gitmeleri de erkeğe bağlıymış ya, gider diye umut ediyorum. Çünkü epey kaliteli. Hareketin tüp bebekte anlamı yoktur ki diye düşünüyordum ama demek ki kalitesi ordan anlaşılıyor
aynen canım oradan anlaılıyor zaten onlar zaten genelde hareketli olanları seçiyor

aynen canım oradan anlaılıyor zaten onlar zaten genelde hareketli olanları seçiyor
pembiş sana bişey soracagım . sperm sayıları cok az olunca da bazen tese öneriyorlar.
bizim canlı sayımız 600 bin civarı morfoloji iyi dediler en son .

tesedeki spermler daha mı kaliteli oluyor. sayı az oldugunda.

bu arada eşimin fsh değeri yüksekti. dün hormonlarını verdi. fsh lh ve tümöt markırları çok şükür normal değerler arasında.

eray hoca bize promen k vermişti. 2 inci kutuyu alıcaz şimdi. bende dna hasarına karşı teatrıo ve ımpry baslamıştım eşime . bir gün birini birgün birini alıyor. çok iyi geldigini hissediyoruz. çünkü sakalları bile böyle daha sert çıkıyor.
:)

Yeni bir doktor gelmiş ankara bhceciye Selen hanımdı yanlış değilse bir araştırın. Ben şişli memorildayim negatif olsada yinede burada devam etmeyi düşünüyorum memnunum. Bazen negatif olması merkezden dolayı değildir daha zamanı gelmemiş olabilir. Rabbim tez zamanda zahmetsiz nasip etsin inşallah
Bajcecideyim zaten canim ben berfu hocada prof.zaten simdi oraya gidersem doktor değiştirmem pek etik olmaz..

Ben kızıma sisli memorialde sahip oldum..acaba biraz daha para biriktirip yaza mi oraya gitsem simdi bahcecide bir daha mi denesem inan cok kararsizim..

Şişlide 6 yumurtamdan 4 u bkast oldu
Bahcecide 6 yumurtadan 1 blast oldu

Tabi 6 sene var arada ama bilemiyorum ki..

hayırlısı olsun canım bnim 3.gün embriyosu deyip geçmeee bazıları öyle bir tutunuyorki annelerinee
Ya canım benim Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur. Aşılama ile bir düşük bir kimyasal hikayem var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün❤️ Senin nasıl kaçıncı gün kaç yumurta transfer olacak?

kızlar merhaba 4ab embriyo kalitesi iyi mi kötü mü bilemedim.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Ben hiç embriyo kalitelerini sormadım çok bilgim yok açıkçası. çok kaliteye takılma canım tutacağı varsa en dusuk kalitede anne rahmine uyum sağlıyor ve tutunuyor. Ama senin iyi kalite bence en iyisi 5aa diye biliyorum 4 te onun bir tık altı oluyordur herhlde 😁 transfrn ne zman canım 5. Gün embriyosu mu

Ben hiç embriyo kalitelerini sormadım çok bilgim yok açıkçası. çok kaliteye takılma canım tutacağı varsa en dusuk kalitede anne rahmine uyum sağlıyor ve tutunuyor. Ama senin iyi kalite bence en iyisi 5aa diye biliyorum 4 te onun bir tık altı oluyordur herhlde 😁 transfrn ne zman canım 5. Gün embriyosu mu
evet 5.gün embriyosu cnm. iyi kalite de dedi embriyolog ama hiç birşey anlamadım :)

Ya canım benim Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur. Aşılama ile bir düşük bir kimyasal hikayem var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün❤️ Senin nasıl kaçıncı gün kaç yumurta transfer olacak?
Saati ve zamanı geldiyse oluyor canım. 3. Gün 5.gun iyi yada orta kalite tek ya da çift farketmiyor. Sen 3.gun tutmaz mı diyerek enerjini düşürme. Güzel düşün rabbime bırak olsa da olmasada vardır bir hayır. Güzel olacak inşallah 🙏🏻 💕

Back